خبر رسمی نتفلیکس رسما کمپانی برادران وارنر را تصاحب کرد

irainianA

کاربر سایت
نتفلیکس با قراردادی تاریخی به رقم ۸۲.۷ میلیارد دلار ، شرکت براداران وارنر را تصاحب کرد.
فعلا این قرارداد باید به صورت جهانی بررسی و پس از تایید نهاد های ضد انحصار و طی کردن مراحل قانونی تایید شود.

نتفلیکس با قراردادی برای خرید بخش فیلم و استریمینگ Warner Bros Discovery موافقت کرده است که شامل بخش بازی‌های ویدیویی آن نیز می‌شود.

پس از هفته‌ها پیشنهاد از سوی شرکت‌هایی از جمله Comcast و Paramount Skydance این شرکت روز جمعه از قراردادی به ارزش ۸۲.۷ میلیارد دلار خبر داد.

شرکت برادران وارنر مالک IPهایی مانند Harry Potter ،Game of Thrones و DC Universe است. این شرکت همچنین مالک توسعه‌دهندگان بازی‌های ویدیویی مانند NetherRealm Studios و Rocksteady و Avalanche است که خالق Batman: Arkham و Hogwarts Legacy و Mortal Kombat است.

به گفته نتفلیکس، این قرارداد دو کسب‌وکار پیشگام سرگرمی را گرد هم می‌آورد و نوآوری، دسترسی جهانی و بهترین سرویس استریمینگ Netflix را با میراث یک قرنی Warner Bros در داستان‌سرایی در سطح جهانی ترکیب می‌کند.

به گزارش بلومبرگ، احتمالاً سازمان تنظیم مقررات رقابت ایالات متحده قبل از بسته شدن قرارداد وارد عمل خواهد شد و نتفلیکس در صورت عدم تأیید این قرارداد توسط سازمان‌ها، مبلغ ۵ میلیارد دلار برای فسخ قرارداد پرداخت می‌کند.

مشخص نیست که این معامله چه معنایی برای کسب و کار بازی‌های وارنر دارد و اعلامیه روز جمعه هیچ اشاره‌ای به آن نمی‌کند. نتفلیکس چند سالی است که وارد عرصه بازی‌های ویدیویی شده است، استعدادهای باتجربه را استخدام می‌کند و بازی‌های ویدیویی قابل استریم در برنامه نتفلیکس را برای میلیون‌ها کاربر خود ارائه می‌دهد. تاکنون، تجربیات بازی نتفلیکس عمدتاً عناوین کوچک‌تر و به سبک موبایل بوده‌اند تا عناوین پرفروش به سبک کنسول.

با تشکر از Adam

1764939353160.png

آخرین ویرایش:
هر کاری دلشون میخواد بکنن فقط گند نزنن به خاطرات ما از ماتریکس
View attachment 403163
6f8806_25gyyg.jpg

