یجورایی شبیه همون psp هست البته wired ، wirelessش یه فرقایی داره.تنظیمات کانکشن ps3 مثل psp هست؟
خوب از کدوم isp اکانت گرفتی dnsشونو بپرس بعد وارد کن.یه اتفاق عجیب حالا که DNS رو وارد کردم.PS3 یا هنگ میکنه یا سرعتش کند میشه!!!!
تو تست هم هنگ میکنه!!!!!
مشکل از کجاست امکان داره واسه اشتباه وارد کردن DNS باشه؟
منم همچین مشکلی داشتم اینطوری حل شد.دوستان من adsl 128 دارم وقتی تازه میخوام لایو ps3 رو را بندازم اما وقتی میرم واسه تنظیمات گزینه ی easy رو انتخاب میکنم بعد به مرحله آخر که میرسه test conection که میاد ip رو چک میکنه success اما سره اینترنت fail میده!!!! باید چیکار کرد؟
واسه منم tp-link ه 8811 ست ببین من با همون روشی که بهت گفتم عمل کنی حله زنگم بزن از شرکتی که ازش اشتراک گرفتی مشخصات DNS رو بگیر.من هرچه می زنم نمیره فقط usوpassword میاد هرچه میزنم قبول نم کنه روش دیگری نداری مودم من tp-link8811
doste aziz man ye bar ham to on topic be shoma goftam hich kas ba cable telephon be ps3 vasl nashode ke shoma beshi!!!bekhoda 1000 toman ham hazine nadare ye cable CROSS kharidan!!!
من هرچه می زنم نمیره فقط usوpassword میاد هرچه میزنم قبول نم کنه روش دیگری نداری مودم من tp-link8811
.
سلام دوست عزیز !!!من هنوز adsl ندارم.ولی میخوام برم بگیرمش.چند تا سوال دارم.
ایا داخل ps3 مودم adsl وجود داره؟
این اترنال کابل که میگن چیه.از کجا ها میشه تهیه کرد.؟اسمی که در ایران ازش استفاده میکنند چیه.؟
من تا حالا adsl نداشتم و از هیچی ان خبر ندارم.ایا وقتی adsl میگیری یک خط جدید بهت میده تا از اون طریق کانکت بشی؟
1:مودم نداره کارت شبکه دارهمن هنوز adsl ندارم.ولی میخوام برم بگیرمش.چند تا سوال دارم.
ایا داخل ps3 مودم adsl وجود داره؟
این اترنال کابل که میگن چیه.از کجا ها میشه تهیه کرد.؟اسمی که در ایران ازش استفاده میکنند چیه.؟
من تا حالا adsl نداشتم و از هیچی ان خبر ندارم.ایا وقتی adsl میگیری یک خط جدید بهت میده تا از اون طریق کانکت بشی؟