نحوه اتصال PS3 به اینترنت

با ICS ور رفتی تاحالا؟ ICS همون Internet Connection Sharingه. روی کانکشن دایل آپت رایت کلیک کن، برو تو Aadvanced و تیک بزن روی تیک اول تو بخش ICS. از لیستی که باز میشه هم LAN رو انتخاب کن که این کانکشن Dial Up رو بذاره روی LAN.

بعید میدونم ولی ممکنه ICS فعال نباشه، باید فعالش کنی یا یه همچین چیزی.
اگه منظورتون از ICS اینه که همه گزینه هاش رو فعال کرده بودم:
1pqp.bmp

اگه هم اون گزینه ستینگ دوم که تو عکس بالاست رو می گید،اونم تمام موردهاش رو فعال کرده بودم(البته همه شون رو روی TCP گذاشته بودم):
2.bmp

دوستان در مورد ICSخود من چند تا پست بالا تر توضیح دادم!یه نگاه بکنید بد نیست!!در ضمن این به صورت کلی مشکلی بود مسنجر پی ام بدید آنلاین راهنماییتون کنم;)
من مشکلم رو کاملا" توضیح دادم ، لطفا" اگه می شه همینجا کمکم کنید چون مسنجر نمی تونم بیام:((

منظورتون settings نتورکه یا settings تو properties local area connection ؟
چون این صفحه که همونطور تو عکس هم می بینید دو تا settings داشت که تو جفتشون رفتم...
اگه هم منظورتون اینه که کارت شبکه رو اینبل می کنم یا نه که باید بگم اینبل می کنم...

چون این صفحه که همونطور تو عکس هم می بینید دو تا settings داشت که تو جفتشون رفتم...
اگه هم منظورتون اینه که کارت شبکه رو اینبل می کنم یا نه که باید بگم اینبل می کنم...
تنها مشكلي كه امكان داره داشته باشي firewall كه ممكنه مربوط به سيستمت باشه يا انتي ويروس .
براي من اون موقع كه dialup داشتم همين بود. براي nod32 بود.

البته زيادا خودتو الاف نكن چون تا يه مرحله اي كه براي psn ميتوني ثبت نام كني بيشتر جلو نميره ميگه سرعت پايين.اصلا خودش اولش گفته كه بايد broadband داشته باشي.
از تو pc برو.

والا هیچ آنتی ویروسی رو کامپیوترم نصب نیست،فایروال رو هم الان می رم disable می کنم بعد تست می کنم...
(البته الان که گفتید تو یه مرحله اش گیر می کنم،دیگه بیخیالش شدم)
از تو PC چجوری می شه تو PSN ثبت نام کرد؟خدا از دهنتون بشنوه!
بگید چجوری می شه از تو PC ثبتنام کرد،اگه هم نمی شه بگید کنسول رو بندازم رو کولم ببرم خونه رفیقم یا کافی نت PSN ID رو بسازم!:دی

والا هیچ آنتی ویروسی رو کامپیوترم نصب نیست،فایروال رو هم الان می رم disable می کنم بعد تست می کنم...
(البته الان که گفتید تو یه مرحله اش گیر می کنم،دیگه بیخیالش شدم)
از تو PC چجوری می شه تو PSN ثبت نام کرد؟خدا از دهنتون بشنوه!
بگید چجوری می شه از تو PC ثبتنام کرد،اگه هم نمی شه بگید کنسول رو بندازم رو کولم ببرم خونه رفیقم یا کافی نت PSN ID رو بسازم!:دی
برو به این ادرس زیر
https://store.playstation.com/accounts/register/beginNewAccountRegistrationFlow.action

رو کانکشن Dial Upت کلیک راست کن، بعد برو Advanced و تو لیستی که نوشته:
ُSelect a private network connection
رو باز کن و کارت شبکه ات رو از انتخاب کن.