گندی که این فیلم به Matrix زد، واقعاً حیرت‌انگیز بود! :| خیلی‌ها با فیلم‌های دوم و سوم هم مشکل دارن، ولی من چه در گذشته و چه همین چند وقت پیش که دوباره دیدم‌شون، به نظرم اصلاً چیزهای بدی نیستن و مظلومانه فحش خوردن. ولی این چهارمی واقعاً زباله غیرقابل‌بازیافتی بود، در حدی که فکر می‌کنم حاج خانم لانا واچوفسکی مخصوصاً این‌طوری ساخته بود و هدفش خلق یه جور پارودی بود تا یه فیلم جدی. :دی
-------------
با اینکه موافق این جور خریدهای بزرگ نیستم و به نظرم اصلاً خوب نیست که اکثر شرکت‌های بزرگ یه صنعت بیفتن دست ۲،۳ تا کمپانی خاص، ولی متأسفانه وارنر هم توی سال‌های اخیر خرابکاری زیاد داشت و در کنار یه سری کارهای خوب، اشتباه هم کم ازشون ندیدیم، چه در صنعت سینما و چه صنعت بازی.
یا مثلاً در مورد ووک موک... این قضیه برای من زیاد مهم نیست و اگه کیفیت یه اثری بالا باشه، اهمیتی برام نداره که دو تا دونه کاراکترِ این مدلی هم اون گوشه و کنار بچرخن، ولی یه سری از صحبت‌ها توی فجازی جوریه که انگار وارنر خیلی پاکیزه بوده و نتفلیکس قراره خرابش کنه. :دی
در حالی که مثلاً Hogwarts Legacy به عنوان یکی از بهترین بازی‌های وارنر توی این سال‌ها، یکی از ووک‌ترین‌ها هم به حساب میاد و از همجنسگرای مرد و همجنسگرای زن داره تا کاراکتر ترنس و بالاترین تنوع نژادی در قالب معلم و دانش‌آموز. دیگه بگذریم از بازی Suicide Squad که هم از نظر کیفیت مشکل داشته و هم یادمه ملت به یه سری چیزهاش گیر داده بودن. یا سری انیمیشن Harley Quinn، معدنِ این جور چیزهاست و با اینکه خودم خیلی باهاش حال می‌کنم، ولی از سر تا تهش پُر از این المان‌هاست.
یا مثلاً یکی از فیلم‌های پُرهیاهوی امسال یعنی One Battle After Another که یه عده توی ایران به عنوان چپولانه‌ترین فیلم این سال‌ها ازش یاد می‌کنن، برای وارنره. همین‌طور Sinners که اون رو هم یه عده به عنوان فیلم شعاری/سیاه‌پوستی در نظر می‌گیرن. البته هر دو فیلم به نظر من جذاب و تماشایی بودن و ازشون لذت بردم، ولی منظورم بحث‌هایی هست که در موردشون وجود داشته. یا مثلاً Velaryonهای House of the Dragon که سیاه‌پوست شدن و این قضیه کلی سر و صدا به پا کرد.
یا همه یه جوری در مورد سیاه‌پوست شدن کاراکترها زیر نظر نتفلیکس شوخی می‌کنن که انگار نه انگار همین دو روز پیش مشخص شد که پاپا اسیدو قراره نقش اسنیپ رو توی یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های وارنر یعنی سریال هری پاتر ایفا کنه! :دی

f84706_25c3d.jpg

یعنی یه جوری صحبت نکنیم که انگار وارنر داشته یک‌تنه با جریانِ منحوسِ سال‌های اخیر مبارزه می‌کرده و یه دفعه نتفلیکس از راه رسیده و قراره این بچه معصوم رو آلوده کنه! :دی

آخرین ویرایش:
فکر کنم فیلمایی که از قبل ساخته شده ممکنه یه سری بازیگرا تو قراردادشون درصد فروشم باشه اون موقع نمیدونم چطوری میشه فکر میکنم به هرحال حداقل نتفلیکس فیلمایی که ساخته شده رو مجبور باشه اکران کنه. یعنی واقعا میاد از فروش میلیاردی یه فیلمی مثل ماینکرفت بگذره؟

یعنی با شماره آخرش گند نخورده هنوز؟ :D
دوران کرونا همینجوری بود دیگه... فیلم ها رو مجبور میشدن توی سرویس استریم پخش کنن. اصلا HBO Max همون زمان استارتش خورد که نولان شاکی شده بود گفته بود من دیگه با وارنر فیلم نمیسازم رفت سراغ سونی و یونیورسال

الانم نتفلیکس خودش این همه یوزر داره این یوزرای HBO رو هم میگیره باهمدیگهT فیلم بتمن 2 رو همزمان هم که اکران آنلاین کنه سرور هاش از شلوغی زیاد کرش میکنن! تازه یه افزایش قیمت تپل هم میزنه روی اشتراک ها، تبلیغات پلن ارزون تر هم زیاد میکنه و ... به هر حال اینا بلدن کارشونو.

