نحوه خرید از Xbox live ( مخصوص Xbox one )

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا یکی سریع جوابم رو بده تا 20 ساعت دیگه بیشتر وقت نیست
34 دلار تو اکانتم مونده خیلی هم دلم میخواد deus ex mankind بخرم اما مشکل اینجاست واسه پیسی هم هست ولی نمیدونم کرکش چجوره مثله این بازیاس که اذیت میکنه یا معمولیه
و اینکه batman arkham knight premuin همون نسخه ایه

آقا یکی سریع جوابم رو بده تا 20 ساعت دیگه بیشتر وقت نیست
34 دلار تو اکانتم مونده خیلی هم دلم میخواد deus ex mankind بخرم اما مشکل اینجاست واسه پیسی هم هست ولی نمیدونم کرکش چجوره مثله این بازیاس که اذیت میکنه یا معمولیه
و اینکه batman arkham knight premuin همون نسخه ایه
این سوال تو بخش مشکلات Deus Ex: Mankind Divided (نصب و کرک و مشکلات گرافیکی ......) مطرح کنید درباره ای کرک.
متوجه سوال دوم نشدم:D

کسی اطلاعاتی از مالیات توی xbox live نداره؟
من توی استیم آدرس Alaska دادم، ازم مالیات نمیگیره
ولی توی لایو هر کاری کردم هنوزم مالیات ازم کم میشه موقع خرید بازی

• Like
Reactions: all4u
متاسفانه اینجانب طمع کرده و یک کارت گیفت مبلغ بالا از سایت buycards.ir خرید کردم و متاسفانه به من کد سوخته redeem شده دادند که علیرغم پیگیری جواب درستی نداده اند و میگویند پیگیری میکنیم . به دوستان توصیه میکنم به هیچ وجه مبلغ بالا گیفت نخرید که احتمال تقلب زیاد است و ضرر زیادی میکنید
البته این سایت نماد عماد هم داره که شکایت کردم ولی نمیدونم چه خواهد شد ایا به پولم میرسم یا نه ؟ . دوستان اگر تجربه ای دارن راهنمایی کنن من باید چه کنم؟
من نتیجه این قضیه رو همینجا بیان خواهم کرد تا حقی از این سایت هم ضایع نشه درصورتی که جواب بدن

• Like
Reactions: pbgame
چطوری باید بازی ۳۶۰ رو واسه وان بگیرم بدون اینکه مسترکارد داشته باشم؟ مثلا بازی lost odyssey که رایگانم شده وقتی میخوام دانلودش کنم ازم payment info اطلاعات مسترکارد و ... میخواد
ممنون میشم کمک کنید

چطوری باید بازی ۳۶۰ رو واسه وان بگیرم بدون اینکه مسترکارد داشته باشم؟ مثلا بازی lost odyssey که رایگانم شده وقتی میخوام دانلودش کنم ازم payment info اطلاعات مسترکارد و ... میخواد
ممنون میشم کمک کنید
برای گرفتن بازی های 360 حالا چه بازی گلد چه مجانی چه خرید بازی پولی یا باید یک 360 داشته باشید یا اینکه یه کردیت 1 دلاری بزنید که کارتون راه بیوفته

• Like
Reactions: Monster Hunter
برای گرفتن بازی های 360 حالا چه بازی گلد چه مجانی چه خرید بازی پولی یا باید یک 360 داشته باشید یا اینکه یه کردیت 1 دلاری بزنید که کارتون راه بیوفته
بدون کردیت کارد به هیچ وجه نمیشه؟ راه دیگه ای نداره؟

Sent from my HTC_D820ys using Tapatalk

سلام. بچه ها من یه گیفت کارت پنجاه دلاری تو حسابم وارد کردم. ولی موقع خریدن بازی ها نشونش نمیده. کسی میدونه باید چی کار کنم؟

من سابقاً با آدرسی از ایالت آلاسکا جهت خرید استفاده میکردم که مالیات نداشت و اما بتازگی متوجه شدم که داره برای من مالیات اضافه میکنه !!! آیا سیاست ماکروسافت تغییر کرده؟ کسی میدونه ایالتهایی که بویژه برای خرید از ماکروسافت همچنان معاف از مالیات هستن کدومن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or