نرم افزار انلاین ایرانی

سلام دوستان منو چند تا از دوستانم الان تقریبا یک ساله رو یه نرم افزاری داریم کار میکنیم که امروز نسخه دمو برنامه اماده شد
دوست دارم واسه اولین بار تو سایت بازی سنتر منتشرش کنم و تا ارائه نسخه کامل ذوستان عزیز مشکلات و باگ هاشو بهم اعلام کنند
تا در اسرع وقت حلش کنم
وقتی همگی وارد اتاق شدن اونی که اتاق رو ساخته استارت بازی بزنه دیگه تمومه انگاری کل کامپیوتر ها بهم شبکه شدن
از الان هم واسه احتمالا ارور ها و با گهای که هنوز نشناختیم از دوستان گلم معذرت خواهی میکنم
خواهشی که دارم ازتون از برنامه ما حمایت کنید تا به اون هدفی که داریم برسیم و رقیبی بشیم برای برنامه های تانگل و گیم رنجر و غیره
در ضمن بازی های کال اف هم احتمالا تا 10 روز اینده به برنامه اضافه میشن
و هنوز ابدیت گرافیکی برنامه رو تا رفع باگهای احتمالی نزاشتیم
با تشکر از دوستان
لینک دانلود با حجم تقریب 2 مگ دانلود
ای دی خودم تو برنامه Sarab

آخرین ویرایش:
من نت فرم ورک رو جداگونه نصب کردم بعدش اومدم برنامه رو نصب کنم داشت دانلود میکرد وسطاش بود یه ارور داد گفت Unable to retrieve application files corrupt in deployment و نصب نشد.
دوست عزیز ظاهرا این ارور به خاطر دیتا بیسمون بود که حل کردیم لطفا دوباره امتحان نمایید
سایت هم به صورت نصفه نیمه آماده کردیم لطفا چک کنید
www.sarabgame.com

بازم دانلود کردم و تست کردم برنامه رو همون ارور رو میده. عکس ارور:

وقتی هم Details رو میزنم یه فایل نوتپد باز میکنه که یه سری چیزا نوشته. از نوشته ها عکس نگرفتم دیگه از اسم فایل نوتپد عکس گرفتم که این بود :

سایتتون رو هم چک کردم بالاش مینویسه سراب گیم اما صفحه لود نمیشه و سفید میمونه و سایت نمیاد. یه دفعه هم کلی وایسادم تا بالاخره اومد ولی تو سایتم که رفتم امکانات رو استفاده کنم سرعتش پایین بود.

نسخه توی Sarabgame.com هم دانلود کردم اونم همین ارور رو میده منتهاش Details رو که میزنم یه نوتپد باز میکنه به نام CARTY4Y0
اما چیزی که منوجه شدم اینه که هر نسخه رو که میزنم ارور هاش یکیه Details که میزنم فایل نوتپدش اسمشون متفاوت هست اما نوشته های داخلشون یکی هست. خواهشا رسیدگی کنید که درست بشه.

در ضمن تو سایتتونم وقتی وارد میشیم بعد اون بالا انجمن رو میزنیم میره تو این لینک http://sarabgame.com/sarabgame.com/forum در حالی که این لینک اشتباه هست و وقتی میزنیم رو انجمن نمیره توش و من خودم تست کردم زدم http://sarabgame.com/forum و دیدم درست شد و انجمن اومد پس اینم درست کنید. دستتون درد نکنه. موفق باشید.

آخرین ویرایش:
نرم افزارو دانلود کردم و منتظر اضافه شدن سرورهای بازیهای جدیدتر هستم. میشه لطف کنید و بگید الان سروره چه بازی برای اضافه شدن مد نظرتون هست؟ ممنون

سلام در آموزش کار با برنامه که تو سایتتون زدید من دانلود کردم. چند جاش مشکل داشت یکی عکس شماره 1 بود که به جای فریم ورک 4.5 زده بود 3.5 . و مشکل دیگه هم عکس 4 بود که پایین نوشته بود از دانلود برنامه مچکریم. بهتر بود مینوشتید متشکریم.

