نداهایی از BF4

leon s.kenedi

کاربر سایت
درود

درست یک روز بعد از تایید نسخه بعدی ندای وظیفه Frank Gibeau از EA در مورد سری میدان نبرد صحبت کرد.
به گفته یک کاربر تویتر با نام کاربری Brandon Winfrey به نقل از بیانیه Frank Gibeau در دانشگاه Southern California اظهار داشته که BF4 در راه است!
Frank Gibeau در مصاحبه با IGN گفته: عنوان BF عنوانی پر طرفدار است و EA به طرفداران متعهد است.

به هر حال عنوان BF دست آوردهای بزرگی برای EA و DICE داشته و EA نمیخواهد به راحتی بازار رقابت با Activision و CALL OF DUTY را از دست بدهد.

منبع

• Like
Reactions: hosein_fisher
یهنی 1 هزارم هایپ ها بیخود بود و به بازی ربطی نداشت اینطوری بگیم درست تره :d
میشه یه چندتا از هایپ های بیخود راشما برامون بگی ؟
حداقل مثل بعضی شرکت ها نمیان به مردم دروغ بگن روز اولش بگن بازیمون سرور داره بعد دو روز مونده به لانچ بازی که همه Pre order کردن بگن سرورها Unranked هستن و بدون Mod عملا بدردی نمیخورن یا سرویس مثل Elite را معرفی کنن بعد فعلا کنسلش کنن

حداقل مثل بعضی شرکت ها نمیان به مردم دروغ بگن روز اولش بگن بازیمون سرور داره بعد دو روز مونده به لانچ بازی که همه Pre order کردن بگن سرورها Unranked هستن و بدون Mod عملا بدردی نمیخورن یا سرویس مثل Elite را معرفی کنن بعد فعلا کنسلش کنن
سر فرصت حال داشته باشم همه هایپ های بیخودی رو با عکس و مدرک نشونتون میدم !!!!
بعید میدونم به این زودیا حال داشته باشم برم تو بازیش !
حداقل تا بعد از مادرن وارفر !

چرت و پرت جواب ندید لطفا !
چیزی نداری بگی مجبوری پُست بدی ؟؟
نصف چیزایی که توی تریلرها بود توی بازی نبود !!!
این چه جوابیه میدی؟ واسه خالی نبودن عریضه ؟ یا بگی بلدی حرف بزنی؟ یا پستات رو زیاد کنی ؟؟؟؟؟؟
تو چه آدمی هستی که این حرفو میزنی من 4 ساله توی این سایت هستم تعداد پستهام معوله چقدر اکتیو بودم تو سایت مثل شما ! بعدم من نمیدونم شما چی تو تریلر دیدی که تو بازی نیست درباره بازی که کاملا مشخصه یه Hater واقعی هستی نظر میدی بعدم من چیزی نگفتم میگم میخوای Hype نشی تریلر نبین اهمیت نده برای بازی بعد !!! حرفه بدی زدم ! دفعه دیگه درست صحبت کن که یه اتفاق دیگه میفته
سر فرصت حال داشته باشم همه هایپ های بیخودی رو با عکس و مدرک نشونتون میدم !!!!
بعید میدونم به این زودیا حال داشته باشم برم تو بازیش !
حداقل تا بعد از مادرن وارفر !
بهتره دست به بازی نزنی که فقط هایپ بوده خندم از این میگیره که بازی نکردی بازی رو نظر میدی!