6f8806_25gyyg.jpg

گندی که این فیلم به Matrix زد، واقعاً حیرت‌انگیز بود! :| خیلی‌ها با فیلم‌های دوم و سوم هم مشکل دارن، ولی من چه در گذشته و چه همین چند وقت پیش که دوباره دیدم‌شون، به نظرم اصلاً چیزهای بدی نیستن و مظلومانه فحش خوردن. ولی این چهارمی واقعاً زباله غیرقابل‌بازیافتی بود، در حدی که فکر می‌کنم حاج خانم لانا واچوفسکی مخصوصاً این‌طوری ساخته بود و هدفش خلق یه جور پارودی بود تا یه فیلم جدی. :دی
-------------
با اینکه موافق این جور خریدهای بزرگ نیستم و به نظرم اصلاً خوب نیست که اکثر شرکت‌های بزرگ یه صنعت بیفتن دست ۲،۳ تا کمپانی خاص، ولی متأسفانه وارنر هم توی سال‌های اخیر خرابکاری زیاد داشت و در کنار یه سری کارهای خوب، اشتباه هم کم ازشون ندیدیم، چه در صنعت سینما و چه صنعت بازی.
یا مثلاً در مورد ووک موک... این قضیه برای من زیاد مهم نیست و اگه کیفیت یه اثری بالا باشه، اهمیتی برام نداره که دو تا دونه کاراکترِ این مدلی هم اون گوشه و کنار بچرخن، ولی یه سری از صحبت‌ها توی فجازی جوریه که انگار وارنر خیلی پاکیزه بوده و نتفلیکس قراره خرابش کنه. :دی
در حالی که مثلاً Hogwarts Legacy به عنوان یکی از بهترین بازی‌های وارنر توی این سال‌ها، یکی از ووک‌ترین‌ها هم به حساب میاد و از همجنسگرای مرد و همجنسگرای زن داره تا کاراکتر ترنس و بالاترین تنوع نژادی در قالب معلم و دانش‌آموز. دیگه بگذریم از بازی Suicide Squad که هم از نظر کیفیت مشکل داشته و هم یادمه ملت به یه سری چیزهاش گیر داده بودن. یا سری انیمیشن Harley Quinn، معدنِ این جور چیزهاست و با اینکه خودم خیلی باهاش حال می‌کنم، ولی از سر تا تهش پُر از این المان‌هاست.
یا مثلاً یکی از فیلم‌های پُرهیاهوی امسال یعنی One Battle After Another که یه عده توی ایران به عنوان چپولانه‌ترین فیلم این سال‌ها ازش یاد می‌کنن، برای وارنره. همین‌طور Sinners که اون رو هم یه عده به عنوان فیلم شعاری/سیاه‌پوستی در نظر می‌گیرن. البته هر دو فیلم به نظر من جذاب و تماشایی بودن و ازشون لذت بردم، ولی منظورم بحث‌هایی هست که در موردشون وجود داشته.
یا همه یه جوری در مورد سیاه‌پوست شدن کاراکترها زیر نظر نتفلیکس شوخی می‌کنن که انگار نه انگار همین دو روز پیش مشخص شد که پاپا اسیدو قراره نقش اسنیپ رو توی یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های وارنر یعنی سریال هری پاتر ایفا کنه! :دی

f84706_25c3d.jpg

یعنی یه جوری صحبت نکنیم که انگار وارنر داشته یک‌تنه با جریانِ منحوسِ سال‌های اخیر مبارزه می‌کرده و یه دفعه نتفلیکس از راه رسیده و قراره این بچه معصوم رو آلوده کنه! :دی
دوستمون بالاتر خیلی خوب توصیف کرد وضعیت رو، یه کمپانی ووک داره فروخته میشه به یه کمپانی سوپر ووک

بحث ووک ربطی به کمپانی خاص نداره دستوری بود که به همه داده شده بود. اتفاقا من تو نتفلیکس کمتر بقیه دیدم. دیزنی که دیگه گند قضیه رو درآورد. فکر کن سفید برفی یه بت برای دیزنی بود رو به جوک تبدیل کردند. نتفلیکس تهش به یک شخصیت گی یا لز تو سریال و فیلم هاش اکتفا میکرد. همین رو بقیه کمپانی هم دارند و داشتند. مهم این هست که بقیه راه آی‌پی ها چطور جلو برنند. حالا چه بازی ها چه فیلم و سریال. من فقط یه چیز رو میدونم نتفلیکس کیفیت خروجی براش مهم هست و نگاه مثبتی داره.

ولی در کل اینکه برادران وارنر به اینجا رسیدن ناراحت کننده هست

بحث ووک ربطی به کمپانی خاص نداره دستوری بود که به همه داده شده بود. اتفاقا من تو نتفلیکس کمتر بقیه دیدم. دیزنی که دیگه گند قضیه رو درآورد. فکر کن سفید برفی یه بت برای دیزنی بود رو به جوک تبدیل کردند. نتفلیکس تهش به یک شخصیت گی یا لز تو سریال و فیلم هاش اکتفا میکرد. همین رو بقیه کمپانی هم دارند و داشتند. مهم این هست که بقیه راه آی‌پی ها چطور جلو برنند. حالا چه بازی ها چه فیلم و سریال. من فقط یه چیز رو میدونم نتفلیکس کیفیت خروجی براش مهم هست و نگاه مثبتی داره.

