نداهایی از BF4

leon s.kenedi

کاربر سایت
درود

درست یک روز بعد از تایید نسخه بعدی ندای وظیفه Frank Gibeau از EA در مورد سری میدان نبرد صحبت کرد.
به گفته یک کاربر تویتر با نام کاربری Brandon Winfrey به نقل از بیانیه Frank Gibeau در دانشگاه Southern California اظهار داشته که BF4 در راه است!
Frank Gibeau در مصاحبه با IGN گفته: عنوان BF عنوانی پر طرفدار است و EA به طرفداران متعهد است.

به هر حال عنوان BF دست آوردهای بزرگی برای EA و DICE داشته و EA نمیخواهد به راحتی بازار رقابت با Activision و CALL OF DUTY را از دست بدهد.

منبع

• Like
Reactions: hosein_fisher
مثل اینکه جنگ بین این دو تا همچنان ادامه داره :d

خدا کنه BF مثل COD سالانه نشه. که داره میشه اینطور که به نظر میاد. :(

آخرین ویرایش:
مطمئنا اول BF 2143 و BC 3 رو می بینیم ، تازه Mirrors Edge 2 هم در دستور کاره :دی پس فعلا خیلی وقت تا BF4 داریم !:دی

پ.ن : West & Zampella چه معجزه ای می خوان بکنن نمیدونم !

من طرفدار کال آف بودم ولی بعد از بتل3 دیگه امیدی به کال ندارم و به نظرم دیگه کال هیچ حرفی برای گفتن نداره....(مثلا گرافیک از زمان مدرن وارفیر 2 تا الان زیاد فرقی نکرده یا مثلا صدا گذاری اصلا به بتل نمیرسه و....)

این دفعه داستان تغییر بدن تا همه بتونن این شاهکار بازی کنن نه اینکه مثل قسمت 3 را با بدبختی و با ترس لرز اون تهیه کنن و بازی کنن.

هاها اره جون خودت
bfvsmw-chart.jpg

• Like
Reactions: idahadi21
بسیار خبر عالی بود ما که داریم از BF3 لذت میبریم ولی خوبه که DICE یه تجربه کسب کرد امیداورم Single Player بهتری بده برای بازی تا بتونه جواب این منتقد ها رو بده ولی فک کنم بازی بره برای 2013 ساله دیگه نمیاد

اگه 4 بیاد باز ادامه ی 3 هست؟ ؟ ؟
باز میخوان به ما حمله کنن؟
کلی زور زدم تا تونستم 3 رو جور کنم بدبختی سرعتمم اومده بود پایین نمیتونستم دانلود کنم

تا قبل از انتشار BF3 همه ریخته بودن وسط با اون امضاها و آواتارها و حرفا ............ حالا بخاطر یه کوتاه بودن داستان و سینگل اکثرشون رنگ عوض کردن، چقدر راحت!!!!!! ..... مشکل بازی چی بود مگه؟ گرافیک بد بود؟ گیم پلی؟ صدا؟ هرچی بود از یه DLC که COD داد خیلی قویتر بود ................ دیگه داره حالم بهم میخوره از این چیزا که میبینم ..........
و در مورد BF4 ........ ما منتظر میمانیم ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or