شایعه نام عنوان بعدی استودیو WB Montreal فاش شد .

mobile1199

_-[ BE THE BATMAN ]-_
Gold User

به تازگی شایعه جدیدی از عنوان بعدی استودیو WB شعبه Montreal منتشر شده که به سرعت در حال دست به دست شدن است. این شایعه برای اولین بار در سال گذشته، توسط کارکنان Geeks Worldwide و یک نویسنده کمیک که بر روی این پروژه کار میکرد به گوش رسید. هویت این نویسنده همچنان ناشناس باقی مانده ولی میتوان حدس زد که Scott Snyder، نویسنده کمیک Court of Owls، شخصی است که این شایعه را برای اولین بار مطرح کرد.

بعد از انتشار کلیپی کوتاه از جانب استودیو در سالگرد 80 سالگی بتمن که شامل 4 نماد از گروه خلافکاران بازی میشد، Scott Snyder طی انتشار توییتی با متن " ارزش صبر کردن را دارد ... #bewarethecourtofowls " به این شایعات دامن زد. هر چند، این توییت اندکی پس از انتشار توسط خود او حذف شد ولی طرفداران توانستند از آن تصویری تهیه کنند.

حال شایعه جدیدی توسط فاش کننده معروف از وبسایت theGWW.com به نام New_WabiSabi منتشر شده که نشان میدهد نام عنوان بعدی این فرانچایز، Arkham Legacy خواهد بود و بازیکنان قابلیت استفاده از " تمامی " شخصیت های Batfamily را خواهند داشت.

از طرفی با توجه به اشارات استودیو و شخص Scott Snyder ، میتوان انتظار داشت که دیوان جغد ها (Court of Owls) نقش اساسی را در روند بازی ایفا کنند.

Batman Arkham Legacy، قرار بود تا نام عنوان لغو شده این استودیو با محوریت شخصیت Damian Wayne قرار بگیرد. دامنه رسمی مربوط به این عنوان در سال 2016 به صورت محرمانه توسط WB Games به ثبت رسید و در سال 2019 برای بار دوم به روز شد. با مراجعه به لینک این وبسایت، کاربر به لینک batmanreturntoarkham.com (وبسایت مربوط به دو عنوان ریمستر شده) منتقل خواهد شد که مدتی پیش از کار افتاد.

هر چند مانند همیشه باید احتمال کذب بودن این شایعات را در نظر گرفت، اما با توجه به تغییرات اخیر در وبسایت استودیو، ارسال ایمیل های تست پروژه به کاربران و همین طور فراوان شدن حجم شایعات، میتوان انتظار داشت که تا قبل از سال میلادی جدید اخبار رسمی از جانب استودیو منتشر شود.

منبع : لینک

آخرین ویرایش:
میدونم خیلی منتظر موندید ولی دیگه بسه!
نیازی نیست:)
نمایش بازی...اوه ببخشید.
با عرض تسلیت نسبت به دوستان، دیگه بازی رو کنسل شده بدونید....وارنر داره بخش گیمینگ اش رو برای فروش میزاره:|:|
به قیمت 4 میلیارد دلار...EA و اکتیویژن و Take Two هم به خرید استدیو هاش تمایل نشون دادن:|

تا یادتون نرفته یک فاتحی واسه MK ها هم بکنید.:|
صد حیف =((
خیلی وقت پیش گفتم بازی های معرفی نشده وارنر رو نحسی گرفته

خیلی حیف شد قابل احترام بودن جاشون خیلی خالی میشه #-o

تاپیک همسایه کامل توضیح دادم خواستید پستم رو اون جا ببینید:

شایعه - AT&T به دنبال فروش بخش گیمینگ Warner Bros

والا EA بره NR رو بخره سر فیتالیتی باید بهشون پول بدیم:))
---
@mobile1199
دیگه تموم شد!:(

چی چیو تموم شد :)) مگه ما اینا رو رها میکنیم توییتر! :D
کوچکترین خبری از مشکل ساخت گیمشون بیاد طرفدارا از خجالتشون حسابی در میان این دفعه. بالاخره همه یه جایی لبریز میشن دیگه :D
اینا واسه آبروی استودیو ـشون هم که شده نمیذارن اتفاقی برای گیم بیفته، چون این استودیو کم آدم معروف نداره! همه افرادی هستند که سابقه کار روی AAA های موفق رو داشتن تو کارنامشون، و وقتی خبر بیاد طی ۷ سال سه تا گیم ـشون کنسل شده که هیچ، دو تای دیگه ای هم که داشتن روش کار میکردن به جایی نرسید برای خودشون بد میشه!
یعنی طی ۷ سال، ۵ تا پروژه AAA کنسل شده میمونه رو دستشون اون وقت :D