تو چه آدمی هستی که این حرفو میزنی من 4 ساله توی این سایت هستم تعداد پستهام معوله چقدر اکتیو بودم تو سایت مثل شما ! بعدم من نمیدونم شما چی تو تریلر دیدی که تو بازی نیست درباره بازی که کاملا مشخصه یه Hater واقعی هستی نظر میدی بعدم من چیزی نگفتم میگم میخوای Hype نشی تریلر نبین اهمیت نده برای بازی بعد !!! حرفه بدی زدم ! دفعه دیگه درست صحبت کن که یه اتفاق دیگه میفته

بهتره دست به بازی نزنی که فقط هایپ بوده خندم از این میگیره که بازی نکردی بازی رو نظر میدی!
گلپسر منظورم این بود سر فرصت میرم تو بازی اون جاهایی که توی تریلر ها بود و توی بازی نبود شات میگیرم نشونت میدم !!!
چقدر ساده اید !
شماها هنوز توی انقلاب و ولیعصر دنبال بازی بودید من نسخه ی دانلود شده ی اصلی دستم بود داشتم بازی میکردم !! :d
----------
من هیتر نیستم، من جزو همون جو زده های قبل از انتشار هستم که خیلی به بازی امیدوار بودم ( با توجه به چیزایی که در تریلر هاش دیده بودم !) الانم به کمال رسیدم با دیدن بازی و فهمیدم که چی قرار بوده باشه و چی شد !!!!

همین یه دونه رو داشته باش که EA به یه جفت 580 اس ال آی کمتر رضایت نمیداد برا اجرا روی بهترین تنظیمات
من الان روی 460 دارم بهترین تنظیمات رو میگیرم !
برو بگیر تا برسی به داخل بازی !!!
خواستی امشب به خاطر تو هم که شده یکی دوتا صحنه از تریلر میکشم بیرون، تو برو توی بازی همون رو بکش بیرون نشون من بده !!!

من الان جفت بازی ها رو شروع کردم انلاین بازی میکنم به اندازه کافی هم بازی کردم که نظر بدم ولی اون بازی ...... 3 داره چوبه هایپ میخوره.

یکم تعصبی نگاه نکنیم خوبه اقا کیان این بازی رو انقدر میشه ازش مشکل کشید بیرون و انقدر بخاطر هایپش زد توی سرش که اصلا کم نمیاری اگر اینطوری نبود همون رفتار های قبل از امدن بازی رو از دوستان 2 اتیشه ....3 رو میدیدیم پس نیایم هی بگیم این بازی کامله همه بازی ها رو میخوره و .... حتی از نظر گرافیکی هم هیچی نبود مخصوصا که یدک کش dx 11 بود در کل لطیف تر از این نمیشد حرف بزنم :d در کل هم پیشنهاد میکنم بری mw3 رو بخری بشینی با هم بازی کنیم >:d

گلپسر منظورم این بود سر فرصت میرم تو بازی اون جاهایی که توی تریلر ها بود و توی بازی نبود شات میگیرم نشونت میدم !!!
چقدر ساده اید !
شماها هنوز توی انقلاب و ولیعصر دنبال بازی بودید من نسخه ی دانلود شده ی اصلی دستم بود داشتم بازی میکردم !! :d
----------
من هیتر نیستم، من جزو همون جو زده های قبل از انتشار هستم که خیلی به بازی امیدوار بودم ( با توجه به چیزایی که در تریلر هاش دیده بودم !) الانم به کمال رسیدم با دیدن بازی و فهمیدم که چی قرار بوده باشه و چی شد !!!!

