نجات PSP های Semi-Brick شده توسط Dark Alex's 3.02-3.03 OE

سلام
اونایی که ورژن 3.03oea یا 3.03oeb دارن چه کار کردن که من نکردم؟
یا اشتباه کار من کجا بوده ؟
این PSAR DUMPER برای چه کاریه؟
من همون آموزشی که تنبل گفته انجام دادم :(

ببین اصلا اینا دو تا ماجرای متفاوته ... اون 3.03 که شما آپدیت کردی Firmware رسمی سونی بوده (فایل Eboot.PBP --> سه سوت آپدیت)

ولی روند آپگرید به OE ها کلا فرق می کنه ... OE ها در واقع Firmware هایی هستند که Kernel شون (هسته شون) دستکاری شده ... تا بتونن علاوه بر امکانات ورژن 3.03 ، امکان اجرای Homebrew و ISO بازیها از روی مموری رو هم داشته باشن (+ دهها امکان دیگه)

یه اصل هست که توی همه فروم ها گفته می شه ، شاید به گوش شما تا حالا نخورده :

اگر PSP ورژن 1.5 داری ، دو دستی بهش بچسب و به هیچ کدوم از Firmware های رسمی سونی آپدیتش نکن !

ببين من اين فايل UPDATE.PBP رو تو فلدر Recovery رو ندارم .
تو رو به خدا كمكم كنيد . :((

از این جا دانلودش کن (تو فایل زیپ یک فایل Eboot.PBP هست ، قبل از اینکه بریزیش تو فولدر Recovery اسمش رو به UPDATE.PBP تغییر بده ، بعد بریز)

لینک دانلود : http://dl.qj.net/dl.php?fid=163

julia.mercer متشکرم از راهنمایتون
فهمیدم که چه اشتباه بزرگی کردم
اشکال نداره تجربه خوبی بود.

بازم اصلا نگران نباش ، چون Kernel ورژن 3.03 هک شده ، خیلی خیلی زود دانگریدرش میاد ...
فعلا سعی کن با PSP یه ذره آهنگ گوش کنی و فیلم ببینی ;)

Tehrani جون ، با اون فایل Systemctrl.prx که مخصوص 2.71 بود و برات گذاشتم ، کارت راه افتاد ؟؟

خیلی ممنون بابت کمتون ولی متاسفانه flash 0 , flash 1 دستگاه من کامل پاک شده و با هیچ روشی هم هیچی نمیشه توش ریخت .
ERROR : CREATING/WRITING FLASH0:/KD/SYSTEMCTRL.PRX

ازش ناامید شدم . میخوام برم 360 بخرم

آخرین ویرایش:
2 تا سوال:
1. میشه فلش دستگاهو پاک کرد؟
2.اگه 3.04oe اومد میتونم آپگریدش کنم؟

جواب :

1. خوب اصلا کار Downgrader ها همینه دیگه ، اول Flash رو فرمت می کنن ، بعد دوباره برنامه ریزی می کنن ... و مشکل ورژن های جدید اینه که هنوز راهی برای دسترسی و پاک کردن Flash شون نیست .

2. متاسفانه نمی تونید ، چون برای آپگرید کردن به OE ها ، لازمه قابلیت اجرای Homebrew داشته باشید که 3.03 (کارخونه ای ) نداره ...

جواب :

1. خوب اصلا کار Downgrader ها همینه دیگه ، اول Flash رو فرمت می کنن ، بعد دوباره برنامه ریزی می کنن ... و مشکل ورژن های جدید اینه که هنوز راهی برای دسترسی و پاک کردن Flash شون نیست .

2. متاسفانه نمی تونید ، چون برای آپگرید کردن به OE ها ، لازمه قابلیت اجرای Homebrew داشته باشید که 3.03 (کارخونه ای ) نداره ...

یعنی بطور کل هیچ کاری نمیشه کرد ؟

یعنی بطور کل هیچ کاری نمیشه کرد ؟

در مورد دستگاه خودت یا در مورد دستگاه Solari !!! :confused:

در مورد دستگاه شما (منظورم tehrani عزیزه) ، مطمئن باش اگه هنوز توی منوی Recovery می تونی بری ، صد در صد راهی برای نجاتش هست ... و فکر می کنم شما یه مقدار کارها رو داری اشتباه انجام می دی (برای برگردوندنش) ...

سوال

با سلام من پی اس پیم رو موقع ابگرد کردن باتریش تمام شد میخواستم بدونم درست میشه یا نه کجا درستش میکنن در ضمن من تو شهرستان هستم ممنون میشم کسسی کمکم کنه

در مورد دستگاه خودت یا در مورد دستگاه Solari !!! :confused:

در مورد دستگاه شما (منظورم tehrani عزیزه) ، مطمئن باش اگه هنوز توی منوی Recovery می تونی بری ، صد در صد راهی برای نجاتش هست ... و فکر می کنم شما یه مقدار کارها رو داری اشتباه انجام می دی (برای برگردوندنش) ...

میشه psp رو بیارم بدم شما ببینی میشه کاری براش بکنی ؟ ممنون

کمک فوری
من اشتباهی plug in SCep برای فرم ویر 3.10 رو ریختم . برا خودم 3.40 OEاست بعدش توش نرفت تصویر هم سیاه شد ولی تو Recovery میره چیکار کنم ؟ایا Semi - break شده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or