شما وقتی از شرکت اینرنت شماره dns می خواین اونا به شما چند تا شمار میدن
به من این شماره دادن 85.185.8.130 گفتم پس دومی گفت ما با این وصل میشیم
شما اگه تمام تنظیماتش رو رو Auto قرار بدید همچی حله !!!شما وقتی از شرکت اینرنت شماره dns می خواین اونا به شما چند تا شمار میدن
اون دوتای آخری چی؟ اون رو چی بزاریم؟شما اگه تمام تنظیماتش رو رو Auto قرار بدید همچی حله !!!
فکر کنم اگه اشتباه نکنم روی Not used بزاری بهتره (برای مطمئن شدن گزینه هاش رو بزار تا بگم !!!اون دوتای آخری چی؟ اون رو چی بزاریم؟
البته با 25% فکر نکنم بتونی وصل شی !!! حداقل سیگنال باید 50% باشه !!منم نمیتونم وصل شم نمیدونم چرا, وایرلس و سیگنال 25 درصد
من آخه سیستمم توی اتاق خوابمه ولی PS3 توی پذیرایی,فکر کنم اگه اشتباه نکنم روی Not used بزاری بهتره (برای مطمئن شدن گزینه هاش رو بزار تا بگم !!!
البته با 25% فکر نکنم بتونی وصل شی !!! حداقل سیگنال باید 50% باشه !!
فکر کنم مشکل برا همون سیگنال باشه !من آخه سیستمم توی اتاق خوابمه ولی PS3 توی پذیرایی,
Proxy server و UPnP
Proxy server: do not use
UpnP: Enable
این تنظیمات رو گزاشتم وصل نشد
توی اینترنت تست Failed میشه, دقیقا یادم نمیاد چی مینویسهفکر کنم مشکل برا همون سیگنال باشه !
توی Internet Test کجای Failed میشه ؟؟
خوب پس بخاطر همون سیگناله !!!توی اینترنت تست Failed میشه, دقیقا یادم نمیاد چی مینویسه
فکر نمی کنم بخاطر سیگنال باشه چون تا سیگنال داشته باشه باید بگیره ولی کیفیت ممکنه بیاد پایین.خوب پس بخاطر همون سیگناله !!!
نه اگه سیگنال زیره 50% باشه وصل نمیشه !فکر نمی کنم بخاطر سیگنال باشه چون تا سیگنال داشته باشه باید بگیره ولی کیفیت ممکنه بیاد پایین.
شما وقتی از شرکت اینرنت شماره dns می خواین اونا به شما چند تا شمار میدن