نام عنوان بعدی WWE مشخص شد + The Rock بر روی کاور WWE2K 14

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
w2k-640x360.jpg

خانم Stephanie McMahon که یکی از اعضای کمپانی WWE می‌باشد به تازگی صفحه‌ی توئیتر خود را بروز کرده است و اعلام کرده است که نسخه‌ی بعدی WWE با نام WWE 2K14 عرضه خواهد شد.
علاوه بر آن وی اعلام کرد که "The Rock" بر روی کاور این نسخه قرار خواهد گرفت. این در حالی است که در نسخه‌ی گذشته که توسط شرکت THQ عرضه شد، Cm Punk روی کاور قرار گرفته بود.
این خبر به اینجا ختم نمی‌شود اما نکته‌ی جالب اینجاست که یکی از Legendهای کمپانی WWE یعنی "Stone Cold Steve Austin" در صفحه‌ی خود، کاوری را از این بازی منتشر کرده است.
این اولین نسخه‌ای است که توسط شرکت 2K Sports انتشار می‌یابد و نسخه‌های گذشته توسط کمپانی THQای انتشار می‌یافت که الآن ورشکسته شده است و پروانه‌ی ساخت این بازی را به Take-Two فروحت.

من آخرین باری که کشتی کج بازی کردم شاهکار Here Comes The Pain روی PS2 بود که فکر نمیکنم بازی به خوبیه اون ببینیم دیگه !
در مورد اینکه کپی پیست میشه هم موافقم باهات اما کمی امیدواری بدیم به خودیم شاد باشیم :d همینکه Rock رو انداختن روی باکس بازی پیشرفت خوبی به حساب میاد نه این جوجه فوکولی ها تازه به دوارن رسیده :d
پس قراره خیلی خیلی ناامید بشی :دی اصلا این بازی های چند سال اخیر Yukes در حد و اندازه های اون نسخه های شاهکار PS2 نبوده (انواع زیادی از مسابقات رو حذف کردن، هوش مصنوعی افتضاحه، انیمیشن ها بشدت خشک و غیر طبیعی، فیزیک داغون و ....) از من میشنوی روی این نسخه هیچ حسابی باز نکن، اون موقع شاید وقتی عرضه شد بتونی یه ذره ازش لذت ببری :دی

از اون خط آخر اینطوری برداشت میکنم که چند وقتیه مسابقات WWE رو دنبال نمیکنی، درسته ؟ :دی

من آخرین باری که کشتی کج بازی کردم شاهکار Here Comes The Pain روی PS2 بود که فکر نمیکنم بازی به خوبیه اون ببینیم دیگه !
در مورد اینکه کپی پیست میشه هم موافقم باهات اما کمی امیدواری بدیم به خودیم شاد باشیم :d همینکه Rock رو انداختن روی باکس بازی پیشرفت خوبی به حساب میاد نه این جوجه فوکولی ها تازه به دوارن رسیده :d
البته اون نسخه ها اگه اشتباه نكنم تا سال 2005 به خاطر خشونت بيشتر خيلي بهتر بود ولي اين نسخه هاي آخر متاسفانه افت شديدي داشته چه مسابقات wwe كه تبديل به يك show 100% شده و چه بازي هاش.

از اون خط آخر اینطوری برداشت میکنم که چند وقتیه مسابقات WWE رو دنبال نمیکنی، درسته ؟ :biggrin1:

آره بابا چندتا مسابقه جدید دیدم حالم بهم خورد . خیلی مسخره و لوس شده دیگه
من Stone Cold , Goldberg , Rock دوست داشتم :d کلا با قدیمی ها خیلی حال میکردم اما الان همه چیز مسخرست به نظرم

من چیزی که توی تریلرها دیدم فیزیک بازی واقعا فاجعست . حتی وقتی ضربه میزدن اصلا حس ضربه زدن رو نمیداد . توی همچین سبکی فیزیک خیلی مهمه . امیدوارم یه حرکتی بکنن
یه کشتی کج فان بود WWE All Stars اگه اشتباه نکنم اون خیلی خوب بود :d
یه TNA Impact قدیمی هم داشتیم توی همین نسل اونم خیلی خوب بود تا جایی که یادمه . فیزیک و انیمیشن و این چیزاش

من Stone Cold , Goldberg , Rock دوست داشتم :d کلا با قدیمی ها خیلی حال میکردم اما الان همه چیز مسخرست به نظرم

من چیزی که توی تریلرها دیدم فیزیک بازی واقعا فاجعست . حتی وقتی ضربه میزدن اصلا حس ضربه زدن رو نمیداد . توی همچین سبکی فیزیک خیلی مهمه . امیدوارم یه حرکتی بکنن
یه TNA Impact قدیمی هم داشتیم توی همین نسل اونم خیلی خوب بود تا جایی که یادمه . فیزیک و انیمیشن و این چیزاش
TNA رو با انریل انجین ساخته بودن و از لحاط انیمیشن و فیزیک خوب از اب در اومده بود.
این نسخه از wwe اگه با همون انجین ساخته بشه،فاتحش خوندس.
در مورد اصل wwe هم دیگی از دوستام حرف جالبی زد.گفت که wwe تبدیل به تعزیه شده .کی از تعزیه بدش میاد؟

تازه شانس آوردی خود بازی ها رو انجام ندادی وگرنه بطور کل از WWE زده میشدی :دی
TNA Impact رو متاسفانه بازی نکردم ولی All Stars رو خیلی دوست داشتم و به نظرم یکی از بهترین بازی های WWE در سبک آرکید بود، من موندم چرا THQ کلا زده بود توی خط شبیه سازی (lol :دی) و دیگه عنوان آرکید از WWE نمیساخت! امیدوارم 2K اینطوری نباشه و حداقل در کنار نسخه های اصلی، نسخه های فان و آرکید هم بسازند.

