ناتی داگ : برنامه ای برای Jak and Daxter 4 نداریم

A.R.A.$.H

کاربر سایت
jak-and-daxter.jpg

طی گزارش جدید از کمپانی ناتی داگ، اعلام شده است که بازی Jak and Daxter 4 در دست ساخت نمی باشد.
آقای Neil Druckmann and Bruce Straley طی جلسه سوال و جواب در Reddit به این موضوع پاسخ داده اند :
برنامه ای نداریم.ما خواستیم ساخت بازی را شروع کنیم اما نتوانستیم.ما تلاش کردیم و شکست خوردیم :( شاید در آینده دوباره امتحان کنیم
نظر شما پیرامون برنامه های آینده ناتی داگ چیست؟
Gamingbolt

ND کاری کرده که اگه فردا بیاد یه اسم خالی از عنوان بعدیش بده بدون هیچ چیز اضافه ای ، نمیشه تو شاهکار بودنش شک کرد. هرکاری که کرده موفق بوده و خیلی خوشحالم که همچین آدمای کار درستی تو این صنعت هستن. صبر کردن برای بازیهایی که میسازن هم حتی شیرینه ! بشدت منتظر کار بعدیشون هستیم.

به نظر من ناتی داگ باید بجای ساخت دنباله دائما ip های جدید خلق کنن تا ما بتونین تو زمینه ها و سبکای مختلف شاهکار واقعی رو تجربه کنیم... خیلی دلم میخواد ناتی داگ یه بازی تو سبک GTA بسازه چون مطمئنم از راکستار بهتر خواهد ساخت:d

در اینکه نا تی داگ فقط شاهکار میسازه شکی نیست ولی عمرا بتونه با راکستار رقابت کنه.

اومیدوارم هیچوقت هیچ شوماره 4ــی از ND نبینم :biggrin1:
واسه چی؟ :-/ این صنعت هر چی به عناوین جدید نیاز داشته باشه، به عناوین دنباله دار هم نیاز داره. خصوصا عنوان فوق العاده ای مثل Uncharted :دی به شخصه به مرور زمان با عناوین دنباله دار خیلی بیشتر ارتباط برقرار می کنم تا بازی هایی که فقط 1 شماره ازشون منتشر میشه و تموم میشن دیگه :دی البته این چیزی که گفتم با Milk شدن فرق داره، ساخت یه بازی سه قسمتی تو 1 نسل به نظرم واسه یه عنوان دنباله دار خیلی ایده آل هست.

واسه چی؟ :-/ این صنعت هر چی به عناوین جدید نیاز داشته باشه، به عناوین دنباله دار هم نیاز داره. خصوصا عنوان فوق العاده ای مثل Uncharted :دی
اولاً چرا برن uncharted 4 رو بسازن نرن پی TLoU !؟ ;;) پس این از عنواین دنباله دارت :دی
دویوماً همونجور که خودت داری میبینی نیو آیپی هایی مثل TLoU با نوع آوری هاشون خیلی بیشتر کمک میکنن تا بازی هایی حتی مثل uncharted 3 !! :دی بگی نه !؟ من میدونم شوما :-l
به شخصه به مرور زمان با عناوین دنباله دار خیلی بیشتر ارتباط برقرار می کنم تا بازی هایی که فقط 1 شماره ازشون منتشر میشه و تموم میشن دیگه :biggrin1:البته این چیزی که گفتم با Milk شدن فرق داره، ساخت یه بازی سه قسمتی تو 1 نسل به نظرم واسه یه عنوان دنباله دار خیلی ایده آل هست.
خب این هایی که گفتی عمومی ــه و شامل حال همه میشه :دی ولی من که نگفتم همه بازی هاشون تک شوماره ای باشن که :| :دی گفتم همون سنت همیشگی باشه ، خبری از 4 نباشه :-" :دی
البته البته یه سری از بازی ها هستن اومدنشون تا قیامت واجبه ، مثل MGS :love: :دی
پارتی بازی :p :دی

من که اصلا نتونستم با جک ارتباط بر قرار کنم.کاراکتر باید مثل کرش خنگ و بانشاط باشه و لبخند به لب آدم بیاره:d جک خیلی گنده دماغ بود،باز دکستر بهتر بود.

