سلام
البته نظر سنجی ناقصه ولی تو این 3 بازی به نظر من HAZE ناامید کننده بود(سر شرکت سازندش هم به باد داد).
وقتی SH:Homecoming هست دیگه چرا اسم از بازی های دیگه میبرید ؟
سلام
البته نظر سنجی ناقصه ولی تو این 3 بازی به نظر من HAZE ناامید کننده بود(سر شرکت سازندش هم به باد داد).
راست میگین :blushing: :blushing:موافقم
نظر سنجی ناقصه
چون تعداد گزینه ها کمه
ببخشید دوست عزیز شاید ایشون نظر شخصیشون رو گفتن ...
ای دلم چقدر به این پست خندیدم:laughing:
SH:Homecoming که از گیم اسپات نمره خوب گرفته و یوزر ریتش هم تو گیم اسپات 9 شده ایشون می گن بده...
====================================
دوست عزیز منظور از بازی نا امید کننده بازی ای هست که مثل Kane and lynch یا Lair یا Haze یا کونگ فو پاندا نمرات لول گرفته باشه...
فکر نکنم چنین موضوعی رو ندونی و بیای در مورد بازی پرطرفدار سایلنت هیل چنین اظهار نظری بکنی...
اگه اینجوری باشه منم می تونم بگم WoW نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر بوده...
من هم با شما موافقمببخشید دوست عزیز شاید ایشون نظر شخصیشون رو گفتن ...
اتفاقا نظر شخصی منم تا حدودی همینه ...
شاید ایشون هم مثل من از این سبک بازی خوششون نمی یاد .
گیم اسپات کیلویی چنده ...
اگه قرار بود 3,4 تا بازی رو همه نام ببرن که یه تاپیک زده میشد و قفلش میکردیم که ملت فقط رآی بدن.
ای دلم چقدر به این پست خندیدم:laughing:
SH:Homecoming که از گیم اسپات نمره خوب گرفته و یوزر ریتش هم تو گیم اسپات 9 شده ایشون می گن بده...
====================================
دوست عزیز منظور از بازی نا امید کننده بازی ای هست که مثل Kane and lynch یا Lair یا Haze یا کونگ فو پاندا نمرات لول گرفته باشه...
فکر نکنم چنین موضوعی رو ندونی و بیای در مورد بازی پرطرفدار سایلنت هیل چنین اظهار نظری بکنی...
اگه اینجوری باشه منم می تونم بگم WoW نا امید کننده ترین بازی چند سال اخیر بوده...