آی گفتی ! تا همین چندسال پیش هم اوضاع اینقدر داغون نبود ولی متاسفانه رفته رفته کلا WWE تبدیل شد به یه Show درام !!!

ما که از هرکی خوشمون میومد یا رفت یا بازنشسته شد. اون از Jeff Hardy که رفت TNA، شان مایکلز که باز نشسته شد. از اون طرف هم که Rated R Superstar اعظم(Edge) مصدوم شد :(

همینطوری پیش بره کلا بیخیالش میشم و دیگه دنبالش نمیکنم، فقط مونده کریس جریکو (Y2J) که اونم کم کم داره برام تکراری میشه.

یادش بخیر نسخه های PS1 و PS2 ! :( چه روزگاری رو باهاشون گذروندیم. البته جای Royal Rumble (بازی Sega Genesis) هم در قلب ما محفوظه !
WWF SmackDown که غوغا بود ! من و داداشم اگه یه روز این رو بازی نمیکردیم ، روزمون شب نمیشد ! :دی یادمه اول هر مسابقه هم یه ویدئوی واقعی از کشتی گیرها نشون میدادن که خیلی لذت بخش بود. ویدئوهای Big Show و Mark Henry (همون چاق سیاه پوسته که با شکلات و اینا همراه بود !!) هنوز توی ذهنم هست ! :دی نمیدونم نسخه های جدید هم از این چیزا داره یا نه.

62666647180750743754.jpg

2 تا نسخه هم توی PS2 بود که به شدت باهاشون حال میکردم. یکی Just Bring It بود.

01721460631625635066.jpg

ولی اون یکی رو هرچی فکر میکنم یادم نمیاد Shut Your Mouth بود یا Here Comes the Pain. ولی بعد از اینا دیگه چند تا نسخه بعدی بهم حال ندادن و بعدش هم کلهم این سری رو ول کردم.
البته یکی از دلایلی که دیگه مثل قدیم سراغ این سری نرفتم اینه که بروبچ جدید رو زیاد نمیشناسم. اون قدیمی ها یه چیز دیگه بودن ! :دی

آخرین ویرایش:
2k خدای بازیای ورزشی هستش خدا کنه اینم مثل بسکتبالش کنه و خیلی هم دوست 2k یه فوتبال هم بده بیرون تا fifa هم یه رقیب سرسخت پیدا کنه

من موندم اخه این موتور بازی چیه ولش نمی کنن، بابا این همه موتور قوی و موفق ... امیدوارم ناشر بازی فکری به حال موتور بازی بکنه چون در غیر این صورت بازهم شاهد تغییرات جزئی و سطحی خواهیم بود.

من موندم اخه این موتور بازی چیه ولش نمی کنن، بابا این همه موتور قوی و موفق ... امیدوارم ناشر بازی فکری به حال موتور بازی
بکنه چون در غیر این صورت بازهم شاهد تغییرات جزئی و سطحی خواهیم بود.
انجین احتمآلا بستگی به ناشر داره، اون انجین thq تحمیل کرده بود، به اینا، سمت تهیه کننده معلوم نیست کیه؟! ولی تو یکسالن فکر نکنم بتونن رو انجین جدید کار کنند ، نسل بعد باید کارهای اساسی صورت بگیره ، انجین بازی nba2k خوبه.

تازه شانس آوردی خود بازی ها رو انجام ندادی وگرنه بطور کل از WWE زده میشدی :دیTNA Impact رو متاسفانه بازی نکردم ولی All Stars رو خیلی دوست داشتم و به نظرم یکی از بهترین بازی های WWE در سبک آرکید بود، من موندم چرا THQ کلا زده بود توی خط شبیه سازی (lol :دی) و دیگه عنوان آرکید از WWE نمیساخت! امیدوارم 2K اینطوری نباشه و حداقل در کنار نسخه های اصلی، نسخه های فان و آرکید هم بسازند.آی گفتی ! تا همین چندسال پیش هم اوضاع اینقدر داغون نبود ولی متاسفانه رفته رفته کلا WWE تبدیل شد به یه Show درام !!!ما که از هرکی خوشمون میومد یا رفت یا بازنشسته شد. اون از Jeff Hardy که رفت TNA، شان مایکلز که باز نشسته شد. از اون طرف هم که Rated R Superstar اعظم(Edge) مصدوم شد :( همینطوری پیش بره کلا بیخیالش میشم و دیگه دنبالش نمیکنم، فقط مونده کریس جریکو (Y2J) که اونم کم کم داره برام تکراری میشه.
هنوز رندي اورتون مونده:dجف هاردي هم فك كنم الان تو TNA كار ميكنه!!يه سال ميشه اصلا يه مسابقه هم نديدم:dنكنه رندي رو هم از كار بر كنار كردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or