ناتی داگ از تحول و تکامل سری Uncharted می گوید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
60263974274861118640.jpg

Evan Wells از استودیوی ناتی داگ در مورد تکامل و تحول سری بازی های محبوب Uncharted صحبت می کند و همانطور که پیش بینی و برنامه ریزی کرده اند، قرار است این مهم را بر روی PS4 به سرانجام برسانند. او می گوید که تکنولوژی عامل کلیدی در راستای رسیدن به این اهداف خواهد بود.
"همانطور که تکنولوژی هر سال بیش از پیش پیشرفت می کند، همچنین به ما این اجازه را خواهد داد تا بتوانیم به روش های مختلفی داستان های خود را روایت نماییم. البته در درجه اول این امتیاز را به ما می دهد که بتوانیم واقع گرایانه ترین کرکترها را در بازی های خود پیاده سازی نماییم.
پس در این هنگام، اینکه ما داستان های بهتر و عمیق تری را خلق نماییم، یک چیز طبیعی خواهد بود. مثلا موضوعات انسانی تری را در جوهره داستان بکار ببریم. من اعتقاد دارم که این موضوع باعث می شود بازیبازها، احساس پیچیده تر و بزرگسالانه تری نسبت به این قضایا داشته باشند."
البته نه اینطور که بازی ها به شدت جدی باشند. Wells ادامه می دهد و می گوید: مثلا شخصیت Drake بیشتر به حالت طنز گونه نزدیک است، حالا شاید ما نیز کمی آن را جدی تر نماییم، فقط کمی."
Wells فاش کرد که Uncharted در اصل قرار بود کمی جدی تر از آن چیزی است که باشد، و حتی مثلا می توانست با الهام گیری از کارهای Tolkien پایان بندی آن شکل بگیرد.
من فکر می کنم که تیم ما خیلی تحت تاثیر سری بازی های Jak قرار گرفتند. او توضیح می دهد:
دنیای آن همانند یک دنیای متقاطع بین یک "پلتفرمر خالص" و یک "اکشن-ماجراجویی" است. این نوع تفکر ما را خیلی تحت تاثیر قرار داد."
"ما در مورد یک بازی که به نوعی بیشتر "جدی تر" باشد صحبت می کردیم، ولی طرح ها و کانسپت هایی که خلق کرده بودیم، از آن چیزی که می خواستیم، خیلی دورتر بودند."
چندی پیش در مراسم لانچ PlayStation 4 جدیدترین نسخه از این سری معرفی شد که به احتمال زیاد در همایش E3 امسال حضور خواهد داشت.
[nowgamer]

من متاسفانه فقط golden abbys ش را بازی کردم و گویا تو اون دوره زمانی nathan جوونتر و خام تر بودش ولی شوخی های جالبی میکرد. من nathan را اونجوری بیشتر دوست داشتم ولی خودمونیم، فکر کنم به چهره ش خیلی بخوره که جدی هم باشه :d بعضی جاها که عصبانی میشد با نمک تر میشد :d

Golden Abyss ضعیف ترین عنوان Uncharted بودش و حتی Nathan اونقدرا مسخره بازی توش در نمی آورد.....مشکل همینه دیگه همه میگن نمیتونه جدی بشه، چون وقتی عصبانی هستش هم خنده داره قیافش....مثل اون دوستی هستش که توی هر جمعی یه دونه ازش هستش که اینقدر دلقک بازی در آورده هیچکس نمیتونه جدیش بگیره.
بازم میگم صرفا Nathan نباید جدی بشه که تم بازی جدیت پیدا کنه، خیلی فیلم ها، سریال، کتاب، بازی تم کلی جدی دارن ولی کاراکتر شوخ طبع و مسخره هست توشون....

فقط تو رو خدا یکم از جنگای طولانی و خسته کننده بازی دل بکنین (واقعا تو اعصاب میرفت) (نظر شخصی من هرچند عشق ناتیم)

اتفاقا این مورد خیلی بالانس بود تو سری آنچارتد!! :دی

جنگ خسته کننده یعنی Serious Sam و Prince of persia ( سه گانه اول مخصوصا ) :|

از در و دیوار دشمن میریخت دیگه آدم حالش به هم میخورد.

Golden Abyss ضعیف ترین عنوان Uncharted بودش و حتی Nathan اونقدرا مسخره بازی توش در نمی آورد.....مشکل همینه دیگه همه میگن نمیتونه جدی بشه، چون وقتی عصبانی هستش هم خنده داره قیافش....مثل اون دوستی هستش که توی هر جمعی یه دونه ازش هستش که اینقدر دلقک بازی در آورده هیچکس نمیتونه جدیش بگیره.
بازم میگم صرفا Nathan نباید جدی بشه که تم بازی جدیت پیدا کنه، خیلی فیلم ها، سریال، کتاب، بازی تم کلی جدی دارن ولی کاراکتر شوخ طبع و مسخره هست توشون....
آخه متاسفانه من پلی 3 ندارم و فقط تونستم همین شمارش را بازی کنم. اما واقعن دوست داشتم. به نظرم بازی زیبایی بود. خود nathan هم خیلی دوست داشتنی بود!
اتفاقن شاید اگه nate جدی بشه، بیشتر مورد پسند واقع بشه ;)

آخه متاسفانه من پلی 3 ندارم و فقط تونستم همین شمارش را بازی کنم. اما واقعن دوست داشتم. به نظرم بازی زیبایی بود. خود nathan هم خیلی دوست داشتنی بود!
اتفاقن شاید اگه nate جدی بشه، بیشتر مورد پسند واقع بشه ;)

امیدوارم یه PS4 بگیری و این قضیه ی HD Collection ها هم که کلا مد شده. :| کالکشن آنچارتد رو بدن رو PS4 بری بخری لذتشو ببری. ;)

اتفاقا این مورد خیلی بالانس بود تو سری آنچارتد!! :دی

جنگ خسته کننده یعنی Serious Sam و Prince of persia ( سه گانه اول مخصوصا ) :|

از در و دیوار دشمن میریخت دیگه آدم حالش به هم میخورد.

من سيريوس سم رو بازي نكردم ولي پرينس اف پرشيا متعادل بود به نظرم. اخه مشكل اينجاست ك pop ها بازياي action-advencher+ hack &slash هستن ك اين دليلو ميگه ولي اين بازي به نظر من فقط action-adven ture هست و به نظر من اگه جنگاس زياد و خيته كنندش كم شه يكم (خيلي براي من) بهتره هرچند اين بازي يكي از محبوب ترين بازياي عمرمه (به نظر من tlou خيلي تو اين قضيه بالانس تر بود جنگاش زياد بود ولي قسمت ادونچرش هم زياد بود- انچارتدا جنگاش يكم زياد تره و ادونچرش هم اولا به اون زيادي نميرسه و هم بيشتر فكري شده بود بخاطر منابعش!!! بيشتر شبيه Tlou باشه خيلي بهتره البته فقط تو اين قضيه. بقيش دوست دارم ماهيت انچارتدش رو حفظ كنه)

جنگ خسته کننده یعنی Serious Sam و Prince of persia ( سه گانه اول مخصوصا )
چالش برانگیزترین مبارزات تو سه گانه، مبارزات نسخه WW بود!! و هر جا هم صحبت از موفقیت این بازی میشه، حتما از مبارزاتش یاد میشه!!
حالا بماند که نسخه T2T بدون داشتن یه مبارزه هم میشد تموم کرد!! یا مبارزات تو نسخه SoT به مراتب ساده تر از نسخه WW بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or