مهدی جان این روش تو تلویزیون های سونی هم جواب میده؟
مدل تی وی من w904 هست.
سلام وقت بخیر
برای من هم تو کنسول و هم توی notepad اینجوری نشون میده : ÔäíÏÇÑí ÊÑÌãå ÔÏå ÇÓÊ البته از ویندوز xp استفاده میکنم . اگه ممکنه یه توضیحی بفرمایید
ممنون
لینک دانلود برنامه مشکل داره امکانش هست یه لینک دیگه برام بفرستید؟
اقا من یه دی وی دی فیلم کپی گذاشتم واسه پلی کردن ولی یه الرت داد که واسه اولین بار باید یه اپدیت بشه بعد
حالا سوال اینه اگه دی وی دی کپی باشه دستگاه بن نمیشه؟؟
بچه ها این آپدیت جدید media player رو انجام ندید که بهم میریزه کلا.
اگه کسی راه حلی براش داره بگه لطفا
آره منم اولش همین فکر رو کردم ولی خب خراب میاره... فونتش خرچنگ قورباغه نباشه یعنی چی ؟سلام
با خیال راحت آپدیت کنین و زیرنویس رو بدون تبدیل کردن میتونین ببینین
فقط فونتش خرچنگ قورباقه نباشه
من که آپدیت کردم و راحت میتونم زیر نویس رو اجرا کنم حتی راحت تر از قبل چون دیگه نیاز به تبدیل کردن نداره
آره منم اولش همین فکر رو کردم ولی خب خراب میاره... فونتش خرچنگ قورباغه نباشه یعنی چی ؟
ایول مرسی درست شد.فونت زیرنویستون حتما باید unicode-utf8 باشه که اگر نبود بایستی اصلاح بشهتازه با این آپدیت میتونین رنگ و اندازه فونت و رنگ زمینه رو هم عوض کنین
طریقه اصلاح هم بدین صورته که وقتی زیرنویس رو با wordباز میکنین باید unicode-utf8 باشه باید کل زیر نویس رو توی notepad کپی کنین و موقع ذخیرهutf-8 انخاب کنید و بعد از ذخیره پسوند فایل رو به srt تغییر بدین بعدش با اسم فیلم یکی میکنین و خلاص
سلام
با خیال راحت آپدیت کنین و زیرنویس رو بدون تبدیل کردن میتونین ببینین
فقط فونتش خرچنگ قورباقه نباشه
من که آپدیت کردم و راحت میتونم زیر نویس رو اجرا کنم حتی راحت تر از قبل چون دیگه نیاز به تبدیل کردن نداره