نحوه خرید از Xbox live ( مخصوص Xbox one )

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من یک گیفت 48 ساعته خریدم و توسایت ایکس باکس ریدیم کردم و همه چیز اکی بود و دریافتش کرد بدون خطا اما هیچ اثری از این گیفت نیست . الان نه تو ایمیل اعتباری زده و نه تو ایکس باکس نشون میده که گلد شدی . کلا نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد . فقط زودتر جواب بدین که 48 ساعت داره میگذره

سلام
من یک گیفت 48 ساعته خریدم و توسایت ایکس باکس ریدیم کردم و همه چیز اکی بود و دریافتش کرد بدون خطا اما هیچ اثری از این گیفت نیست . الان نه تو ایمیل اعتباری زده و نه تو ایکس باکس نشون میده که گلد شدی . کلا نمیدونم چه جوری باید استفاده کرد . فقط زودتر جواب بدین که 48 ساعت داره میگذره

منظور از گیفت هموم گلد 48 ساعته هست ؟

سلام
من امروز یه کارت 10 دلاری خریدم و account ساختم و اومدم کد رو redeem کنم. شناخت و اطلاعات billing خواست. آدرس آمریکا زدم ولی تهش error داد.(باید از ف.ی. شکن ااستفاده کنم؟)
من این 10 دلار رو خریدم که باهاش gold یک ماهه بخرم . مثل اینکه از این طریق نمیشه؟ یعنی الکی 10 دلاری خریدم؟

آخرین ویرایش:
سلام
من امروز یه کارت 10 دلاری خریدم و account ساختم و اومدم کد رو redeem کنم. شناخت و اطلاعات billing خواست. آدرس آمریکا زدم ولی تهش error داد.(باید از ف.ی. شکن ااستفاده کنم؟)
من این 10 دلار رو خریدم که باهاش gold یک ماهه بخرم . مثل اینکه از این طریق نمیشه؟ یعنی الکی 10 دلاری خریدم؟
اگه توی سایت میزنین یه چند بار امتحان کنید بعضی وقتا ارور میده نشد فی.ل شکن بزنید.
گلد هم نمیتونید به این شکل بگیرید گلد مستقیم بخواین بگیرین حتما کردیت کارت معتبر با موجودی میخواد.چرا جای 10 دلاری همون گلد 1 ماهه نخریدین قیمتش یکیه حدودا

• Like
Reactions: mostafaamiri
سلام دوستان

چرا نميشه دي ال سي رو هم مثل خود بازي ها به همين روش خريد،و بايد حتما Share كرد؟

سوال ديگه اينكه در صورت خريد با گيفت كارت،آدرس و يا كرديت كارت ميخوان؟يا فقط كافيه ريديم بشه كد؟

دوستان الان برای خرید و دانلود از استور بازی های بکوارد مثل سری گیرز احتیاج به ف. شکن هست یا نه میشه معمولی دانلود نصبشون کرد؟
و اینکه سرعت دانلود از سرورها چطوریه . من با 4g ایرانسل سرعتم به 6مگابایت میرسه البته با idm . ایا میشه با همین سرعت با خود کنسول مستقیم از سرورهای مایکروسافت باریها رو دانلود کرد؟

سلام. من يه ١٠$ خريدم و كد رو رديم كردم از تو سايت خود xbox. الان كه ميام از دستگاه( با اكانتم ) خريد كنم نشون ميده كه ١٠$ دارم اما موقع خريد ارور ميده( فكر كنم فيلتر شكن ميخواد)'
اومدم از سايت xbox بخرم بعد از اينكه انتخاب كردم يه سري اطلاعات ميخواد كه نميدونم اونارو چي بايد وارد كنم( شماره كارت و آدرس و credit card o ...)
مگه نبايد از همون كد ١٠ دلاري خودش كم كنه؟ ديگه اينارو ميخواد چيكار؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد

سلام. من يه ١٠$ خريدم و كد رو رديم كردم از تو سايت خود xbox. الان كه ميام از دستگاه( با اكانتم ) خريد كنم نشون ميده كه ١٠$ دارم اما موقع خريد ارور ميده( فكر كنم فيلتر شكن ميخواد)'
اومدم از سايت xbox بخرم بعد از اينكه انتخاب كردم يه سري اطلاعات ميخواد كه نميدونم اونارو چي بايد وارد كنم( شماره كارت و آدرس و credit card o ...)
مگه نبايد از همون كد ١٠ دلاري خودش كم كنه؟ ديگه اينارو ميخواد چيكار؟
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
چی میخوای بخری؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

halo 3 odst . قيمت زده 4.99$
زمانی که میخواد خرید انجام بشه، اکانتت رو انتخاب کن، خرید از حسابت کم میشه، نیازی به مشخصات حساب بانکی نداره. تونستی قطع و مجدد امتحان کن.

الان تست کردم با آیپی ایران از حسابم کسر کرد و مشخصات بانکی هم نخواست.

• Like
Reactions: mostafaamiri
زمانی که میخواد خرید انجام بشه، اکانتت رو انتخاب کن، خرید از حسابت کم میشه، نیازی به مشخصات حساب بانکی نداره. تونستی قطع و مجدد امتحان کن.

الان تست کردم با آیپی ایران از حسابم کسر کرد و مشخصات بانکی هم نخواست.

منظورتون خريد با دستگاهه؟ يا از سايت xbox?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or