ناتی داگ از تحول و تکامل سری Uncharted می گوید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
60263974274861118640.jpg

Evan Wells از استودیوی ناتی داگ در مورد تکامل و تحول سری بازی های محبوب Uncharted صحبت می کند و همانطور که پیش بینی و برنامه ریزی کرده اند، قرار است این مهم را بر روی PS4 به سرانجام برسانند. او می گوید که تکنولوژی عامل کلیدی در راستای رسیدن به این اهداف خواهد بود.
"همانطور که تکنولوژی هر سال بیش از پیش پیشرفت می کند، همچنین به ما این اجازه را خواهد داد تا بتوانیم به روش های مختلفی داستان های خود را روایت نماییم. البته در درجه اول این امتیاز را به ما می دهد که بتوانیم واقع گرایانه ترین کرکترها را در بازی های خود پیاده سازی نماییم.
پس در این هنگام، اینکه ما داستان های بهتر و عمیق تری را خلق نماییم، یک چیز طبیعی خواهد بود. مثلا موضوعات انسانی تری را در جوهره داستان بکار ببریم. من اعتقاد دارم که این موضوع باعث می شود بازیبازها، احساس پیچیده تر و بزرگسالانه تری نسبت به این قضایا داشته باشند."
البته نه اینطور که بازی ها به شدت جدی باشند. Wells ادامه می دهد و می گوید: مثلا شخصیت Drake بیشتر به حالت طنز گونه نزدیک است، حالا شاید ما نیز کمی آن را جدی تر نماییم، فقط کمی."
Wells فاش کرد که Uncharted در اصل قرار بود کمی جدی تر از آن چیزی است که باشد، و حتی مثلا می توانست با الهام گیری از کارهای Tolkien پایان بندی آن شکل بگیرد.
من فکر می کنم که تیم ما خیلی تحت تاثیر سری بازی های Jak قرار گرفتند. او توضیح می دهد:
دنیای آن همانند یک دنیای متقاطع بین یک "پلتفرمر خالص" و یک "اکشن-ماجراجویی" است. این نوع تفکر ما را خیلی تحت تاثیر قرار داد."
"ما در مورد یک بازی که به نوعی بیشتر "جدی تر" باشد صحبت می کردیم، ولی طرح ها و کانسپت هایی که خلق کرده بودیم، از آن چیزی که می خواستیم، خیلی دورتر بودند."
چندی پیش در مراسم لانچ PlayStation 4 جدیدترین نسخه از این سری معرفی شد که به احتمال زیاد در همایش E3 امسال حضور خواهد داشت.
[nowgamer]

حالا یکم جدی تر نمیشد هم خوب بودا :d ناتان جدی باشه نمیدونم بهش بیاد یا نه شاید مثلا النا رو خدایی نکرده کشته باشن و ناتان هم برا همین تریپ جدی برداره :-s در هر صورت هر چی ناتی داگ کبیر صلاح بدونه
راستی اون insider محترمی که درباره ی جدی تر شدن آنچارتد گفته بود کی بود ؟ :d

آخرین ویرایش:
واقعا وقتی می بینم خود Evan Wells چنین حرفی رو میزنه، واقعا خوشحال میشم ! همین چند روز پیش داشتیم رو همین قضیه بحث میکردیم ها...:d
====
حالا اگر این قضیه رو هم بزاریم کنار، کلا بازی که بیشتر جدی تر و از لحاظ روابط و احساسات ملموس تر باشه، بیشتر با مخاطب ارتباط برقرار میکنه، نمونه بارز ـش همین رابطه Joel و الی در همین TLOU ! وقتی ما روابط و احساسات رو بین دو بازی اونها یعنی Uncharted و The Last of Us که فقط یک نسخه از اون عرضه شده (!) (خوب دقت کنید) مقایسه کنیم، مشخصا جواب معلومه که کدوم هست ! به نظر من خود ناتی داگ هم به این باور رسیده ! شخصیت پردازی که ما در Tlou شاهد بودیم، در هیچ کدوم از ساخته های ناتی داگ اون رو تا به حال تجربه نکردیم ! حتی برای مثال همین David در بازی تلو، میشه ساعت ها روی همین کارکتر بحث کرد..تک تک شخصیت ها یه بگراند داستانی قوی از لحاظ شخصیت پردازی پُشت ـشون بود ! وقتی Wells خودش میگه که داستان هایی با موضوعات انسانی تری، تاثیر بیشتری بر روی احساسات و واکنش های مخاطب میزاره، بخاطر همین دلیل هست ـش ! در هر صورت، ناتی داگ قطعا هر عنوانی بسازه، چیزی جُز Masterpiece نخواهد بود...