همین یه دونه رو داشته باش که EA به یه جفت 580 اس ال آی کمتر رضایت نمیداد برا اجرا روی بهترین تنظیمات
من الان روی 460 دارم بهترین تنظیمات رو میگیرم !
برو بگیر تا برسی به داخل بازی !!!
خواستی امشب به خاطر تو هم که شده یکی دوتا صحنه از تریلر میکشم بیرون، تو برو توی بازی همون رو بکش بیرون نشون من بده !!!
اول از همه من تهرانی نیستم اون جاهایی که میگی نیدونم کجاست !بعدم پسر خوب شما یه نگاه به اکانت من بنداز ببین من کپی بازی میکنم من همین MW3 رو هم اورجینال خریدم که اینقدر سنگشو به سینه میزنید !!! بعدم گرافیک بازی بده با آخرین تنظیمات چیو برات برآورده نکرده؟ والا دوستای من 6890 دارن رو Ultrra دچار مشکل هستن ! من نمیدونم قضیه چیه شاید Ati گرافیکش مشکل داره حالا بده شما پول نمیخواد بدی تا 580 بخری؟
بعدم من موندم این ایراد های بنی مسخره چیه میگیرید آخه؟ بازی فوق العاده هست من دارم شب روز بازی میکنم کاری هم ندارم ولی ایرادهای مسخره که میبینم یه سری میگیرن رو اعصابه
یکم تعصبی نگاه نکنیم خوبه اقا کیان این بازی رو انقدر میشه ازش مشکل کشید بیرون و انقدر بخاطر هایپش زد توی سرش که اصلا کم نمیاری اگر اینطوری نبود همون رفتار های قبل از امدن بازی رو از دوستان 2 اتیشه ....3 رو میدیدیم پس نیایم هی بگیم این بازی کامله همه بازی ها رو میخوره و .... حتی از نظر گرافیکی هم هیچی نبود مخصوصا که یدک کش dx 11 بود در کل لطیف تر از این نمیشد حرف بزنم
yahoo_4.gif
در کل هم پیشنهاد میکنم بری mw3 رو بخری بشینی با هم بازی کنیم
yahoo_6.gif
به دین به پیغمبر من طرفدار 2 آتیشه نیستم من علاقه خاصی به این سری دارم برای باره هزارم به خدا من 2 تا شو 5 ماه پیش Pre oRder کردم 2تاشم بازی کردم ولی میگم MW3 خیلی خیلی .... :دی شما بیا BF3 بخر 2تا شو بازی میکنیم من که تو استیم شبب روز هستم موقعی یکمی BF3 استراحت بخوام بینش کنم میام با دوستان MW3 میزنم !

اول از همه من تهرانی نیستم اون جاهایی که میگی نیدونم کجاست !بعدم پسر خوب شما یه نگاه به اکانت من بنداز ببین من کپی بازی میکنم من همین MW3 رو هم اورجینال خریدم که اینقدر سنگشو به سینه میزنید !!! بعدم گرافیک بازی بده با آخرین تنظیمات چیو برات برآورده نکرده؟ والا دوستای من 6890 دارن رو Ultrra دچار مشکل هستن ! من نمیدونم قضیه چیه شاید Ati گرافیکش مشکل داره حالا بده شما پول نمیخواد بدی تا 580 بخری؟
بعدم من موندم این ایراد های بنی مسخره چیه میگیرید آخه؟ بازی فوق العاده هست من دارم شب روز بازی میکنم کاری هم ندارم ولی ایرادهای مسخره که میبینم یه سری میگیرن رو اعصابه
ببین دیگه بحثو عوض نکن !
ما گفتیم بازی همش هایپه !
تو میگی نیست !
من گفتم با دلیل نشونت میدم از تریلر تو برو همون رو توی بازی نشون من بده !
جوابش یا اره هست که میری پیداش مکینی یا نه که قبول داری بازی خیلی هایپ قبل از انتشارش زیاد بوده !
دیگه خود دانی !

به دین به پیغمبر من طرفدار 2 آتیشه نیستم من علاقه خاصی به این سری دارم برای باره هزارم به خدا من 2 تا شو 5 ماه پیش Pre oRder کردم 2تاشم بازی کردم ولی میگم MW3 خیلی خیلی .... :دی شما بیا BF3 بخر 2تا شو بازی میکنیم من که تو استیم شبب روز هستم موقعی یکمی BF3 استراحت بخوام بینش کنم میام با دوستان MW3 میزنم !

