نخستین اطلاعات از Farcry 3

TCSCELL

8
کاربر سایت
far_cry_3.jpg

کاور شماره جدید مجله Edge مزین به تصویر Farcry 3 خواهد بود. نخستین اطلاعات از این بازی زودتر از انتشار مجله به روی خروجی خبرگزاری‌ها رفته است. اطلاعاتی شامل مکانیزم‌های گیم‌پلی، نقش اول بازی و ساختار باز و دارای آزادی عمل ماموریت‌ها.

شخصیت اول بازی، James Brody چندین سال است که در تلاش برای پیدا کردن دوست دختر ربوده شده خود، در این جزیره گیر افتاده است. در طی اقامت چندین ساله در جزیره، جیمز دچار نوعی فروپاشی روانی شده است و اعمال او متوهمانه است. مشخص نیست این حالت روانی به خاطر اختلال و استرس پس از ضربه است، یا به خاطر ماندن در این جزیره دیوانه‌ وار! ولی مطمئنا این رفتار مرموز و عجیب ذهنی، دلیلی دارد.
شخصیت‌های منفی بازی نیز به نظر به همین اندازه یا حتی بیشتر روانی هستند! اتفاقات دیوانه‌ وار زیادی در جزیره در حال وقوع است.
Ubisoft به تسترهای Edge دو ماموریت مختلف را نشان داد. یکی از آن ها بر پایه مخفی‌کاری و دیگری، طبق گفته Edge اسکریپت شده. در این بخش شخصیت اول بازی را می‌بینیم که در حال فرار از یک کشتی در حال غرق شدن و دشمنان موجود در آن است. بازیکنان می‌توانند با اسنایپر دشمنان را از فواصل دور از پا در آورند، یا همانند رمبو به دل دشمن زده و بازی را به یک Run & Gun تبدیل کنند. حتی می‌توانید از روش های خلاقانه تری استفاده کنید. مثلا یک C4 را به پشت یک جیپ وصل کرده، جیپ را به درون پایگاه دشمن رانده و آن را منفجر کنید. به نظر می‌آید بازی ذات سندباکس خود را حفظ کرده است و ماموریت‌ها حالتی غیر خطی و پویا دارند و روش‌های متفاوتی برای عبور از مناطق مختلف وجود خواهد داشت. Ubisoft نیز در این مورد قول داده است که آزادی عمل موجود در عناوین گذشته را فراموش نکرده است و سعی دارد آن را به بهترین نحو ممکن در این قسمت اجرا کند.
بنا به گفته Edge، دمویی که آن‌ها تجربه کردند، هم قسمت‌هایی از بخش های اسکریپت شده و خطی و هم قسمت هایی شامل بخش های پلتفرمینگ و اکتشاف بازی را به آن‌ها نشان داد.
عنوان Farcry 3 که در E3 سال گذشته معرفی شد، در تاریخ 6 سپتامبر برای پلتفرم‌های PC، PS3 و X360 روانه بازار خواهد شد.

آخرین ویرایش:
قیافه شخصیت اصلی منو یاد یکی از شخصیت های نسخه ی دوم میندازه. شاید هم اشتباه می کنم.
به هر حال نثل نسخه ی دوم نشه که حسابی گند زده بودن بهش.

Far Cry 2 رو همین چند روز پیش تموم کردم و باید بگم که با این که همه ی اشکال هایی که بهش گرفته میشه، وارد هست، ولی بعضی لحظه هایی که توی بازی شکل می گیره، قابل تجربه توی هیچ بازی دیگه ای نیست. یعنی نقاط مثبت بازی به نظرم تا حدی قوی هستند تا ضعفای بازی ( که بیشتر از این که ضعف باشن، اشتباهات در طراحی ساختار بازی هستن ) رو تا حدودی بپوشونن. مثلا نکات قوی بازی به نظرم اینها بود:
- آزادی عمل نسبی ، ولی موثر توی انتخاب اسلحه ها که کاملا بر روی این که چجوری بازی رو از پیش ببرید، تاثیر داره. مثلا کسی که یک شاتگان و RPG برداشته، با کسی که با اسنایپر و شعله افکن میره جلو و یا کسی که نارنجک انداز و تیربار برمیداره ( یا ترکیب های دیگه )، نحوه ی بازیش فرق میکنه و نکته ی مثبت اینجاست که هیچ کدوم به اون یکی برتری نداره و هر کدوم نقاط مثبت و منفی خاص خودشو داره. این رو از این لحاظ میگم که خودم همه ی ترکیب ها رو طی بازی امتحان کردم و همشون در نوع خودشون موثر بودن.
- پیدا کردن چمدون های الماس و نوارهای اظهار نظر های Jackal توی محیط بازی، خصوصا با وجود ردیاب بازی که از گیج شدن و جستجوی بی هدف جلوگیری می کرد، واقعا کار لذت بخشی بود و به رانندگی های طولانی بازی، یه هدف می بخشید.
- برخلاف Far Cry که اواخر بازی از سختی زیاد، آدم رو کلافه می کرد، Far Cry 2 یکی از بالانس ترین شوتر هایی بود که تا حالا بازی کردم و همیشه از اول بازی تا آخرش، یک سطح مطلوبی از چالش رو ارائه میده که نه اونقدر آسونه که مزه ی بازی از بین بره و نه اونقدر سخت که باعث دلسردی بشه. اگه میخواید بازی رو انجام بدید، بهتون پیشنهاد میکنم روی درجه سختی سوم ( از چهارتا ) بازی کنید.
- به نظرم دیالوگ های بازی هم با این که کسی اصلا حسابشون نمی کنه، خوب نوشته شده بودن و حرف هایی که Jackal و Buddy ها میزنن، با این که بیشتر سعی شده بیشتر از هر چیزی "باحال" به نظر برسن، ولی به شدت سرگرم کننده بودن ( خصوصا صحبت های یکی از buddy ها، Warren Clyde که به نظرم شخصیت پردازیش در عین کم عمق بودن، جالب و دوست داشتنی بود )، جو بازی رو به خوبی منتقل میکردن و به شخصه هر حرفی که تو بازی زده میشد رو با دقت گوش میدادم.
- استفاده ی بسیار خوب از چرخه ی شب و روز و کاربرد های مختلفشون که عمق بازی رو بیشتر می کنه. مثلا شب ها با داشتن آپگرید و اسلحه های مناسب، می تونید بعضی ماموریت ها رو بدون این که حتی یه تیر شلیک شه یا حداقل درگیری شکل بگیره، با مخفی کاری تموم کنید.

توی این پست سعی کردم بیشتر نقاط مثبت بازی رو که کمتر مورد توجهه، بیان کنم. چون نقاط منفیش رو اکثرا میدونن. ولی در کل به نظرم Far Cry 2 از اون بازی هاییه که اگه بهش فرصت داده بشه، میتونه به شدت بازی سرگرم کننده و اعتیاد آوری باشه و به نظرم دوستانی که نسبت به بازی دید کاملا منفی دارن، خیلی به بازی فرصت ندادن تا خودشو رو کنه. مثل خودم که بازی رو حدودا 1 سال و نیم پیش خریدم، اولش بازی کردم و خوشم نیومد. ولی اخیرا که جدی تر بهش پرداختم، می تونم بگم که ازش راضی بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or