این جا به جایی ها بوده همیشه زیاد انرژی منفی نفرستید. جاش دست به دعا بشید دست اون دو تا شیطان نیفته :D

آخرین ویرایش:
هیچ ایرادی هم نداره.
کجای بازی برای موبایل ساختن مشکل داره که بخواد ترول حساب بشه یا نه؟
خیلی خوب میشه همین NetEaze شریکشون بشه یا بخرتشون تا مابقی لاشخورا.
راست میگی هیچ ایراد نداره گند بزنی به سر تا پای یـ فرانچایز تا میتونی لوت باکس موبایلی بچپونی توی بازیت !!!
بعدم NetEase بیاد بخرتشون که از فردا مثل بلیزارد بیوفتن به پای دولت چین ؟ نه خیلی ممنون ترجیح میدم همون EA بخترشون بین بد و بدتر ترجیح میدم بد رو انتخاب کنم

راست میگی هیچ ایراد نداره گند بزنی به سر تا پای یـ فرانچایز تا میتونی لوت باکس موبایلی بچپونی توی بازیت !!!
بعدم NetEase بیاد بخرتشون که از فردا مثل بلیزارد بیوفتن به پای دولت چین ؟ نه خیلی ممنون ترجیح میدم همون EA بخترشون بین بد و بدتر ترجیح میدم بد رو انتخاب کنم
بازی موبایلی خوب اسمش روشه، بازیو که برای من و شما نمیسازن.
اصلا سرتاپاشم لوت باکس و... کنن، چه اشکالی داره؟
اینکارو همه با فرانچایزهای برزگشون کردن ، بلیزارد با دیابلو کرده، CDPR با ویچر ( Gwent) کرده، بتسدا با Elder Scrols و الی آخر.
به ارباب حلقه ها که رسید قدغن شد؟
این اسمش پولسازی از محصولیه که حقش داری، چرا نباید اینکارو کنن؟

در مورد کمپانی که قرار بخره، من ترجیح میدم یکی بخره که مثل یکسری کمپانی تو تمام مراحل ساخت بازی دخالت نکنن و از طرفی پول درست و حسابی برای بازی خرج کنن.
تو تاپیک دیگه ای گفتم THQ ، اما الان میگم یکی که واقعا بخواد بازی بزرگ بسازه، THQ با اینکه پول داره ولی انگار تمرکزش روی بازیهای بزرگ نیست.
از طرف دیگه EA که قربونش برم اول کار میاد بزور انجین فراستبایت میچپونه تو بتمن و...
من حاضرم مستقل بشن و بازیهای در وسعت کوچکتر بسازن، تا بخوان برن زیر سایه همچین کمپانی هائی.
رو همین جهت این شرکتهای چینی خیلی خیلی شرایط بهتری دارن تا بقیه.

البته اینارو ما از بیرون میبینیم و بر اساس درک خودمون از شرایط داخلی استودیوها و کمپانی ها( در نقش آنالیزور و اقتصاددان :D)
اینکه تو عمل بهترین نتیجه کدوم هست رو خود WB Games تشخیص میده.
خداکنه ختم به خیر بشه و از هم نپاشن، حداقل راک استدی سرپا بمونه، مابقی برن بمیرن :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mobile1199
بازی موبایلی خوب اسمش روشه، بازیو که برای من و شما نمیسازن.
اصلا سرتاپاشم لوت باکس و... کنن، چه اشکالی داره؟
اینکارو همه با فرانچایزهای برزگشون کردن ، بلیزارد با دیابلو کرده، CDPR با ویچر ( Gwent) کرده، بتسدا با Elder Scrols و الی آخر.
به ارباب حلقه ها که رسید قدغن شد؟
این اسمش پولسازی از محصولیه که حقش داری، چرا نباید اینکارو کنن.
شما وقتی میری این کار رو میکنی که IP رو به یـ حد از کیفیت رسونده باشی الان ملت برا یـ بازی مثل بتمن لح لح میزنن بعد باید بازی موبایل تحویل بگیرن مثل همون کاری که بلیزارد با دیابلو کرد و کلی فحش خورد شما به جای اینکه یـ بازی درست حسابی از دنیای Lord of The ring تحویل بگیری باید یـ بازی موبایل تحویل بگیری ! هنوز قضیه بازی موبایلی Alien: Blackout رو یادمون نرفته که ملت بعد کلی التماس کردن تف کردن تو صورتشون !!!
در مورد کمپانی که قرار بخره، من ترجیح میدم یکی بخره که مثل یکسری کمپانی تو تمام مراحل ساخت بازی دخالت نکنن و از طرفی پول درست و حسابی برای بازی خرج کنن.
تو تاپیک دیگه ای گفتن THQ ، اما الان میگم یکی که واقعا بخواد بازی بزرگ بسازه، THQ با اینکه پول داره ولی انگار تمرکزش روی بازیهای بزرگ نیست.
از طرف دیگه EA که قربونش برم اول میاد انجین بازی بزور فراستبایت بزور میچپونه تو بتمن و...
من حاضرم مستقل بشن و بازیهای در وسعت کوچکتر بسازن، تا بخوان برن زیر سایه همچین کمپانی هائی.
رو همین جهت این شرکتهای چینی خیلی خیلی شرایط بهتری دارن تا بقیه.
مشکلی که شرکتای چینی دارن اینه که باید به دولتشون جواب پس بدن من با اینش مشکل دارم همین الان مثلا تو سینما مارول داره به دولت چین باج میده و تو یک سری از قسمت ها دخالت کرده حالا فرض کن اینا بیان جای کمپانی های غربی رو بگیرن خیلی ساده انگارانست که بگیم هیچ دخالت تو کار استدیو هاشون نمیکنن !! خدا میدونه که چقدر پا رو خر سازنده ها که نمیزارن همین الان CDPR داره واسه بازار چین تو سرش خودش میزنه و جواب هم گرفته پیش فروش CP2077 اونجا به شدت قوی بوده میگیم نوش جونشون ولی قسمت ترسانک قضیه اینجاست که رو بیارن به خود سانسوری و گند بزنن به بقیه نسخه های بازیشون ....

