نداهایی از BF4

leon s.kenedi

کاربر سایت
درود

درست یک روز بعد از تایید نسخه بعدی ندای وظیفه Frank Gibeau از EA در مورد سری میدان نبرد صحبت کرد.
به گفته یک کاربر تویتر با نام کاربری Brandon Winfrey به نقل از بیانیه Frank Gibeau در دانشگاه Southern California اظهار داشته که BF4 در راه است!
Frank Gibeau در مصاحبه با IGN گفته: عنوان BF عنوانی پر طرفدار است و EA به طرفداران متعهد است.

به هر حال عنوان BF دست آوردهای بزرگی برای EA و DICE داشته و EA نمیخواهد به راحتی بازار رقابت با Activision و CALL OF DUTY را از دست بدهد.

منبع

• Like
Reactions: hosein_fisher
تاپیک های بازی که پاک شد یهو نظر دوستان هم عوض شد ، COD شد محبوب ترین ip تاریخ ،BF ای که میکوبوندینش تو سر بازی ها و سینه چاکی براش میکردین شد نماد جهان خواری EA جدا لول هستیم :دی

تاپیک های بازی که پاک شد یهو نظر دوستان هم عوض شد ، COD شد محبوب ترین ip تاریخ ،BF ای که میکوبوندینش تو سر بازی ها و سینه چاکی براش میکردین شد نماد جهان خواری EA جدا لول هستیم
دقیقا :|
گرافیکی که فقط 35 40 دقیقه اول بازی خوب باشه بعد به شدت افت کنه چه سود ؟ رو 360 منظورم هست..قبل ریلیز باری هم تنها با همون گرافیک اولیه تونست طرفدار جذب کنه..کلا سیاست هاش خیلی آب زیر کاهی هست..
bf2 خیلی خیلی بهتر از این بود.
یعنی چی این حرف که فقط 35-40 دقیقه اول خوب بود؟ O_O ...... تازه خودتم داری میگی روی 360! این دلیل میشه کُلیَتِ یه بازی رو زیر سوال ببریم و اینطوری بزنیم تو سرش؟!
مسلما گرافیک چیزیه که آدم میتونه از پیش نمایش ها دستگیرش بشه ..... ! چون BC2 گیم پلی عالی داشت و هیچ چیزی به نظرم کم نداشت ..... مسلما همین انتظار هم برای BF3 میرفت از DICE ........
بحث کردن هیچوقت فایده نداشته .......... ادم بهتره سعی کنه حداقل ببینه کسیه که میخواد "راضی" نگه داشته بشه ... یا میخواد "طرفدار" باشه ..........

دقیقا :|

یعنی چی این حرف که فقط 35-40 دقیقه اول خوب بود؟ O_O ...... تازه خودتم داری میگی روی 360! این دلیل میشه کُلیَتِ یه بازی رو زیر سوال ببریم و اینطوری بزنیم تو سرش؟!
مسلما گرافیک چیزیه که آدم میتونه از پیش نمایش ها دستگیرش بشه ..... ! چون BC2 گیم پلی عالی داشت و هیچ چیزی به نظرم کم نداشت ..... مسلما همین انتظار هم برای BF3 میرفت از DICE ........
بحث کردن هیچوقت فایده نداشته .......... ادم بهتره سعی کنه حداقل ببینه کسیه که میخواد "راضی" نگه داشته بشه ... یا میخواد "طرفدار" باشه ..........

من پستم رو پاک کردم چون دیدم این بحث ها هیچ فایده ای نداره.

پ.ن : West & Zampella چه معجزه ای می خوان بکنن نمیدونم !
دقیقا منم تو همین فکرم :دی
دوستانی هم که میگن BF3 چی بود آشغال بود فلان بود این چیزا آقا نخرید COD محبوب دلها هم که اومد برید حالشو ببرید دیگه الکی نپرید به بازی BF3 که هایپتون کردو مغزهای گرامی رو شستو شو داد تازه ساله دیگه یه CoD میاد حالشو ببرید من که این MW3 رو خریدم تا وقتی هم دستی درست حسابی Acti رو سر این بازی نکشه برای نسخه PC دیگه طرف بازی نمیرم

دوستانی هم که میگن BF3 چی بود آشغال بود فلان بود این چیزا آقا نخرید COD محبوب دلها هم که اومد برید حالشو ببرید دیگه الکی نپرید به بازی BF3 که هایپتون کردو مغزهای گرامی رو شستو شو داد تازه ساله دیگه یه CoD میاد حالشو ببرید من که این MW3 رو خریدم تا وقتی هم دستی درست حسابی Acti رو سر این بازی نکشه برای نسخه PC دیگه طرف بازی نمیرم
والا ما خودمون رو دیگه تو Battlelog خفه کردیم ! نفهمیدیم به چی میگن آشغال ؟! البته بله ندیدن مولتی بازی این مشکلات رو هم به وجود میاره !
تا پارسال هم همه COD ها رو اوریج خریدیم که خدا رو شکر امسال خودمون رو از این شاهکار محروم کردیم :d

این BF4 اصلا امکان نداره :d سال دیگه که Medal میاد و امکان نداره حتی 1% دو تا شوتر تو یه سبک رو EA تو یه سال بده بیرون

اگه بتل دیگه ای تو راه باشه شدیدا استقبال می کنم !>:d<

بقیه هم به جای کوبیدن بازی به خاطر فریم و گرافیک برن سیستم هاشون رو گردگیری کنن ! اشکال از شماست نه از بازی !

در مورد کال هم کلا نباید با بتل مقایسه بشه ! چون موتور گرافیکیش به سری های قبلی وفادار مونده و همونه پس اصلا قابل قیاس با FROSTBYTE 2 نیست ! از طرفی داستانش تا الان تکراری کش داده شده !

خودم یکی از اونهایی هستم که میخوام MW3 رو هم امتحان کنم ! فق به خاطر اینکه اولا آخر این داستان کش دار رو ببینم ! دوم به خاطر آنالیز کردن گرافیکش!

خدائی حرفتو باید جای بنر تبلیغاتی انجمن گذاشت >:d
بشدت منتظر 4 هستیم ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or