ولی در کل اینکه برادران وارنر به اینجا رسیدن ناراحت کننده هست
باز دیزنی کرکتر اصلی رو ممکنه فقط نژادش رو تغیبر بده. توی نتفلیکس جدای اینکه یک کرکتر ووک همیشه هست. شخصیت اصلی یکهو وسط فصل تغییر کاربری میده.:))

• Like
Reactions: MoonD
ایشالا در نهایت نت فلیکس هم ورشکسته و‌ نابود شه
کلهم اجمعین هم درنهایت تمدن غرب فرصت کوتاهی داره، خودشو اصلاح کرد کرد (بازگشت از کژراهه چیزچیزک، سمپاتی با معنویات مبین که نمیدونن چی چی هست اصلا، همنوایی با فمینازیها و نمایش اباطیل چاق آسودگی و زشت آسودگی و صورت فرد مونث را دیدن=کفاره واجب شدن آسودگی و...، نگرونازیسم و...) نه کلا متلاشی میشه و شاید بگید این کلیپایی که از لندن پنجاه سال دیگه یا نیویورک و... با AI میسازن و توشون اونجاها بدل به آرمانشهرهای دارالسلام و حیدرآباد و موگادیشو و... شدن طنزه ولی باید بگم در نهایت این جوامع پرش یک دهه وقت دارن به خاک نرن چون با این چیزایی که بهشون دارن دنده میدن خصوصا معنویات مبین دارن گور خوشگل و عمیقی برای خودشون حفر میکنن که آخراشه.

از شوخی بگذریم گلایه کارگردان‌های مولف و بایکوت نتفلیکس دیگه جواب نمیده، صنعت سینمای هالییود اگر میخواهد زنده بمونه باید فیلم‌هایی بسازه که مخاطب بگه آره می‌ارزه که من 23 دلار نفری پول بدم برم این فیلم را تو سینما روی پرده IMAX ببینم، بجای

تلویزیون تو خونه خودم که راحتی مطلق دارم تماشا کنم. اون بخشی منتقدین و سینه‌فیل‌هایی که تو social media هم هستن باید درک کنن که دیدگاه شون با یه آدم معمولی که هدف اولش سرگرم شدن هست فرق میکنه، سخته آره ولی چاره‌ای ندارن، یک زمانی تئاتر

روی بورس بود، یک زمانی سینما و حالا استریم خانگی که همینم اگر بخواهد زیادی اشتراک گرون کنه فقط تنور piracy را داغ میکنه که البته این چند ساله کرده. در مورد woke شدن تمامی اثرها هم باید بگم، این meme کمی اغراق آمیزه، نتفلیکس مثل بازار شام هست،

هر چی فکر کنی توش پیدا میشه یه جا می‌بینی Cyberpunk: Edgerunners و KPop Demon Hunters را میده بیرون یه جا هم فصل چهارم Witcher را با اون نمره.

همه چیز این Matrix 4 یه طرف، اون اکت های کیانو ریوز هم یه طرف، اون گلوله های انرژی بود، چی بود که به حرکت دست به اطراف پرت میکرد، واقعا کمدی ناخواسته بود. از اول تا آخر فیلم داشت با یاری اجنه همه دشمنان رو به اطراف پرت میکرد. کلا هم من نفهمیدم اصلا دلیل ساخت این آشغال چی بود. ضمن اینکه منم یه زمان مخالف Matrix 2&3 بودم، بخصوص 3 و اون یهودی بازی هایی که تهش در آوردن و کلا به نظرم با جهت دادن های تعمدانه به فیلم و نمادهایی که براش ساختن اون تاثیر ناخواسته ای که شماره اول داشت رو از بین بردن، یا کم رنگ کردن و کلا رفت زیر سایه یه سری از این همین نمادها (شایدم دیدن تو قسمت اول خیلی جواب داده خواستن تو شماره های بعدی بیشتر کنن که کانتروورشال تر بشه) ولی بعد دیدن قسمت چهارم باید اونارو رو سرت بزاری حلوا حلوا کنی.

یا مثلاً یکی از فیلم‌های پُرهیاهوی امسال یعنی One Battle After Another که یه عده توی ایران به عنوان چپولانه‌ترین فیلم این سال‌ها ازش یاد می‌کنن، برای وارنره. همین‌طور Sinners که اون رو هم یه عده به عنوان فیلم شعاری/سیاه‌پوستی در نظر می‌گیرن. البته هر دو فیلم به نظر من جذاب و تماشایی بودن و ازشون لذت بردم، ولی منظورم بحث‌هایی هست که در موردشون وجود داشته. یا مثلاً Velaryonهای House of the Dragon که سیاه‌پوست شدن و این قضیه کلی سر و صدا به پا کرد.