Code:
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]نرم افزارو دانلود کردم و منتظر اضافه شدن سرورهای بازیهای جدیدتر هستم. میشه لطف کنید و بگید الان سروره چه بازی برای اضافه شدن مد نظرتون هست؟ ممنون[/FONT][/COLOR]
[/RIGHT]
دوست عزیز امروز انشااله ابدیت جدیدتری رو قرار میدیم
ولی درکل این برنامه از همه بازی های تحت شبکه پشتیبانی میکنه و انتخاب اون دو تا بازی در عمل هیچ تاثیری نداره
شما با اتاق درست کردن و وارد اتاق شدن عملا کامپیوتر همه افراد به همدیگه شبکه شده و هر بازیی که دوست داشتین بازی کنید
البته یه کم این باگ های برنامه رو که رفع کردیم اولین بازی مهای ما سری کال آف میباشند با یه تفاوت خیلی زیاد که مثلا هر کس که اتاق درست کرد سرور میشه و بازی کنای دیگه اتوماتیک به سرور شما تو بازی میان
که مزیت این کار اینه که هر کسی برای خودش میتونه یه سرور داشته باشه
Code:
سلام در آموزش کار با برنامه که تو سایتتون زدید من دانلود کردم. چند جاش مشکل داشت یکی عکس شماره 1 بود که به جای فریم ورک 4.5 زده بود 3.5 . و مشکل دیگه هم عکس 4 بود که پایین نوشته بود از دانلود برنامه مچکریم. بهتر بود مینوشتید متشکریم.
دوست عزیز بله حق با شماست اشباه از طرف ما بوده
باور کنید انقدر سرمون بابت باگ گیری و امکانات اضافه ای که برنامه میخوایم اضافه کنیم شلوغه که به بزرگی خودتون ببخشید
با ابدیت جدید حتما اموزش رو عوض میکنیم
امروز منتظر ابدیت جدیدتر باشید ;)

ممنونم فقط من با مشکل نصب شدن برنامه روی سیستمم خیلی کلنجار رفتم اما موفق نشدم. آخرین نسخه ی فریم ورک رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم اما بازم نشد. اگر ممکنه شما پوشه ی نرم افزار نصب شده رو فشرده کنید و آپلود کنید برام فکر میکنم مشکل حل بشه. چون الان فریم ورک نصب شده هست و مشکل از setup هست. در ضمن یک پیشنهاد هم دارم اونم اینه که تو سایتتون یک دانلود سنتر هم اضافه کنید که در اون تمام بازی هایی که میشه با برنامه آنلاین بازی کرد رو برای دانلود بزارید که استفاده کننده ها از نرم افزار بازی هارو هم از سایت خودتون دانلود کنند.

ممنونم فقط من با مشکل نصب شدن برنامه روی سیستمم خیلی کلنجار رفتم اما موفق نشدم. آخرین نسخه ی فریم ورک رو از سایت مایکروسافت دانلود و نصب کردم اما بازم نشد. اگر ممکنه شما پوشه ی نرم افزار نصب شده رو فشرده کنید و آپلود کنید برام فکر میکنم مشکل حل بشه. چون الان فریم ورک نصب شده هست و مشکل از setup هست. در ضمن یک پیشنهاد هم دارم اونم اینه که تو سایتتون یک دانلود سنتر هم اضافه کنید که در اون تمام بازی هایی که میشه با برنامه آنلاین بازی کرد رو برای دانلود بزارید که استفاده کننده ها از نرم افزار بازی هارو هم از سایت خودتون دانلود کنند.
چون این برنامه فایهای خودش رو به چند بخش و هر بخش در یه جایی از ویندوزتون قرار میگیره تقسیم میکنه پس نمیتونم پوشه رو براتون آپلود کنم
مطمئن باشید پیگیر کار شما میشم خیالتون راحت
در مورد سایت حقیقتا اصلا وقت نمیکنیم , فعلا این سایت رو هم با اینکه هزارتا مشکل داره به سختی تونستم بالا بیارم تا به قول معروف یه کلبه ای داشته باشیم همین
ولی در اسرع وقت بعد اتمام باگهای اصلی نرم افزار پیگیری میکتن

دوستان ابدیت جدید برنامه با کلی امکانات جدید تر در خدمت شما دوستان عزیز قرار گرفت
دانلود
دوستانی که با نصب برنامه مشکل دارن خواهشمندم که از اخرین نسخه نت فریم ورک استفاده نمایند

من بازم نمیتونم نصب کنم. اون جایی که حدود 2.5 مگ دانلود میشه وسطاش یه ارور میده که قبلا هم عکس گرفته بودم. لطفا مشکل منو حل بکنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or