نداهایی از BF4

leon s.kenedi

کاربر سایت
درود

درست یک روز بعد از تایید نسخه بعدی ندای وظیفه Frank Gibeau از EA در مورد سری میدان نبرد صحبت کرد.
به گفته یک کاربر تویتر با نام کاربری Brandon Winfrey به نقل از بیانیه Frank Gibeau در دانشگاه Southern California اظهار داشته که BF4 در راه است!
Frank Gibeau در مصاحبه با IGN گفته: عنوان BF عنوانی پر طرفدار است و EA به طرفداران متعهد است.

به هر حال عنوان BF دست آوردهای بزرگی برای EA و DICE داشته و EA نمیخواهد به راحتی بازار رقابت با Activision و CALL OF DUTY را از دست بدهد.

منبع

• Like
Reactions: hosein_fisher
بعله منم قبول دارم ولی میگم شما یه سینگل رو میخوای توی 5 ساعت تموم کنی بعدش چی؟ همه بازی Multi هست دیگه نظر من این که DICE کلا نباید Single می گذاشت برای بازی که بخوان روی قضیه سینگل اینقدر بخوان موضوع رو کش بدن !

همه بازی Multi هست . دیگه نظر من این که DICE کلا نباید Single می گذاشت برای بازی که بخوان روی قضیه سینگل اینقدر بخوان موضوع رو کش بدن !
خب این نظر توئه .
دقیقا همینطوره ؛ اگر این اتفاق می افتاد بازی ساخته شده توسط دایس توسط کل صنعت گیم 2 برابر چیزی که میبینی حلوا حلوا میشد .
ن نظرمو گفتم نیازی نیست بخوای اینجوری جواب بدی.

خب تو نظرتو گفتی ، منم نظم رو گفتم ؛ چجوری دقیقا ؟:-/

در این حد نبوده پسر خوب فقط 2 ساعت بازی کردم چون دیگه طاقت نداشتم میخواستم برم تو کاره مولتی !! بعدم تو یه 2 تا تریلر از Multi بیار که یکی نبوده؟ شما میخوای با 5 ساعت Single player میخوای این بازی رو بکوبی بگی HYPE بود؟
این بازی بتل ۳ به ۲ تا ۵۸۰ نیازی نداره . با همون ۴۶۰ هم بدون انتی دارن بازیش می کنن . مشکل از سخت افزار های دیگه سیستمی هست که دارید نه از بازی . در ضمن کسی میاد نظر میده که اولا همین بتل ۳ رو تموم کرده باشه . حتی یک مرتبه. ثانیا مولتیش رو هم دیده باشه . بعد بره مدرن وارفر ۳ بازی کنه. ببینه واقعا رغبت می کنه !!!این رو دارم میگم چون در طول این ۳۷ ساعتی که مولتیش رو بازی کردم و رنک ۲۲ دارم هیچ وقت تکراری و کلیشه ای نشده. درسته بتل لاگ در اوایل باگ هایی تو سرورهاش بود اما بعد کاملا رفع شد. نه مثل کال اف که بازی رو به قول خودشون میلیاردها نفر پیش خرید کردن هنوز سروری وجود نداره !!! این که بازی نیازهای منو براورده نکرد و شکست خورد و هایپ بود و اینا حرف ی ادم نابالغه ! اونی که از نزدیک دیده میدونه فراست بایت کجا و موتور کال اف کجا . در ضمن اونایی که این بازی رو و فراست بایت انجین رو زیر سوال میبرن پس دو روز دیگه نیان از نیدفوراسپید تعریف و به به چه چه کنن . هایپ اون کسی رو میگیره که ندید بدید باشه فقط ی چیزی شنیده در همین حد .

آخرین ویرایش:
خب این نظر توئه .
دقیقا همینطوره ؛ اگر این اتفاق می افتاد بازی ساخته شده توسط دایس توسط کل صنعت گیم 2 برابر چیزی که میبینی حلوا حلوا میشد .
کاکو قربون قضِیــــــــه رو دیگه کــــــــــــــــــــــــــش ندین من نظرمو گفتم نیازی نیست بخوای اینجوری جواب بدی

موندم چرا برای bioshock که بهترین fps این نسل(از نظر من و بعضی از سایت ها)هست و یک بازی کاملا متفاوت و نو اورانه هست اینقدر طرفدار وجود نداره ولی برای دو تا بازی فوق العاده کلیشه ای که جدیدا هر سال هم یکدونه میاد سر و دست میشکنن.
اینهمه بازی خوب هست،همه گیر دادن به این دو تا بازی.

