نارضایتی سازندگان Ryse: Son of Rome از مشکل Crunch time

A.R.A.$.H

کاربر سایت
83240357316257472837.jpg

به نظر می رسد شرکت Crytek یک لحظه هم نمی تواند استراحت کند!
این شرکت که سازنده بازی Ryse: Son of Rome به صورت انحصاری برای Xbox One است، بارها به دنبال متقاعد کردن بازیکن ها به خاطر QTE های فراوان داخل بازی بوده است. حال اعضای کرایتک شروع به ارسال پست های مختلف در تویئتر پیرو عرضه شام به تیم crunch کرده اند. برای آن دسته از افرادی که نمی دانند، crunch time یک بازه زمانی است که در آن زمان کار نامحدود است. به زبانی ساده تر، “no rest till its done” نیز گفته می شود (تا کار تمام نشود از استراحت خبری نیست) و این مورد از مدیریت ضعیف سرچشمه میگیرد که در آخر منجر به ایجاد تیم های crunch می شود.
این موضوع حال گریبان گیر سازندگان Ryse: Son of Rome شده است و با این توئیت آغاز شد:
ما به اعضای تیم crunch بیش از 11,500 شام داده ایم
پس از ارسال این موضوع، پست های طعنه دار بیشتری با مضنون "حقایق Ryse" منتشر شد که برخی از آنها چنین است:
به عنوان یک سازنده، برایم بسیار چندش آور است که یک شرکت crunch را افتخار می داند. واقعا تاسف بار است.
برای خودتان Crunch می کنید ، برای یک نفر دیگر کار می کنید. ارزش خودتان را بدانید و بر همان اساس رفتار کنید. شما بیشتر از یک بشقاب اسپاگتی می ارزید.
مثل یک سرباز بجنگید، مثل یک گدا crunch کنید.
Ryse: Son of Rome همزمان با Xbox One در 22 نوامبر عرضه خواهد شد. حال Crytek چگونه این مشکلات روابط عمومی خود را سر و سامان خواهد داد؟
Gamingbolt

داری سعی میکنی خاطرات سه چراغ رو فراموش کنی ؟؟ افرین به این همه اعتماد به نفس :|

من تا الان چیزی به عنوان سه چراغ قرمز،رو کنسولم ندیدم.

فعلا که سونی کیفیت رو با خط قرمز مرگ ترکونده!جالبه فورا هم تاپیکش بسته شد.

نارضایتی سازندگان از Crunch Time ؟؟؟!!! اینو از کجا درآوردید؟ کجا گفته شده سازنده های بازی ناراضی هستن از این موضوع؟ این موضوع اگه بد بود تو اکانت رسمی توییترشون نمیگفتن.
حالا 4 نفر اومدن خوشمزه بازی درآوردن 4تا متلک انداختن یه سایت درپیت هم انعکاس داده این موضوع رو که فقط عیار خودشو نشون داده این سایت.

همه پروژه های بازی سازی crunch time دارن، حالا برای بعضی ها چند هفته طول میکشه، برای بقیه بیشتر. کسی که فکر میکنه crunch time فقط به خاطر سو مدیریته، هیچی از پروژه سرش نمیشه.

نه تنها تمام پروژه های بازی سازی Crunch Time دارن بلکه تمام پروژه های نرم افزاری هم Crunch Time دارن البته بعضی وقت ها نه به خاطر سو مدیریت بلکه به خاطر عقب بودن از جدول زمانی پروژه اینجوری میشه یا اینکه مشکل وجود داشته که پروژه نیاز به وقت بیشتری داره یا اینکه میخوان بازی بهتری یا نرم افزار بهتری ارئه بدن اینجوری که Crunch Time دارن البته این ممکنه به خاطر سو مدیریت هم پیش بیاد که معمولا این اتفاق به خاطر سومدیریت نیست .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خیلی دوست دارم بدونم محمد امین بر چه اساسی این پست پایینی لایک کردی واقعا طرفداری بله حق داری چیزی دوست داشته باشی هر کسی هم حق داره نظرش بده اما دیگه این دیگه خیلی جوکه دیگه فکر کنم 1 ساعت خندیدی بعد لایک کردی .

