ناتی داگ از تحول و تکامل سری Uncharted می گوید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
60263974274861118640.jpg

Evan Wells از استودیوی ناتی داگ در مورد تکامل و تحول سری بازی های محبوب Uncharted صحبت می کند و همانطور که پیش بینی و برنامه ریزی کرده اند، قرار است این مهم را بر روی PS4 به سرانجام برسانند. او می گوید که تکنولوژی عامل کلیدی در راستای رسیدن به این اهداف خواهد بود.
"همانطور که تکنولوژی هر سال بیش از پیش پیشرفت می کند، همچنین به ما این اجازه را خواهد داد تا بتوانیم به روش های مختلفی داستان های خود را روایت نماییم. البته در درجه اول این امتیاز را به ما می دهد که بتوانیم واقع گرایانه ترین کرکترها را در بازی های خود پیاده سازی نماییم.
پس در این هنگام، اینکه ما داستان های بهتر و عمیق تری را خلق نماییم، یک چیز طبیعی خواهد بود. مثلا موضوعات انسانی تری را در جوهره داستان بکار ببریم. من اعتقاد دارم که این موضوع باعث می شود بازیبازها، احساس پیچیده تر و بزرگسالانه تری نسبت به این قضایا داشته باشند."
البته نه اینطور که بازی ها به شدت جدی باشند. Wells ادامه می دهد و می گوید: مثلا شخصیت Drake بیشتر به حالت طنز گونه نزدیک است، حالا شاید ما نیز کمی آن را جدی تر نماییم، فقط کمی."
Wells فاش کرد که Uncharted در اصل قرار بود کمی جدی تر از آن چیزی است که باشد، و حتی مثلا می توانست با الهام گیری از کارهای Tolkien پایان بندی آن شکل بگیرد.
من فکر می کنم که تیم ما خیلی تحت تاثیر سری بازی های Jak قرار گرفتند. او توضیح می دهد:
دنیای آن همانند یک دنیای متقاطع بین یک "پلتفرمر خالص" و یک "اکشن-ماجراجویی" است. این نوع تفکر ما را خیلی تحت تاثیر قرار داد."
"ما در مورد یک بازی که به نوعی بیشتر "جدی تر" باشد صحبت می کردیم، ولی طرح ها و کانسپت هایی که خلق کرده بودیم، از آن چیزی که می خواستیم، خیلی دورتر بودند."
چندی پیش در مراسم لانچ PlayStation 4 جدیدترین نسخه از این سری معرفی شد که به احتمال زیاد در همایش E3 امسال حضور خواهد داشت.
[nowgamer]

قابل توجه بعضی ها که می گن گرافیک و تکنولوژی ربطی به بهتر شدن داستان نداره...

این رو رییس یکی از 5 استودیوی برتر جهان داره میگه....

Uncharted PS4!

بگذار الان میان میگن که این یارو اصلا هالیش نیست، اسم چهارتا بازیساز بی ربط رو میارن میگن اینا حالیشونه:d

- - -ویرایش - - -

کلا ما تو کار ناتی داگ دخالت نکنیم بهتره..لامصبا اصلا نواوری از سر و کلشون میباره..

اره بد نیست یه کم DARK تر شه اما نرن یهو از Natan کریتوس بسازن ها:d

اصلا به اون قیافه دلغکش میخوره که کریتوس بشه؟:d

مثلا شخصیت Drake بیشتر به حالت طنز گونه نزدیک است، حالا شاید ما نیز کمی آن را جدی تر نماییم، فقط کمی."
اصلا دوست ندارم جو آنچارتد جدی باشه چه معنی داره که نیت عزیر ما بخواد جدی بشه و اون دیالوگای طنزشو نگه[-( نصف جذابیتای بازی به همون دیالوگای نیته خلاصه اینکه اصلا دوست ندارم چهره ی نیت دوست داشتنی رو غمگین یا ناراحت ببینم...
کلا امیدوارم با رفتن امی هنینگ بازی از این نظر لطمه نخوره چون آنچارتد آنچارتده و از اولم به خاطر همین جوش شادش محبوب شده TLOU نیست که...

