SkyWalker1726
کاربر سایت
آخه یه کی از دوستان گفت از راه Wired Connection(همان جای کابل شبکه ای که در پشت ps3قرار دارد نیازی به خرید مودم نیست یعنی یه سر کابل به ps3 ویه سرشم به خط adsl.
نه عزیز باید مودم داشته باشی حتما
آخه یه کی از دوستان گفت از راه Wired Connection(همان جای کابل شبکه ای که در پشت ps3قرار دارد نیازی به خرید مودم نیست یعنی یه سر کابل به ps3 ویه سرشم به خط adsl.
خود ps3 که مودم نداره شما سیمو بزنی بهش و بری اینترنت ؟! ، بعد سر سوکت تلفن rj-11 هستش و ps3 پورت lan یا rj-45 داره شما چجوری میخوای وصلش کنی ؟!آخه یه کی از دوستان گفت از راه Wired Connection(همان جای کابل شبکه ای که در پشت ps3قرار دارد نیازی به خرید مودم نیست یعنی یه سر کابل به ps3 ویه سرشم به خط adsl.
کاملا درسته.با تشکر از دوست عزیز
سوکت تلفن Rj 11 هستش. RS232 پورت کام هستش.
اگه منظورت منم که من فقط گفتم Wired connection و یا Wireless connectionآخه یه کی از دوستان گفت از راه Wired Connection(همان جای کابل شبکه ای که در پشت ps3قرار دارد نیازی به خرید مودم نیست یعنی یه سر کابل به ps3 ویه سرشم به خط adsl.
یه ذره درست مینوشتید که بتونیم بخونیم مشکلت رو حل کنیم !!!چطوري چيكار بايد بكنم من نميتونم وقتي ميرم تو playstatiionnetworkمينويسه نميدونم بايد كابل باشه تورو خدا بگيد چيكار كنم
کجایی هستی ؟؟؟منظورم play station networkهتش سيمي داه كه با DIAL upبه اينترنت psnوصل شد
مشکله سرعت داری !!!سلام
چرا من نمیتونم وصل بشم به اینترنت ؟
آخه هیچ کدوم از بازی هام به جز 3 تاش , تروفی هاش نمیاد. بهم گفتن باید از رو اینترنت آپدیت کنم تا بیاد.
adsl 128 دارم . تمام کار هارو انجام میدم اما از DNS ایراد میگیره . عدد هارو هم درست وارد میکنم اما باز ایراد میگیره.
لطفا کمک کنید.
ممنون.