موندم الان کسی هم اینجا پیدا میشه کیفیت پایین کنسول 360 نسل قبل نفی کنه ؟ من 3 بار دیدیمش دیگه خودت هم محمد امین 100% دیدی حالا این به چه حسابی تاییدش کردی خدا میدونه .

از طرف دیگه دماغ و دهن این دوستمون ببندن ببینم میتونه نفس بکشه که به اون تاپیک ملت ارجاع میده یعنی اون تاپیک یکی از جوک ترین چیز های بود که خوندم این چند وقته بعدشم مگه دستگاه طرف به قولی تو همون خبر هم چیزیش شده بود ؟ که بخواد خط قرمز مرگ باشه .

پس حتما وقتی ویندوز خونمون صفحه آبی میده یعنی صفحه آبی مرگه دیگه یا PC وقتی داغ میکنه rest میشه حتما خط قرمز مرگه دیگه .

من تا الان چیزی به عنوان سه چراغ قرمز،رو کنسولم ندیدم.

فعلا که سونی کیفیت رو با خط قرمز مرگ ترکونده!جالبه فورا هم تاپیکش بسته شد.

آخرین ویرایش:
کسی نگفت این حرکت خوبه و انسانی . چیزی که مشخصه اینه که این رفتار هیچ ربطی به خریدار ( سونی ) نداره و مربوط به سهل انگاری و یا عادی شدن شرایط کسب و کار تو کشوره چینه
اون به قول شما بیگاری کشیدن مربوط به کارخونه تولید کننده قطعاته که میخاد پوله مفت بزنه به جیبش اونم از راهی که گفتید . در هر صورت به خریدار هیچ ربطی نداره

خریدار جنس رو میگیره هزینش رو میپردازه . این که دیگه بحث نداره نمیدونم شما میخاید چی بگید

نفرتتون از سونی و کنسولش رو میتونید تو تاپیک ها و بحثهای منطقی تری نشون بدید

شما داری روی قضیه سرپوش میذاری که درواقع اینطوری نیست وشرکت ها تو این مسله به طور غیر مستقیم دخیل هستن. بخوای قبول کنی بخوای نه
منم فاز بشر دوستانه ورنداشتم به هر حال این مسله مهمیه و نمیشه بی تفاوت موند، خیلی ها هستن به همین دلیل محصولات اپل رو بایکوت میکنن ولی خب تو ایران کسی اهمیت نمیده که طبیعیه

شما داری روی قضیه سرپوش میذاری که درواقع اینطوری نیست وشرکت ها تو این مسله به طور غیر مستقم دخیل هستن. بخوای قبول کنی بخوای نه
منم فاز بشر دوستانه ورنداشتم به هر حال این مسله مهمیه و نمیشه بی تفاوت موند، خیلی ها هستن به همین دلیل محصولات اپل رو بایکوت میکنن ولی خب تو ایران کسی اهمیت نمیده که طبیعیه
اخه قضیه ای نیست که من سرپوش بزارم نمیدونم چرا درکش برات اینقد ثقیله .

تو هر معامله یه خریدار وجود داره یه فروشنده . خریدار پول میده فروشنده جنس . حالا اون فروشنده چینی خاسته با اون کار مجانی سود کنه باید از خودش ایراد گرفت

والا بخدا در برابر عظمت پستهای شما من دیگه حرفی ندارم و ادامه این بحث شیرین رو به خودتون واگذار میکنم . موفق باشید

شما داری روی قضیه سرپوش میذاری که درواقع اینطوری نیست وشرکت ها تو این مسله به طور غیر مستقیم دخیل هستن. بخوای قبول کنی بخوای نه

جل الخالق و القادر . شما تو اون شرکت کار میکنی که اینقدر مطمئنی؟؟ :|

خیلی دوست دارم بدونم محمد امین بر چه اساسی این پست پایینی لایک کردی واقعا طرفداری بله حق داری چیزی دوست داشته باشی هر کسی هم حق داره نظرش بده اما دیگه این دیگه خیلی جوکه دیگه فکر کنم 1 ساعت خندیدی بعد لایک کردی .