وارنر واقعا وضعش خرابه.

حالا گندهایی تو این House of the Dragon زدن و سیاه پوست کردن والرین ها که کتاب کلی روی پوست سفید و موهای نقره ای شون و اینکه اصلا الف گون هستن مانور میده به کنار، پروفسور هندی تو هاگوآرتس لگسی هم سگ خورد، ولی اسنیپ سیاه پوست دیگه اصلا تو ماتحت من نمیره! یعنی حداقل باید به احترام الن ریکمن این کارو نمیکردن! هرماینی سیاه پوست میشد انقدر تو مخ من نمیرفت که اسنیپ رو برداشتن اینجوری کردن! حالا یه صحبت هایی هست که میخوان ولدومورت رو هم زن کنن که اینم در نوع خودش فاجعه است!

کلا بخش زیادی از این کثافت کاری های هری پاتر و هاگوآرتس لگس بخاطر تعدیل کردن هیتی هست که رسانه ها به رولینگ دارن. یعنی اینا امدن از عمد تا تونستن ترنس و لگبت و اینا به بازی اضافه کردن که صحبت های رولینگ رو بشوره ببره و البته در نهایت هم بایکوت شدن از سوی رسانه ها و این فن ها بودن که بازی رو خریدن نجاتشون دادن. کما اینکه هاگوآرتس اولین و آخرین بازی زندگیم بود که من دیلاکس ادیشن رو پیش خرید کردم! در صورتی که من تو زندگیم نه دیلاکس خریدم نه اصلا پیش خرید کردم چیزی رو. الانم باز میخوان با این کارها دل رسانه هارو بدست بیارن که بایکوت یا کنسل نشن، ولی همه باید بدونن که اصل این ووک شدن هری پاتر با خود رولینگ شروع شد! حالا بعدا رسانه ها سر قضیه ترنس ها حقشو گذاشتن کف دستش و کنسلش کردن، ولی یادمون نره که باب همه این کثافت هارو خود ایشون به دنیای هری پاتر باز کرد! اول خودش امد بعد اتمام کتاب ها گفت دامبلدور گیه! خود رولینگ گفت هرماینی سیاه پوسته! خودش همه این چیزهارو آورد تو داستان.

باز دیزنی کرکتر اصلی رو ممکنه فقط نژادش رو تغیبر بده. توی نتفلیکس جدای اینکه یک کرکتر ووک همیشه هست. شخصیت اصلی یکهو وسط فصل تغییر کاربری میده.:))
مطمئنی تو چیزهای دیگه از اینا نمیبینی؟
images

یه نمونه این. شخصیت اصلی نامزد داشته بعد با اون یارو ومپایر آشنا میشه دو تا لب میگیرن بعد میفهمه ای دل غافل من گی بودم خبر نداشتم. نامزدش رو ول میکنه با این کاپل میشه. تا دلت بخواد امثال این چیزا تو همه شبکه ها هست.

ولی یادمون نره که باب همه این کثافت هارو خود ایشون به دنیای هری پاتر باز کرد! اول خودش امد بعد اتمام کتاب ها گفت دامبلدور گیه! خود رولینگ گفت هرماینی سیاه پوسته! خودش همه این چیزهارو آورد تو داستان.
توی خواب هم نمیدید اینطور همون جماعت براش تیر کنند.

پ.ن:ماتریکس ۳ از اپیک ترین پایان ها نبرد های پایانی ممکن بود.
۲ اینقدر بد بود هیچی ازش یادم نیست...اما از ۳ خاطرات خوب برام مونده. کلیت فیلم رو ولی اصلا یادم نمیاد.:))

توی خواب هم نمیدید اینطور همون جماعت براش تیر کنند.

پ.ن:ماتریکس ۳ از اپیک ترین پایان ها نبرد های پایانی ممکن بود.
۲ اینقدر بد بود هیچی ازش یادم نیست...اما از ۳ خاطرات خوب برام مونده. کلیت فیلم رو ولی اصلا یادم نمیاد.:))
ببین هر سه تا ماتریکس فوق خفن هستن کلا سه گانه ناموسیه ولی این شماره 2 چرا اینطوریه که منم هیچی ازش یادم نمیاد 😂 یعنی شماره یک کلی صحنه های به یاد موندنیش تو ذهنمه شماره آخرم نبردهای پایانیش مثلا ولی شماره دو چی بود یادم نیست ! اون درگیری های تو اتوبان مال شماره دو بود شاید😅

