نام عنوان بعدی WWE مشخص شد + The Rock بر روی کاور WWE2K 14

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
w2k-640x360.jpg

خانم Stephanie McMahon که یکی از اعضای کمپانی WWE می‌باشد به تازگی صفحه‌ی توئیتر خود را بروز کرده است و اعلام کرده است که نسخه‌ی بعدی WWE با نام WWE 2K14 عرضه خواهد شد.
علاوه بر آن وی اعلام کرد که "The Rock" بر روی کاور این نسخه قرار خواهد گرفت. این در حالی است که در نسخه‌ی گذشته که توسط شرکت THQ عرضه شد، Cm Punk روی کاور قرار گرفته بود.
این خبر به اینجا ختم نمی‌شود اما نکته‌ی جالب اینجاست که یکی از Legendهای کمپانی WWE یعنی "Stone Cold Steve Austin" در صفحه‌ی خود، کاوری را از این بازی منتشر کرده است.
این اولین نسخه‌ای است که توسط شرکت 2K Sports انتشار می‌یابد و نسخه‌های گذشته توسط کمپانی THQای انتشار می‌یافت که الآن ورشکسته شده است و پروانه‌ی ساخت این بازی را به Take-Two فروحت.

ناشر عوض شده, سازنده که عوض نشده !:d احتمالا کپی پِیست 13 هستش ! :d
ناشرش خداست اجازه نمی‌ده سازنده مشنگ بازی در بیاره:دی
کیوان حالا که زحمت کشیدی این ها رو گذاشتی اون عکس کاوری که استون کلد هم گذاشته رو بذار:دی

به به چه کسی میره روی کاور :دی 13 که نسبت به 12 خیلی بهتر بود با این که سازنده همونه ولی قطعا نظارت 2k روی بازی هست پس از کیفیتش میشه مطمئن بود که بهتر از 13 هم میشه تا اینکه دیگه بره رو کنسول های نسل بعد کلا انجین رو عوض کنن

به شدت امید داریم به این نسخه امیدوارم ناامیدمون کنه :d

نوید توقعت رو بیار پایین چون اگه اینکار رو نکنی بدجوری ناامید میشی :دی حاضرم شرط ببندم این نسخه هم یه کپی ساده از روی WWE13 با تغییرات جزییه که فقط یه 2K و عدد 14 بهش اضافه شده.

نوید توقعت رو بیار پایین چون اگه اینکار رو نکنی بدجوری ناامید میشی :دی حاضرم شرط ببندم این نسخه هم یه کپی ساده از روی WWE13 با تغییرات جزییه که فقط یه 2K و عدد 14 بهش اضافه شده.

من آخرین باری که کشتی کج بازی کردم شاهکار Here Comes The Pain روی PS2 بود که فکر نمیکنم بازی به خوبیه اون ببینیم دیگه !
در مورد اینکه کپی پیست میشه هم موافقم باهات اما کمی امیدواری بدیم به خودیم شاد باشیم :d همینکه Rock رو انداختن روی باکس بازی پیشرفت خوبی به حساب میاد نه این جوجه فوکولی ها تازه به دوارن رسیده :d

چقدر دلم برای THQ میسوزه الان بعد از 12 سال دیگه اسم این شرکت روی بازی کشتی کج نیست :|امیدوارم 2K هم بتونه مثل THQ در این زمینه موفق عمل کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or