نداهایی از BF4

leon s.kenedi

کاربر سایت
درود

درست یک روز بعد از تایید نسخه بعدی ندای وظیفه Frank Gibeau از EA در مورد سری میدان نبرد صحبت کرد.
به گفته یک کاربر تویتر با نام کاربری Brandon Winfrey به نقل از بیانیه Frank Gibeau در دانشگاه Southern California اظهار داشته که BF4 در راه است!
Frank Gibeau در مصاحبه با IGN گفته: عنوان BF عنوانی پر طرفدار است و EA به طرفداران متعهد است.

به هر حال عنوان BF دست آوردهای بزرگی برای EA و DICE داشته و EA نمیخواهد به راحتی بازار رقابت با Activision و CALL OF DUTY را از دست بدهد.

منبع

• Like
Reactions: hosein_fisher
نمیدونم چرا هر چی میشه فن های MW3 میان و میگن این بازی بد و فقط و گرافیک داشت و ...
به هر حال جواب EA به این خبر:

Update: In a statement, EA told us the following:

"Frank was speaking broadly about the *********** brand - a brand that EA is deeply passionate about and a fan community that EA is committed to."

من طرفدار کال آف بودم ولی بعد از بتل3 دیگه امیدی به کال ندارم و به نظرم دیگه کال هیچ حرفی برای گفتن نداره....(مثلا گرافیک از زمان مدرن وارفیر 2 تا الان زیاد فرقی نکرده یا مثلا صدا گذاری اصلا به بتل نمیرسه و....)
من که بعد از نسخه 3 دیگه هیچ امیدی به این بازی ندارم . خیلی سطحش پایینه،خیلی ..!!!!!

شما باهوش باش هایپ نشو پسر خوب
چرت و پرت جواب ندید لطفا !
چیزی نداری بگی مجبوری پُست بدی ؟؟
نصف چیزایی که توی تریلرها بود توی بازی نبود !!!
این چه جوابیه میدی؟ واسه خالی نبودن عریضه ؟ یا بگی بلدی حرف بزنی؟ یا پستات رو زیاد کنی ؟؟؟؟؟؟

• Like
Reactions: RoCoCo
ما که بدمون نمیاد .
البته احتمالا حالا حالاها نمیاد چون MOH مثل اینکه قراره سال بعد بیاد .
ولی حداقل میدن بقول کوروش قبل از عرضه جو الکی ندن . مشکلات نسخه-ی قبل رو حل کنن . مثل هوش مصنوعی داغون بازی و همینطور سیستم نشونه گیری و کاورگیریِ دشمنان . و البته دست به مولتی پلیر ناب بازی نزنن که رسما بازیباز رو از کارو زندگی میندازه :دی

فکر کنم با دیدن MW3 ، دوباره ایده های جدیدی تو ذهنشون جرقه زده :d
من که مولتی پلیر باز نیستم و در مورد مقایسه مولتی ، باید دوستان نظر بدن.اما سینگل حتی به MW2 هم نمیرسید.
به شخصه مطمئنم BF4 عنوانیه که نظر همه منتقدانش رو عوض میکنه.BF3 فقط یک آغاز بود، به عدد 3 اصلا توجه نکنید.

شکست چیه بعضیا برای BF می گن؟بیاید یه بار واقعی نگاه کنیم....ز یه سری لحاظا بسیرا بهتر از cod هست و بعضی جاها بدتر...به نظرم بتل تو روند پیشرفتش امسال بالاخره به COD رسیده و با هم برابرند...(حتی یه ذره بتل بهتره از نظر من)...iw و تری آرک اگه نجنبن,با این روند پیشرفت,دفعه ی بعدی دایس رد می کنه کاملا...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or