موندم چرا برای bioshock که بهترین fps این نسل(از نظر من و بعضی از سایت ها)هست و یک بازی کاملا متفاوت و نو اورانه هست اینقدر طرفدار وجود نداره ولی برای دو تا بازی فوق العاده کلیشه ای که جدیدا هر سال هم یکدونه میاد سر و دست میشکنن.
اینهمه بازی خوب هست،همه گیر دادن به این دو تا بازی.
خب بایوشاک به اندازه کافی طرفدار داره ؛ اما لزومی نداره این وسط اسمش آورده شه آخه ... این دو(کالاو و بتل اف) بازی دقیقا هم سبک هستند .

• Like
Reactions: u.T.a
خب بایوشاک به اندازه کافی طرفدار داره ؛ اما لزومی نداره این وسط اسمش آورده شه آخه ... این دو(کالاو و بتل اف) بازی دقیقا هم سبک هستند .
میدون طرفدار داره ولی خداییش تعدادش به یکصدم طرفدار های این دو بازی نمیرسه.

بعله منم قبول دارم ولی میگم شما یه سینگل رو میخوای توی 5 ساعت تموم کنی بعدش چی؟ همه بازی Multi هست دیگه نظر من این که DICE کلا نباید Single می گذاشت برای بازی که بخوان روی قضیه سینگل اینقدر بخوان موضوع رو کش بدن !
خب ببین نمیشه گفت چون سینگل 5 ساعته فلانه !
برو ببین چقدر از امتیازا متعلق به بخش سینگل بازیه !
نه این، همه بازی ها !!!

ما که حال مولتی بتلفیلد رو میبریم. سینگلش هم یه بار تموم کردم ولی خب:

1-بتلفیلد نسخه ی دومش اصلا سینگل نداشت
2-تو سبک FPS وقتی قراره کمپین تو کمتر از 6 ساعت تموم بشه خب نقش مولتی خیلی مهمتر هست و سینگل اهمیت خیلی کمتری داره
3-هیچ شکی وجود نداره که مولتی بتلفیلد بسیار بهتر از مولتی CoD هست. اصلا مولتی بدون تانک و هلیکوپتر و جت نمیچسبه و تکراری میشه (یه دلیل برای محبوبیت سری Halo هم همینه).
4-گرافیک و صداگذاری هم معلومه کی بهتره
5-تازه همون سنیگل CoD هم به شدت تکراری شده

اون کسانی هم که میگن تو تریلر چیزی دیدن که تو بازی ندیدن نشون بدن با لینک وگرنه چیزی که زیاده حرف بی پایه و اساس هست

نسخه ی بعدی بازی فکر کنم 2 سال دیگه بیاد

ضمن اینکه تایید میشه... سبک FPS و این دو بازی به خصوص فروششون بیشتر از اون چیزیه که حقشونه. دلیلی نداره Bioshock یا Starcraft یا Portal یا Skyrim این قدر فروششون کمتر از این دو بازی باشه.

آخرین ویرایش:
ما که حال مولتی بتلفیلد رو میبریم. سینگلش هم یه بار تموم کردم ولی خب:

1-بتلفیلد نسخه ی دومش اصلا سینگل نداشت
2-تو سبک FPS وقتی قراره کمپین تو کمتر از 6 ساعت تموم بشه خب نقش مولتی خیلی مهمتر هست و سینگل اهمیت خیلی کمتری داره
3-هیچ شکی وجود نداره که مولتی بتلفیلد بسیار بهتر از مولتی CoD هست. اصلا مولتی بدون تانک و هلیکوپتر و جت نمیچسبه و تکراری میشه (یه دلیل برای محبوبیت سری Halo هم همینه).
4-گرافیک و صداگذاری هم معلومه کی بهتره
5-تازه همون سنیگل CoD هم به شدت تکراری شده

اون کسانی هم که میگن تو تریلر چیزی دیدن که تو بازی ندیدن نشون بدن با لینک وگرنه چیزی که زیاده حرف بی پایه و اساس هست

نسخه ی بعدی بازی فکر کنم 2 سال دیگه بیاد

ضمن اینکه تایید میشه... سبک FPS و این دو بازی به خصوص فروششون بیشتر از اون چیزیه که حقشونه. دلیلی نداره Bioshock یا Starcraft یا Portal یا Skyrim این قدر فروششون کمتر از این دو بازی باشه.
سینگل cod هر چقدر تکراری هم باشه انصافا یه سر و گردن بالاتر از رقیبشه.....ولی تو گرافیک قطعا پایینتره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or