خبر رسمی نتفلیکس رسما کمپانی برادران وارنر را تصاحب کرد

irainianA

کاربر سایت
نتفلیکس با قراردادی تاریخی به رقم ۸۲.۷ میلیارد دلار ، شرکت براداران وارنر را تصاحب کرد.
فعلا این قرارداد باید به صورت جهانی بررسی و پس از تایید نهاد های ضد انحصار و طی کردن مراحل قانونی تایید شود.

نتفلیکس با قراردادی برای خرید بخش فیلم و استریمینگ Warner Bros Discovery موافقت کرده است که شامل بخش بازی‌های ویدیویی آن نیز می‌شود.

پس از هفته‌ها پیشنهاد از سوی شرکت‌هایی از جمله Comcast و Paramount Skydance این شرکت روز جمعه از قراردادی به ارزش ۸۲.۷ میلیارد دلار خبر داد.

شرکت برادران وارنر مالک IPهایی مانند Harry Potter ،Game of Thrones و DC Universe است. این شرکت همچنین مالک توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدیویی مانند NetherRealm Studios و Rocksteady و Avalanche است که خالق Batman: Arkham و Hogwarts Legacy و Mortal Kombat است.

به گفته نتفلیکس، این قرارداد دو کسب‌وکار پیشگام سرگرمی را گرد هم می‌آورد و نوآوری، دسترسی جهانی و بهترین سرویس استریمینگ Netflix را با میراث یک قرنی Warner Bros در داستان‌سرایی در سطح جهانی ترکیب می‌کند.

به گزارش بلومبرگ، احتمالاً سازمان تنظیم مقررات رقابت ایالات متحده قبل از بسته شدن قرارداد وارد عمل خواهد شد و نتفلیکس در صورت عدم تأیید این قرارداد توسط سازمان‌ها، مبلغ ۵ میلیارد دلار برای فسخ قرارداد پرداخت می‌کند.

مشخص نیست که این معامله چه معنایی برای کسب و کار بازی‌های وارنر دارد و اعلامیه روز جمعه هیچ اشاره‌ای به آن نمی‌کند. نتفلیکس چند سالی است که وارد عرصه بازی‌های ویدیویی شده است، استعدادهای باتجربه را استخدام می‌کند و بازی‌های ویدیویی قابل استریم در برنامه نتفلیکس را برای میلیون‌ها کاربر خود ارائه می‌دهد. تاکنون، تجربیات بازی نتفلیکس عمدتاً عناوین کوچک‌تر و به سبک موبایل بوده‌اند تا عناوین پرفروش به سبک کنسول.

با تشکر از Adam

1764939353160.png

آخرین ویرایش:
از تنها بخشش که استقبال میکنم چون برای ما ایرانی ها نفع داره اینه که فیلم های وارنر زودتر برای دانلود موجود میشه و احتمالا یه سری هاشون کلا میان روی نتفلیکس.

اینکه ووکیسم چه بلایی سر آی پی ها میاره هم... باید دید چی پیش میاد.

از تنها بخشش که استقبال میکنم چون برای ما ایرانی ها نفع داره اینه که فیلم های وارنر زودتر برای دانلود موجود میشه و احتمالا یه سری هاشون کلا میان روی نتفلیکس.

اینکه ووکیسم چه بلایی سر آی پی ها میاره هم... باید دید چی پیش میاد.
آخه باید اون فیلم ارزش دیدن داشته باشه که از زود اومدنش خوشحال شیم :D

• Like
Reactions: SHAYAN1999
از تنها بخشش که استقبال میکنم چون برای ما ایرانی ها نفع داره اینه که فیلم های وارنر زودتر برای دانلود موجود میشه و احتمالا یه سری هاشون کلا میان روی نتفلیکس
اینجوری که سینما هارو ب خاک میدن فک نکنم همچین کاری بکنن.

باید اون بازه دوماهه انحصار سینما باشه تا بیزنس سینما آسیب بیشتر از این نبینه.

پ.ن : من ترجیح میدم ایران هم سینمای بین المللی داشته باشه تا اینکه پایرت راحت تر بشه :|

اصن پایرت حذف بشه ولی بتونیم سینما بریم و بلوری ب قیمت معقول بخریم!

مثلا مورتال کمبت 2

الکی 60 روز منتظر نمونیم

فیلم های زیادی هست که وارنر میسازه مثلا بتمن بعدی
فکر کنم فیلمایی که از قبل ساخته شده ممکنه یه سری بازیگرا تو قراردادشون درصد فروشم باشه اون موقع نمیدونم چطوری میشه فکر میکنم به هرحال حداقل نتفلیکس فیلمایی که ساخته شده رو مجبور باشه اکران کنه. یعنی واقعا میاد از فروش میلیاردی یه فیلمی مثل ماینکرفت بگذره؟

هر کاری دلشون میخواد بکنن فقط گند نزنن به خاطرات ما از ماتریکس
View attachment 403163
یعنی با شماره آخرش گند نخورده هنوز؟ :D

• Like
Reactions: SnZ and SiminSecret
هر کاری دلشون میخواد بکنن فقط گند نزنن به خاطرات ما از ماتریکس
View attachment 403163
وارنر در ادامه تر زدن به آثار معروفش از روی ماتریکسم رد شده بود! خود وارنرم حالا طی یه دهه کذشته تپه سالمی نذاشته بود منصفانه بخوایم نگاه کنیم!
تهش اینه که ماتریکس جدید میاد که نئو ترنسه :D

• Smile
Reactions: Zack.Fair
اونجا دیزنی مجبور شد دارایی های اصلی Fox که شبکه های ورزشی و خبری بودند رو جدا کنه. طبق قانون آنتی تراست هر کمپانی در هر صنعتی کنترل بیش از %50 بر روی بازار داشته باشه منوپولی حساب میشه.

الان نتفلیکس ماهانه 300 میلیون کاربر اشتراکی داره، HBO خودش 120 میلیون مشترک. خیلی سخت میشه کار واسه نتفلیکس.
انقدر وکلا راه درو دارند که بعید میدونم اگه مشکلی بود تا اینجا نتفلیکس پیش میرفت درمورد hbo هم میتونند بگن مستقل میمونه و با نتفلیکس ادغام نمیشه اما پشت پرده خوب نتفلیکس سیاستش رو روش اعمال میکنه و با تاخیر تولیداتش میاد رو نتفلیکس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or