ببین هر سه تا ماتریکس فوق خفن هستن کلا سه گانه ناموسیه ولی این شماره 2 چرا اینطوریه که منم هیچی ازش یادم نمیاد 😂 یعنی شماره یک کلی صحنه های به یاد موندنیش تو ذهنمه شماره آخرم نبردهای پایانیش مثلا ولی شماره دو چی بود یادم نیست ! اون درگیری های تو اتوبان مال شماره دو بود شاید😅

یعنی مونیکا بلوچی رو یادت نمیاد؟:دی

1765032485109.png

پ.ن: آقا 2 بهتر از 3 بود انصافی:دی کلا 3 خیلی زد به صحرای کربلا.

مطمئنی تو چیزهای دیگه از اینا نمیبینی؟
images

یه نمونه این. شخصیت اصلی نامزد داشته بعد با اون یارو ومپایر آشنا میشه دو تا لب میگیرن بعد میفهمه ای دل غافل من گی بودم خبر نداشتم. نامزدش رو ول میکنه با این کاپل میشه. تا دلت بخواد امثال این چیزا تو همه شبکه ها هست.
به این سان بود که صدا سیمان رو از ۲۰۰۹ ترک کردم
و خارجیام از ۲۰۱۸-۲۰۱۹ اینطورا! البته قبلشم زمان کدوم دم بود همگرایی (narگرایی) رو عادیسازی کرد کم کم شماره معکوس شروع شد ولی بعد چند سال عین غده سرطانی طوری رشد کرد که باعث تهوع میشد دیدن این فیلما و سریالا.
دلست اف آس هم فصل دومشو ندیدم هر بار بازیگر نقش الی رو میدیدم کفاره واجب میشد پرداخت کنم.
تو این چند سال فقط Masters of Air رو دیدم و فال اوت فکر کنم که دومیم رابطه میان نژادی داشت سان..سور شده دیدم

• Like
Reactions: MoonD and darkworld
یعنی مونیکا بلوچی رو یادت نمیاد؟:دی

View attachment 403205

پ.ن: آقا 2 بهتر از 3 بود انصافی:دی کلا 3 خیلی زد به صحرای کربلا.
دقیقا.
سه مخصوصا اون آخرهاش که جنگ گیدورا علیه گودزیلا میشد و... برای من خیلی نچسب شده بود.
دو خیلی بیشتر به یک نزدیک بود ، مخصوصا از لحاظ تم فلسفی و...

مخصوصا اینکه پایان نسخه دوم یه جورایی بازه و عطش آدم رو برای نسخه سوم بیشتر میکنه.
ولی نسخه سوم انگاری بیننده های هدفش کاملا با دوتای اول متفاوته ، خیلی فضاش فرق کرده بود.

اما خب این نظر منه ، حتما یکسری سومی رو بیشتر دوست دارن.
ولی در جواب این عده هم باید گفت اون پایه ریزی که نسخه دوم انجام میده و توضیحاتی که فیلم از آشنایی با شخصیتها و دنیای ماتریکس میده شاید باعث بشه که نسخه سوم برای بخشی از طرفدارها جذابتر به نظر بیاد.

اما در کل دو و سه رو باید یه فیلم به حساب آورد ، همزمان با هم ساخته شدن.
در واقع یک فیلم خیلی بلنده که به دو قسمت Reloaded و Revolutions تقسیم شده.
خب مال شماره دوم بود.
خیلی فاصله افتاده یادت رفته.
دوباره باید سه گانه رو ببینی.
من هر چندسال کارم همینه که این چندگانه های معروف رو میشینم میبینم.(استاروارز ، Lotr، ماتریکس و...)
خیل حال میده.

آخرین ویرایش:
فکر کنم در آینده اگه قرار باشه از یه سریالی مثل The Sopranos، نسخه Anniversary Edition، remastered یا هر چیزی شبیه به این منتشر کنن، یا می‌زنن شخصیت Tony رو کلاً حذف می‌کنن یا موقع دیالوگ گفتنِ جیمز گاندولفینی، صداش رو mute می‌کنن :D یه کارکتری مثل تونی سوپرانو با اون مختصات شخصیتی حتی به عنوان آنتاگونیست، هیچ‌جوره جایی تو سیاست‌های Netflix نداره :D فقط به فحش‌هایی که مثل نقل و نبات به بقیه می‌داد، فکر کنید :D

• Sad
Reactions: Zack.Fair

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or