نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

ا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر !؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
  • نظرسنجی بسته شده است .
وقتی SH:Homecoming هست دیگه چرا اسم از بازی های دیگه میبرید ؟
سلام
البته نظر سنجی ناقصه ولی تو این 3 بازی به نظر من HAZE ناامید کننده بود(سر شرکت سازندش هم به باد داد).
موافقم
نظر سنجی ناقصه
چون تعداد گزینه ها کمه
راست میگین :blushing: :blushing:
ولی من که نگفتم حتما از تو اون ها انتخاب کنین
خودتون هم اسم ببرین ( غیر از گزینه ها ) . :cheesygri

58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

ای دلم چقدر به این پست خندیدم:laughing::lol:

SH:Homecoming که از گیم اسپات نمره خوب گرفته و یوزر ریتش هم تو گیم اسپات 9 شده ایشون می گن بده...:lol:
====================================
دوست عزیز منظور از بازی نا امید کننده بازی ای هست که مثل Kane and lynch یا Lair یا Haze یا کونگ فو پاندا نمرات لول گرفته باشه...
فکر نکنم چنین موضوعی رو ندونی و بیای در مورد بازی پرطرفدار سایلنت هیل چنین اظهار نظری بکنی...
اگه اینجوری باشه منم می تونم بگم WoW نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر بوده...:lol:;)
ببخشید دوست عزیز شاید ایشون نظر شخصیشون رو گفتن ...
اتفاقا نظر شخصی منم تا حدودی همینه ...
شاید ایشون هم مثل من از این سبک بازی خوششون نمی یاد .
گیم اسپات کیلویی چنده ...

سایلنت هیل 5 خیلی هم خوب بود. من خیلی حال کردم.

بازی که حال منو گرفت need for speed : prostreet بود که بعد از اینکه کلی با carbon حال کرده بودم. با ذوق و شوق رفتم خریدم. تا سه روز فحش میدادم به سازندش :laughing:

58.gif
58.gif
58.gif
58.gif
58.gif

ای دلم چقدر به این پست خندیدم:laughing::lol:

SH:Homecoming که از گیم اسپات نمره خوب گرفته و یوزر ریتش هم تو گیم اسپات 9 شده ایشون می گن بده...:lol:
====================================
دوست عزیز منظور از بازی نا امید کننده بازی ای هست که مثل Kane and lynch یا Lair یا Haze یا کونگ فو پاندا نمرات لول گرفته باشه...
فکر نکنم چنین موضوعی رو ندونی و بیای در مورد بازی پرطرفدار سایلنت هیل چنین اظهار نظری بکنی...
اگه اینجوری باشه منم می تونم بگم WoW نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر بوده...:lol:;)
اگه قرار بود 3,4 تا بازی رو همه نام ببرن که یه تاپیک زده میشد و قفلش میکردیم که ملت فقط رآی بدن.
نظر جواد این بوده که SH : Homecoming ناامیدکننده بوده. همون طور که میانگین امتیازهای این بازی از سایتها و مجلات مختلف نشون میده نمره های اون از همه بازی های اصلی SH کمتر بوده. همون طور که خیلی های دیگه از این شماره راضی نبودن. همون طور که Gamespot ای که مثال زدی بهش 6.5 داده و این رو در موردش نوشته :
Loses the psychological horror factor that the series is so well-known for
یا IGN نوشته : Coming across more like a subplot than a full extension of the Silent Hill franchise, Homecoming manages to lose the horror that made the series so compelling.

در ضمن بازی ای مثل کونگ فو پاندا نا امید کننده نیست چون از اول هم کسی انتظاری ازش نداشته. بازیهایی مثل Haze , Lair , ... نا امید کننده هستن که همه منتظر یه شاهکار بودن ولی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or