"همانطور که تکنولوژی هر سال بیش از پیش پیشرفت می کند، همچنین به ما این اجازه را خواهد داد تا بتوانیم به روش های مختلفی داستان های خود را روایت نماییم. البته در درجه اول این امتیاز را به ما می دهد که بتوانیم واقع گرایانه ترین کرکترها را در بازی های خود پیاده سازی نماییم.پس در این هنگام، اینکه ما داستان های بهتر و عمیق تری را خلق نماییم، یک چیز طبیعی خواهد بود. مثلا موضوعات انسانی تری را در جوهره داستان بکار ببریم. من اعتقاد دارم که این موضوع باعث می شود بازیبازها، احساس پیچیده تر و بزرگسالانه تری نسبت به این قضایا داشته باشند."

قابل توجه بعضی ها که می گن گرافیک و تکنولوژی ربطی به بهتر شدن داستان نداره...

این رو رییس یکی از 5 استودیوی برتر جهان داره میگه....

از این پس هر خبری از Insiderها بیرون اومد باید تایید شده دونست مثل همین جدی شدن Uncharted PS4!

حالا یکم جدی تر نمیشد هم خوب بودا :d ناتان جدی باشه نمیدونم بهش بیاد یا نه شاید مثلا النا رو خدایی نکرده کشته باشن و ناتان هم برا همین تریپ جدی برداره :-s در هر صورت هر چی ناتی داگ کبیر صلاح بدونه
راستی اون insider محترمی که درباره ی جدی تر شدن آنچارتد گفته بود کی بود ؟ :d
اون بنده خدا tidux بود ! قبل از اون هم چیزایی از سونی مثل اپدیت فریمو یا معرفی U4 لو داده بود

آنچارتد های قبلی عالی بودن اما درست میگن بیشتر آنچارتد جنبه فان داشت تا داستان به قولی بزن بکش و ...... اما یه گیم پلی رون و عالی اما چیزی که هست اگه یه مقدار جدی تر بشه و داستان و شخصیت ها به واقعیت نزدیک تر بشه بازی به یه شاهکار درگه تبدیل میشه !!
من که واقعاً منتظر آثار بعدی ناتی داگ هستم

صرفا اگر بازی دارک تر بشه تمش باعث نمیشه که Drake با مزه باقی نمونه که، مثلا Devil May cry تم خیلی دارک و جدی داره ولی دانته حس شوخ طبعیش بی نظیره: Maybe they're opening a zoo(DMC 4) :D
خیلی داستان ها هستن که به شدت جدی هستن ولی کاراکتر های شوخ و بامزه ای دارن که از صد تا کاراکتر داستان کمدی هم بیشتر آدم رو میخندونن با طعنه ها و حرفاشون (Dr. House)
اتفاقا من کاملا ساپورت میکنم کمی از حالت Teen در اومدن Uncharted رو....
Uncharted 3 کمی جدی شده بود داستانش ولی خب نه در اون حد....

کلا ما تو کار ناتی داگ دخالت نکنیم بهتره..لامصبا اصلا نواوری از سر و کلشون میباره..

اره بد نیست یه کم DARK تر شه اما نرن یهو از Natan کریتوس بسازن ها:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or