خوب PSN ID رو ظرف سه شماره از تو PC ساختم:دی
ولی اینجوری بدرد نمی خوره ، چون باید بتونم با دستگاه وصل شم و تروفیها رو synce with server کنم و...
فکر کنم با همین دایال آپ بشه تروفیها رو synce with server کرد،درسته؟
رو کانکشن Dial Upت کلیک راست کن، بعد برو Advanced و تو لیستی که نوشته:
ُSelect a private network connection
رو باز کن و کارت شبکه ات رو از انتخاب کن.
آیدین جان عکس صفحه ی Advanced کانکشن دایال آپم رو تو همین صفحه گذاشتم...نگاه کنی می بینی توش هیچ گزینه ای به اسم Select a private network connection نیست!

خوب PSN ID رو ظرف سه شماره از تو PC ساختم:دی
ولی اینجوری بدرد نمی خوره ، چون باید بتونم با دستگاه وصل شم و تروفیها رو synce with server کنم و...
فکر کنم با همین دایال آپ بشه تروفیها رو synce with server کرد،درسته؟

آیدین جان عکس صفحه ی Advanced کانکشن دایال آپم رو تو همین صفحه گذاشتم...نگاه کنی می بینی توش هیچ گزینه ای به اسم Select a private network connection نیست!
شما یک کاری کن تمام اکانت که ساختی برای شیر کردن را پاک کن و از اول برو
از روش من برو که بهت میگم
خوب داخله جهبه کنسوله پلی 3 یک کابل هست تو اول اون کابل را وصل کن به پشته لپ تاپ بعد دو تا مانیتور اون پایین صحفه سمته راست مانیتور باز میشه که وقتی موس را روش نگه دارید به ای اسمهLocal Area Connection تو همیشه این را بذار Enable باشه و از پلی 3 اون را خاموش یا روشن کن بهتره بعداز این کار اون سر را به پلی بزن و حالا تنظیماته پلی 3 روی گزینه اخری یعنی network setting خوب بعد میری روی گزینه سومی یعنی internet connection setting بعد اوکی را میزنی بعد همون جا که زدی دو تا گزینه برایت میاد یکی easy و اونکی هم custom هست تو اولی را بزن که این کار خودش اتوماتیک انتخاب میکنه بعداز این کار تو دایره بزن و میره یکجایی دیگر که زده internet connection test را بزن اگر سه تای اولی succeeded زد یعنی همه مراحل را درست رفتی و همین الان پلی تو وصله به نت
اگر مشکلی بود بگو تا بهت بگم

دوست عزیز من نمیدونم شما راه هایی رو که ما میگیم دقیق میری یا نه؟ولی اگر تماما همین زه هارو رفتید و جواب نگرفتید 1 سوال که خودش به دو بخش میشه پیش میاد؟
شما با دیال آپ رفتی تو نت؟
1:ممکنه خطت از نوع PCMباشه که غزیش مفصله که اصلا باید قید دیال آپرو بزنی!
2:باید ببینی فاصلت از مرکز مخابرات چقدره؟(یا شلوغی منطقه)
شما ببین فاصله ات تا مرکز مخابرات چند TTLهست!در صورتی که خطتت حتی از نوع عادی باشه ولی فاصله ات 330 TTLبیشتر باشه بعید نیست PS3اصلا بگه کانکشن اینتر نت نداری!

من ADSL دارم و از حالت Share استفاده کردم مخابرات هم همین نزدیکه مثل همسایه بقلی
فقط یک چیز من تو حالت DNS وقتی روی اتوماتیک میزارم میره ولی میارمش روی منوآل همش 0 هست

مشکل این قسمتم حل شده
تو قسمت obtain ip address : succeeded میزنه
ولی تو قسسمت دومش filed را میزنه
an eror occurred during communication server this is a dns eror

عزیز .... DNS رو دستی set کن ...
اگه نداری زنگ بزن از ISP بگیر ... بهت ۲ تا DNS میده كه دستی ست کن

ببخشید دیر جواب دادم کمی باز حالم داره بد میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or