ناتی داگ : برنامه ای برای Jak and Daxter 4 نداریم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
jak-and-daxter.jpg

طی گزارش جدید از کمپانی ناتی داگ، اعلام شده است که بازی Jak and Daxter 4 در دست ساخت نمی باشد.
آقای Neil Druckmann and Bruce Straley طی جلسه سوال و جواب در Reddit به این موضوع پاسخ داده اند :
برنامه ای نداریم.ما خواستیم ساخت بازی را شروع کنیم اما نتوانستیم.ما تلاش کردیم و شکست خوردیم :( شاید در آینده دوباره امتحان کنیم
نظر شما پیرامون برنامه های آینده ناتی داگ چیست؟
Gamingbolt

اینها یک فرمول ثابت پیدا کردن ، این نسل دارن با همون یک فرمول بازی می سازند که البته موفق هم بودن ...

تازه اون فرمول هم ابداعی خودشون نیست. اینا فقط یه چیزی رو به کمال میرسونن.

Crash Series >>> Mario
UnCharted >>> Indiana Jones & Tomb Raider
TLOU >>> Many other zombie & apocalypse-themed games

همین U ها از فرمول یکسان استفاده نمیکنن (مثال U1 و U2) چه برسه به U و TLOU.
این استدیو رو خیلی گنده تر و با سابقه تر از شماها خواستن ترول کنن که اپیک فیل شدن ( گرافیک ابرنگی و ... )
انرژی تون رو بزارید جای دیگه اینجا به بن بست میخورید.

آخرین ویرایش:
منم خبرشو رو امروز دیدم. کلا اینارو چند وقتی دنبال میکنم.
Hi, we're Neil Druckmann (Creative Director) and Bruce Straley (Game Director) of The Last of Us at Naughty Dog. AUA! : IAmA

بعضی از گیمر ها سوال های جالبی میپرسیدند: :d

Just two questions for you guys:

1. If you'd made the game for PS4, what would you have done differently?
  2. Who is s*exier, Troy Baker or Nolan North?
Thanks for helping to make such an awesome game!

Bruce-NDGame Director

1. memory wouldn't be as much of an issue. we had to jump through so many hoops to get this game streaming (no load screens in our games still. YAY!)
  2. Ashley Johnson :)
...and you're welcome!

1. Do you guys plan on making a big entrance into next-gen with your next game?

Neil-NDCreative Director

We always make a big entrance. :)

گلچینش کردم واسه دوستان ;):d

ای وای من آخه چرا امیر؟:) دنباله تلو چه بدی داری؟ شخصا از ادامه تلو یا انچارتد خیلی بیشتر با یک ای پی جدید حتی پلتفرمر حال میکنم:d
البته بازی جدید هم باید بسازه ولی نه اینکه همش بیافته تو خط تک شماره ای
کلا از بازیای دنباله دار خیلی استقبال میکنم ادم تازه تو شماره های دوم به بعد با شخصیت ها عشق و حال میکنه:d البته استثنا هایی هم وجود داره
ولی با کاری که دیوید کیج میکنه بیشتر ارتباط برقرار میکنم هر بار یه Ip جدید میده اما هر دفعه یه المانایی ثابت میمونه که یه حس و حال آشنایی داره
دقیقا رمدی هم اینکارو خوب انجام میده مکس پین با الن حتی سبکشون هم یکی نبود اما اگه مکس پین رو بازی کرده باشی غیر ممکنه متوجه ی یه عناصری ازش تو الن ویک نشی این حس و حال مشترک جای یه شماره جدید از یه بازی رو میگیره البته از نظر من

تف به روحشون!لابد برای آنچارتد هم برنامه ندارند)x
بعدم یکی برا من توضیح بده فرمول ثابت ناتی داگ دقیقاً چیه؟آخه اگه نینتندو و راک استار بودند که می شد فرمولشون رو حدس زد!ولی ناتی!!!تا حالا فکر کنم از سه تا سبک بازی ساخته(البته به پای نینتندو نمی رسه)بعد شما می گید فرمول تکراری!؟
حیف من گیف ندارم:d جاش شکلک میذارم!
:blink1::blink1::blink1:
:punish:

واقعا حيفه كه ناتي داگ tlou رو ادامه نده ، ip ي كه تونست نمره وزين 10 رو از edge بگيره و يه متا فوق العاده بالا رو كسب كنه واقعا كفران نعمت اگر ادامه پيدانكنه .
فروش بازي هم كه عالي به نظر ميرسه ، منتقد راضي گيمر راضي ديگه واقعا همه چي محياست خود nd هم كه كارش تضمين شدس و قطعا دنباله tlou رو ميتونه مثل نسخه اوريجنالش شاهكار بسازه.
كلي از شركت ها و استديو هاي بازي سازي ارزو دارن تا يه ip با موفقيت tlou بسازن و مثل اون شاخ باشه تا نسل هاي متمادي از اون ip شماره هاي بعديش رو هم بسازن .
البته nd قطعا اون يكي ip ي موفق و شاهكارش يعني uncharted رو هم ادامه خواهد داد.

اون زمان مرحوم PS1 بود :(
بعد آیپی رو نمیدونم چرا فروختن :| :| :| دست به دست چرخید تا از 2007 یا 2008 رسید به اَکتی 8-|

البته ip از اولش برای سونی نبود.برای Universal بود. که اون فروخت. چرا سونی نخرید نمیدونم! شایدم پیشنهاد داد و یونیورسال رد کرد!:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or