آخرین ویرایش:
اصلا دوست ندارم جو آنچارتد جدی باشه چه معنی داره که نیت عزیر ما بخواد جدی بشه و اون دیالوگای طنزشو نگه[-( نصف جذابیتای بازی به همون دیالوگای نیته خلاصه اینکه اصلا دوست ندارم چهره ی نیت دوست داشتنی رو غمگین یا ناراحت ببینم...
کلا امیدوارم با رفتن امی هنینگ بازی از این نظر لطمه نخوره چون آنچارتد آنچارتده و از اولم به خاطر همین جوش شادش محبوب شده TLOU نیست که...
شما هم آنچارتد بازی کردی :-/

یه بار بروس استرلی و نیل دراکمن (کارگردان و نویسنده) در کنار امی توی آنچارتد 2 کاری کردن که نیت همیشه خوش شانس نباشه و تیر هم بخوره و خین و مالی بشه ! النا صاف صاف کنار نیت راه نره و با نارنجک کتلت بشه و جوابشم گرفتن ! کاری که امی (:() به تنهایی توی آنچارتد 3 جرئت انجام دادنش رو با سالی نداشت و شد اون ... Believe

پ.ن : اتفاقات اخیر ناتی داگ هم قطعاً به همین دلیل بوده اونایی رفتن که نتونستن با رئال و تاریک شدن کار بسازن ...

کاملا موافقم

من خودم نیت رو به خاطر شخصیتی که هست دوس دارم اون روانی بودن و شوخی های مسخره تو جدی ترین موقعیت ها :D

یه بار بروس استرلی و نیل دراکمن (کارگردان و نویسنده) در کنار امی توی آنچارتد 2 کاری کردن که نیت همیشه خوش شانس نباشه و تیر هم بخوره و خین و مالی بشه ! النا صاف صاف کنار نیت راه نره و با نارنجک کتلت بشه و جوابشم گرفتن ! کاری که امی (:() به تنهایی توی آنچارتد 3 جرئت انجام دادنش رو با سالی نداشت و شد اون ... Believe

پ.ن : اتفاقات اخیر ناتی داگ هم قطعاً به همین دلیل بوده اونایی رفتن که نتونستن با رئال و تاریک شدن کار بسازن ...
امیدوارم اون اتفاقات دیگه هیچوقت هم تکرار نشن! :| همون کار درست رو امی کرد! :d

البته نوبتی هم که باشه،نوبت کلوئیه:-"

تاریک تر شدن جو بازی که از همون تیزرش مشخص بود! :دی من حتی تا پیش بینی مرگ یکی از کاراکترها هم جلو رفتم! :-"
البته اصلاً دوست ندارم بازی بیش از حد جدی و سنگین بشه. یه سری تغییرات داشته باشه بدک نیست، ولی دیگه از اون حالت بانشاط قبلی هم خارج نشه. خوشبختانه Evan Wells (عاشق اون قیافه کاریکاتوری و جالبش هستم :دی) هم گفته یه کمی جدی تر، نه خیلی!

تا موقعی که النا هست ، جایی برای کلویی یا هیچ زن دیگه ای نیست (دیگه نیازی هم نیست که آخر U3 رو یادآوری کنم که حلقه رو پس داد و کرد دستش )
دقیقا برای همین میگم که نوبتی هم باشه،نوبت کلوئیه :-"
ایندفعه نارنجک اصلا تو دست این بشر بترکه:-" :-" :-" این کارهای خطرناک،دور و بر بانو النا و سالی اتفاق نیفته! :-"
---
Evan Wells (عاشق اون قیافه کاریکاتوری و جالبش هستم
biggrin1.gif
)
اصلا یکی از دلایلی که من به کراش از ND ، امید دارم، همین قیافه ی ایشونه :d :-"

من متاسفانه فقط golden abbys ش را بازی کردم و گویا تو اون دوره زمانی nathan جوونتر و خام تر بودش ولی شوخی های جالبی میکرد. من nathan را اونجوری بیشتر دوست داشتم ولی خودمونیم، فکر کنم به چهره ش خیلی بخوره که جدی هم باشه :d بعضی جاها که عصبانی میشد با نمک تر میشد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or