موندم الان کسی هم اینجا پیدا میشه کیفیت پایین کنسول 360 نسل قبل نفی کنه ؟ من 3 بار دیدیمش دیگه خودت هم محمد امین 100% دیدی حالا این به چه حسابی تاییدش کردی خدا میدونه .

از طرف دیگه دماغ و دهن این دوستمون ببندن ببینم میتونه نفس بکشه که به اون تاپیک ملت ارجاع میده یعنی اون تاپیک یکی از جوک ترین چیز های بود که خوندم این چند وقته بعدشم مگه دستگاه طرف به قولی تو همون خبر هم چیزیش شده بود ؟ که بخواد خط قرمز مرگ باشه .

پس حتما وقتی ویندوز خونمون صفحه آبی میده یعنی صفحه آبی مرگه دیگه یا PC وقتی داغ میکنه rest میشه حتما خط قرمز مرگه دیگه .

من چیزی بعنوان 3 چراغ قرمز رو تا حالا تجربه نکردم و از کیفیت Xbox 360 راضی هستم.

فعلا که شما داغ کردی و بی کیفیت حرف میزنی.

دیگه همین مونده شما کیفیت پست بقیه رو تعیین کنید!
Sent from my C5303 using Tapatalk now Free

به توهین های این آقا بمن خوب توجه کن و رو هوا پست نده.

آخرین ویرایش:
یکی از Crytek یه چیزی در مورد سختی کارشون توئیت کرده، بعد Gaming Bolt اونو تبدیل به خبر (!) کرده، اونوقت اینجا به این نتیجه رسیدن که مایکروسافت نسل رو زود شروع کرده و آماده شروع نسل نبوده :))

من چیزی بعنوان 3 چراغ قرمز رو تا حالا تجربه نکردم و از کیفیت Xbox 360 راضی هستم.

فعلا که شما داغ کردی و بی کیفیت حرف میزنی.

شما ندیدی دلیل نمیشه وجود نداشته .فقط نصف اون هایی که سال اول این کنسول رو خریده بودن به این درد دچار شدن.بقیه سالها بماند . میدونستی Gamestop جعبه مایکروسافت رو تو همون سال عرضه به دلیل تعداد خرابی بالا گارانتی نکرد .

نه تنها تمام پروژه های بازی سازی Crunch Time دارن بلکه تمام پروژه های نرم افزاری هم Crunch Time دارن البته بعضی وقت ها نه به خاطر سو مدیریت بلکه به خاطر عقب بودن از جدول زمانی پروژه اینجوری میشه یا اینکه مشکل وجود داشته که پروژه نیاز به وقت بیشتری داره یا اینکه میخوان بازی بهتری یا نرم افزار بهتری ارئه بدن اینجوری که Crunch Time دارن البته این ممکنه به خاطر سو مدیریت هم پیش بیاد که معمولا این اتفاق به خاطر سومدیریت نیست .

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سری های اول x360 یه درصدیشون مشکل دار بودن ...مثل برد زفیر و .. که مایکرو با اصلاح تو خط تولید و .... تونست تو سری فالکون مشکلات رو به حداقل و تو جاسپر کاملا محو کنه ..... پس مشکل زیاد خاصی هم نداشته که شما بزرگش میکنی..... در ضمن الان خیلی ها هستن که هنوز از کنسولهای 5 سال پیششون استفاده میکنن حالا اینکه شما 3 بار کنسولت مشکل دار شد دلیل بر بیکیفیتی x360 نیست و برمیگرده به خود طرف و طریقه ی استفاده ............ در ضمن Ps3 هم سری فتش مشکل دار بود که با اومدن اسلیم این مشکل تقریبا رفع شده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or