نوشته شده توسط MALEKY:با سلام
کامپیوتر من ویروس گرفته نمی دونم تروجان یا اب تراوا است یا نه هی داخل My Documents پوشه می سازه هرچی هم پوشه ها رو پاک کردم بازم نشد وقتی رو فایلهای exe کلیک می کنم یکدفعه کامپیوتر ریست میشه از وبروس کش Mc Afee هم استفاده کردم بازم نشد لطفا اگر برنامه ای است لینکش بزارین ممنون
![]()
نوشته شده توسط gamestation:من یه مدتیه به سایت سر نزدم به خاطر همین هم پست صفحات قبلو نقل قول کردم
امین می دونی برای چی این CQ BASIC رو می خوام برای افکت گذاری رو صدا مثلا این صدا سایه یا چه چه الکترونیکی هست که میزارن از اون مدلیش می خوام حالا اگه یکی دیگه سراغ داری ممنون میشم بزاریش برام در ضمن ممنون برای این لینکت

نوشته شده توسط MALEKY:کامپیوتر من ویروس گرفته نمی دونم تروجان یا اب تراوا است یا نه هی داخل My Documents پوشه می سازه هرچی هم پوشه ها رو پاک کردم بازم نشد وقتی رو فایلهای exe کلیک می کنم یکدفعه کامپیوتر ریست میشه از وبروس کش Mc Afee هم استفاده کردم بازم نشد لطفا اگر برنامه ای است لینکش بزارین ممنون
![]()
سلام سایه خانوم.نوشته شده توسط Sayeh:من یاهو مسنجر 8 BETA رو نصبیدم.
کسی میتونه اون برنامه که میشه همزمان چند آی دی رو باز کرد، برای ورژن YM 8 Beta بزاره برام؟؟
اصلا اومده اون برنامه؟؟

سلام.نوشته شده توسط tire_khalass:امين جان نگاه كن سايه دو سوت نشد كارش رو راه انداحتي اما من چي؟![]()
![]()
![]()
![]()
هر كسي يك نرم افزار خوب براي اوركلاكينگ معرفي كنه.....
فقط طريقه ي كار باهاش رو هم برام بنويسيد.
ممنون.

اتفاقا برای من هم اومده....ه اف برام اومده بود عین اف رو براتون میزارم
امین.
اون لینک Ulead GIF Animator همراه خودش یک کرک داره.ولی من نتونستم ازش استفاده کنم.
اون کرکی هم که شما دادی نتونستم ازش استفاده کنم.
اتفاقا برای من هم اومده....
ببینم این GF چیکارا بلده؟البته قطعا چندتا کار رو هم نمیتونه انجام بده!!![]()
باتشکر....