اینها یک فرمول ثابت پیدا کردن ، این نسل دارن با همون یک فرمول بازی می سازند که البته موفق هم بودن ...

تازه اون فرمول هم ابداعی خودشون نیست. اینا فقط یه چیزی رو به کمال میرسونن.

Crash Series >>> Mario
UnCharted >>> Indiana Jones & Tomb Raider
TLOU >>> Many other zombie & apocalypse-themed games

اولاً چرا برن uncharted 4 رو بسازن نرن پی TLoU !؟ ;;) پس این از عنواین دنباله دارت :biggrin1:
دویوماً همونجور که خودت داری میبینی نیو آیپی هایی مثل TLoU با نوع آوری هاشون خیلی بیشتر کمک میکنن تا بازی هایی حتی مثل uncharted 3 !! :biggrin1: بگی نه !؟ من میدونم شوما :-l
واسه من مهم نیست چی میگی (:دی) IP جدید میتونه بسازه، TLoU رو میتونه ادامه بده ولی Uncharted رو باید ادامه بده :دی

اولاً چرا برن uncharted 4 رو بسازن نرن پی TLoU !؟ ;;)
اگر قرار به ادامه و اینا باشه،ترجیه میدم همون آنچارتد رو ادامه بدن و دور و بر TLOU نرن و همینطوری تک و تنها در خاطرات باقی بماند:x
اصلا بی خیال TLOU بشید:(( اصلا چرا این بازی انقدر فروش کرد،که سونی وسوسه بشه برای TLOU 2 و 3 و ... ؟ :((

اگر قرار به ادامه و اینا باشه،ترجیه میدم همون آنچارتد رو ادامه بدن و دور و بر TLOU نرن و همینطوری تک و تنها در خاطرات باقی بماند:x
اصلا بی خیال TLOU بشید:(( اصلا چرا این بازی انقدر فروش کرد،که سونی وسوسه بشه برای TLOU 2 و 3 و ... ؟ :((
یعنی قبول نداری که Naughty Dog میتونه یه شماره خوب و به یادموندنی دیگه از این بازی بسازه؟ :|

تازه اون فرمول هم ابداعی خودشون نیست. اینا فقط یه چیزی رو به کمال میرسونن.

Crash Series >>> Mario
UnCharted >>> Indiana Jones & Tomb Raider
TLOU >>> Many other zombie & apocalypse-themed games

ناتی داگ هم ترول شد:d
همین tomb raider اخری یکی از سازندهاش گفته بود که ما از انچارتد الهام گرفتیم
در مورد the last of us هم شما یه نمونه بازی مثال بزن با این جو و داستان و شخصیت پردازیو گیم پلی و گرافیک و .... .فقط امید وارم نگی رزیدنت اویل 6 :|

یعنی قبول نداری که Naughty Dog میتونه یه شماره خوب و به یادموندنی دیگه از این بازی بسازه؟ :|
من قبول دارم میتونند چیزی فراتر از TLOU هم بسازند توی شماره ی دوم،ولی ترجیه میدم TLOU همین جوری تک و تنها بمونه! :d
بازیی که انقدر کامله،و داستان شخصیت ها اصلیش توی همین شماره بسته شده،بهتره کامل پروندش بسته بشه! :x

ای وای من آخه چرا امیر؟:) دنباله تلو چه بدی داری؟ شخصا از ادامه تلو یا انچارتد خیلی بیشتر با یک ای پی جدید حتی پلتفرمر حال میکنم:d
البته بازی جدید هم باید بسازه ولی نه اینکه همش بیافته تو خط تک شماره ای
کلا از بازیای دنباله دار خیلی استقبال میکنم ادم تازه تو شماره های دوم به بعد با شخصیت ها عشق و حال میکنه:d البته استثنا هایی هم وجود داره

از سری J&D هم بهترینش Daxter رو PSP بود که R@D ساختش !
biggrin1.gif
یعنی بعد از MM
yahoo_8.gif
بزرگترین هدیه ی که خدا به سونی تو این چند ساله داده همینان :دی
اصلاً همینطور استعداد که از استودیوشون تراوش میکنه :دی
بقیه حرف هات رو قبول دارم :دی ولی دکتر کیج میگه که سونی به کسی نمیگه چی بسازه چی نسازه :دی

میخوای یکم در مورد پست هات هم دقت کنی که چی میگی !؟ :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or