نرم افزار انلاین ایرانی

سلام دوستان منو چند تا از دوستانم الان تقریبا یک ساله رو یه نرم افزاری داریم کار میکنیم که امروز نسخه دمو برنامه اماده شد
دوست دارم واسه اولین بار تو سایت بازی سنتر منتشرش کنم و تا ارائه نسخه کامل ذوستان عزیز مشکلات و باگ هاشو بهم اعلام کنند
تا در اسرع وقت حلش کنم
وقتی همگی وارد اتاق شدن اونی که اتاق رو ساخته استارت بازی بزنه دیگه تمومه انگاری کل کامپیوتر ها بهم شبکه شدن
از الان هم واسه احتمالا ارور ها و با گهای که هنوز نشناختیم از دوستان گلم معذرت خواهی میکنم
خواهشی که دارم ازتون از برنامه ما حمایت کنید تا به اون هدفی که داریم برسیم و رقیبی بشیم برای برنامه های تانگل و گیم رنجر و غیره
در ضمن بازی های کال اف هم احتمالا تا 10 روز اینده به برنامه اضافه میشن
و هنوز ابدیت گرافیکی برنامه رو تا رفع باگهای احتمالی نزاشتیم
با تشکر از دوستان
لینک دانلود با حجم تقریب 2 مگ دانلود
ای دی خودم تو برنامه Sarab

آخرین ویرایش:
نه داداش همه چی رو چک کردم نمیدونم چه مشلکی هست که نصب نمیشه. شما اگه بتونید برنامه رو نصب شدش رو آماده کنید میتونید مشکل اینجور افراد که تو نصب مشکل دارن رو هم حل کنید. خوب میتونید یه آموزش هم همراهش بدید چون همونطور که گفتید فایل هاشو جاهای مختلف ویندوز میریزه برنامه رو نصب شدش رو برای دانلود بزارید همراهشم یه آموزش برای اینکه کدوم فایل رو کجا بریزید همراش بزارید که مشکل من و افرادی که مثل من مشکل نصب دارن مشکلشون حل بشه.

دوست عزیز باور کن این جوری نمیشه اصلا که من فایلهارو بهتون بدم
کار با برنامه خیلی راحته شما اتاق بسازید هر کسی که وارد اتاق شما شد میتونید با هم بازی کنید
وقتی تو اتاقید هر دوتاتون بازی مورد نظر رو اجرا کنید تو لن همدیگه رو پیدا کردید
انگاری کامپیوتر هاتون به هم شبکه شده باشه ( البته اگه چراغهاتون سبز باشه تو اتاق )

سلام

دوستان عزیز که در نصب برنامه مشکل دارن به خاطر اینکه نت فریم 4.5 رویه ویندوز xp نصب نمیشه
منم خودم مشکل دارم نتونستم نصب کنم
4.5 فقط رویه 7 و 8 نصب میشه

سایت مشکل داره-اموزش بازی ها گذاشته نشده-چه بازی هایی ساپورت میشه هم گفته نشده!اگر میخواید برنامتون پیشرفت کنه لطفا یکم رسیدگی کنین و اولم سایت رو درست کنین که هیچ امکاناتی ندارد

دوستان اموزش به سایت اضافه شد
همه بازی های که تو گیم نت استفاده میشه نرم افزار پشتیبانی میکنه
در ابدیت بعدی بازی کال اف 6 اضافه خواد شد
و هدیه ما به همه اینه که همه میتونن خودشون سرور بسازن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or