شما وقتی میری این کار رو میکنی که IP رو به یـ حد از کیفیت رسونده باشی الان ملت برا یـ بازی مثل بتمن لح لح میزنن بعد باید بازی موبایل تحویل بگیرن مثل همون کاری که بلیزارد با دیابلو کرد و کلی فحش خورد شما به جای اینکه یـ بازی درست حسابی از دنیای Lord of The ring تحویل بگیری باید یـ بازی موبایل تحویل بگیری ! هنوز قضیه بازی موبایلی Alien: Blackout رو یادمون نرفته که ملت بعد کلی التماس کردن تف کردن تو صورتشون !!!
کسی فکر نمیکنه WB یک نسخه از LOTR در سطح ویچر یا الدراسکرول به طرفدارها بدهکاره، کسی هم منتظرش نیست(اگه میتونستن یا میخواستن تا حالا اینکارو کرده بودن، ایشالله در آینده).
بهترین بازیهای این عنوان خلاصه میشه تو یک بازی استراتژی مال n سال پیش و 2 نسخه از Middle-earth.
اصلا 10تا 10تا بازی موبایل از روش بسازن، هیچ مشکلی نداره، بازی موبایل بازاری جدا از کنسول و PC داره.
خریداران احتمالی هم تو 90درصد موارد من و شما نیستیم.
این واقعا دلیل محکمی نیست که نخوان یا این حق نداشته باشن که یک بازی موبایل از آی پی که مالک اون هستن بسازن.
مشکلی که شرکتای چینی دارن اینه که باید به دولتشون جواب پس بدن من با اینش مشکل دارم همین الان مثلا تو سینما مارول داره به دولت چین باج میده و تو یک سری از قسمت ها دخالت کرده حالا فرض کن اینا بیان جای کمپانی های غربی رو بگیرن خیلی ساده انگارانست که بگیم هیچ دخالت تو کار استدیو هاشون نمیکنن !! خدا میدونه که چقدر پا رو خر سازنده ها که نمیزارن همین الان CDPR داره واسه بازار چین تو سرش خودش میزنه و جواب هم گرفته پیش فروش CP2077 اونجا به شدت قوی بوده میگیم نوش جونشون ولی قسمت ترسانک قضیه اینجاست که رو بیارن به خود سانسوری و گند بزنن به بقیه نسخه های بازیشون ....
شرکت های چینی چیکار میخوان بکنن؟
مثل کاری که با R6 Siege کردن، 4تا آیکن عوض شد و چندجای دیگه، بازی ریلیز شد یا داره میشه.
اینجا که بنده خدا بتمن حتی کسی نمیکشه، پس کار خاصی نمیتونن بکنن :D
در مورد مشکل بلیزارد و استارکرفت هم، 1000 تا از این نوع کارها و دخالت ها بکنن، تا وقتی پول خرج کنن و آی پی هائی که من دوست دارم بسازن، اصلا مهم نیست.

کلا جامعه گیمرهایی که تو اینترنت فعالن یه وقتهایی فکر میکنن کل صنعت گیم خود همین ها هستن که تو انجمن ها ، توئیتر وجاهای دیگه فعالن.
شرکت چینی بخرتشون، پول کافی براشون هزینه کنه که بتونن بازیهایی که میخوان بسازن، حالا از این نوع دخالت ها تا میتونن انجام بدن، بارها از دخالت های کمپانی هایی مثل EA که به خود استودیو و بازی لطمه میزنه بهتره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or