من خوب bf3 دارم بیا xfire اددت کنم بازی کنیم خوب :d ولی حرف اخرم اینه hype و دیگر هیچ ;)

باو حالا چرا گیر دادین به این بازیه بدبخت ؟!
اشکالی نداره که هر سال تعداد شوترا بیشتر شه !
در مورد BF3 باید بگم که :
آیا BF3 برای شکست رقیب ساخته شده بود ؟! بله !
آیا BF3 بازیه خوبی بود ؟! بله !
آیا تونست به هدفش برسه ؟! متاسفانه حتی نزدیکشم نشد ! :|
در هر حال دلیل شکست EA این نیست که BF3 بازیه بدیه , اینه که MW3 بهترین شوتر هست !
از ساخت BF4 هم کاملا استقبال میشه البته اگه EA دوباره مثل امسال ما رو نخندونه و هدفش رو چیز دیگه تعیین کنه و بازی رو دست استودیوی پر ادعا و البته ضعیف DICE نده ! بده Danger Close , بده Respawn ...

من خوب bf3 دارم بیا xfire اددت کنم بازی کنیم خوب :d ولی حرف اخرم اینه hype و دیگر هیچ ;)
ببین من چیزی که از بازی میخواستم بود وسلام :دی به عنوان کسی که طرفداره سری BF هستم از اولین نسخه که 14 سالم بود بازی میکردم تا الان تمام چیزایی که میخواستم از یه بازی BF3 بوده! حالا تازه من یکی اصلا دست به سینگل بازی نزدم چون اصلا Batlleاسمش روشه فقط Multi:دی
حالا حرف مسخره که دوستا میزنن کلمه شکست هست که رو بازی میذارن BF3 به شدت موفق بود BF4 هم همینطور خواهد بود

ببین من چیزی که از بازی میخواستم بود وسلام :دی به عنوان کسی که طرفداره سری BF هستم از اولین نسخه که 14 سالم بود بازی میکردم تا الان تمام چیزایی که میخواستم از یه بازی BF3 بوده! حالا تازه من یکی اصلا دست به سینگل بازی نزدم چون اصلا Batlleاسمش روشه فقط Multi:دی
حالا حرف مسخره که دوستا میزنن کلمه شکست هست که رو بازی میذارن BF3 به شدت موفق بود BF4 هم همینطور خواهد بود
بیا !
اقا دست به سینگل نزده و داره با ما سر و کله میزنه !
تا حالا داشت به من میخندید و میگفت تو هنوز بازی نکردی برا چی نظر میدی !!
ای خدا ما با کیا سر و کله میزنیم اینجا ! :d

بیا !
اقا دست به سینگل نزده و داره با ما سر و کله میزنه !
تا حالا داشت به من میخندید و میگفت تو هنوز بازی نکردی برا چی نظر میدی !!
ای خدا ما با کیا سر و کله میزنیم اینجا ! :d
در این حد نبوده پسر خوب فقط 2 ساعت بازی کردم چون دیگه طاقت نداشتم میخواستم برم تو کاره مولتی !! بعدم تو یه 2 تا تریلر از Multi بیار که یکی نبوده؟
شما میخوای با 5 ساعت Single player میخوای این بازی رو بکوبی بگی HYPE بود؟

در این حد نبوده پسر خوب فقط 2 ساعت بازی کردم چون دیگه طاقت نداشتم میخواستم برم تو کاره مولتی !! بعدم تو یه 2 تا تریلر از Multi بیار که یکی نبوده؟
شما میخوای با 5 ساعت Single player میخوای این بازی رو بکوبی بگی HYPE بود؟
خب مولتی که بتا داشت همه چیز مشخص بود !
همه ویدیو ها هم از بخش سینگل بازی بود !
توقع داریم ن ویدیو سینگل ببینم بیام مولتی رو نقد کنم ؟ :d
مولتیش حرف نداره، در حدی که من 4 روز اول رسیدم به درجه ی 20 !
ولی سینگل بدجوری مشکل داره، با توجه به ویدیو های قبلش !
اینو دیگه باس قبول کنی، نکنی زور داره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or