می خوام آرکیدمو بفروشم (یخورده دو دلم)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

سرنوشت

کاربر سایت
Rating - 0%
0   0   0
سلام...

آقا من تصمیم کبری گرفتم که آرکیدمو بفروشم...

Status:
از کنسولم مثل قلب راستم مراقبت کردم. حتی دسته شم سلفن گرفتم که مبادا لک بگیره. دیگه خود کنسول بماند. از ضد عفونی کردن اتاقم گرفته تا عملیات نبض گیری و مبارزه با حرارت و آفات و سموم گیاهی و غیره. :biggrin1:

Type of Console:
کنسولم Pal ه.. تاریخ ساخت 2008/4/2

Games Sold With it:
به غیر از اون دیسک کلکسیون اصل خودش بازی های زیر هم هست که همه شونم فری هستن:
اینا رو فقط یه بار تو دستگاه گذاشتمشون و یه دونه لک کوچولو هم نداره.

COD4 Verbatim
GRAW Verbatim
-----------------------
واینام که بیش از یکبار:
Turok Aone
Mass Effect Verbatim

اگه بازی ها رو جدا هم خواستین مشکلی نیست.

Warning:
به هیچ عنوان اینجا قیمت نمی دم.. اونایی که واقعا می خوان فقط پی ام.. زیاد میل اون چنانی هم به فروش ندارم چون کارم اونقدرام واجب نیست.

Reason For Selling
Unknown

Some Other Details
اگه تهران باشید خودم حضوری میام و تست می کنم و تحویل میدم.. پس هزینه پست هم در نظر بگیرید.;)

خب فکر کنم تمام جزئیات رو گفتم. سرنوشت out

آخرین ویرایش:
چه تفاهمی:biggrin1:
اتفقا با هم گرفتیم از پیام (یادته؟)
منم الان دو دلم بفروشم یا نه چون اصلا حال نمیده:(
ONLY PS

مرسی

Kya جان آره... خوب یادمه..;) راستش نیست دارم بزرگتر میشم دنبال بازی های واقعی ترم.. شاید بخوام منتظر نسل بعد بمونم.:p منم با PS موافقم اما الان وقتش نیست.

اگه پول لازم نیستی نفروش چون سراسر ضرره
درسته.
خودت یه قیمت پایه میدی؟
من 300 میخوام....
قلب راستمو 300 بفروشم ؟ :eek: به نظرم بهتره سر جاش بمونه اگه قراره اینطوری باشه.:p
با این قیمت تقریبا دارم پشیمون میشم.

Warning:
در صد پشیمون شدن: 87%

خب به نظر خودت کنسولی رو که 370 خریدی 70 ضرر زیاده؟!
خودت چه قیمتی مد نظرته؟

الان 370 ایشون حتما 480 گرفته بوده
اما بازم هیچ ربطی نداره وباید تابع قیمت اصلی بازار باشه که 300 قیمت خوبی هست

نه من میدونم ایشون 370 خرید ولی آره این مهم نیست....
در کل من قیمت خودم رو گفتم شما هم خودت یه قیمت بگو...

ببخشید سرنوشت جان:blushing:
منم 360 ام رو با همین مشخصات کنسول سرنوشت(برد فالکون 2008)
میدم 400 تومن +هدست + کابل کامپوننت + 3تا بازی(GTA IV-LOST PLANET COLONIES-DEAD RISING)

مرسی

اقا نفروشید
داره بازیهای خوبی براش میاد
نفروشید:((
نــــــــفـــــروشـــــــــــــــــــید!!!

نفروش!!!!!!!!
واستا Resident Evil 5.Gears of war 2.رو بازي كن بعد بفروش

چه تفاهمی:biggrin1:
اتفقا با هم گرفتیم از پیام (یادته؟)
منم الان دو دلم بفروشم یا نه چون اصلا حال نمیده:(
ONLY PS

مرسی

ببخشید که اف تاپیکه ولی حال نمیده یعنی چی ؟! منظورت اینکه که ps3 حال میده ؟ اگه منظورت اینه که خدمتت عرض کنم که منم قبل از اینکه ps3 بخرم فکر میکرده حال بده ولی نه تنها بهم حال نداد بلکه بخاطر بازیهای ضعیفش (غیر از متال گیر ) و همچنین قیمت بازیهاش نه تنها از ps3 بلکه از هر چی کنسول و بازیه حالم بهم میخوره . شاید در آینده اوضاع فرق کنه ولی بهر حال وضعیت اصلا خوب نیست .
اینو دوستانه گفتم تا بعد از فروش 360 تت پشیمون نشی . البته منم 360 تم رو بخایر grow 2 نگه داشتم وگرنه منم هر دو کنسول رو با هم رد میکنم .

ببخشید که اف تاپیکه ولی حال نمیده یعنی چی ؟! منظورت اینکه که ps3 حال میده ؟ اگه منظورت اینه که خدمتت عرض کنم که منم قبل از اینکه ps3 بخرم فکر میکرده حال بده ولی نه تنها بهم حال نداد بلکه بخاطر بازیهای ضعیفش (غیر از متال گیر ) و همچنین قیمت بازیهاش نه تنها از ps3 بلکه از هر چی کنسول و بازیه حالم بهم میخوره . شاید در آینده اوضاع فرق کنه ولی بهر حال وضعیت اصلا خوب نیست .
اینو دوستانه گفتم تا بعد از فروش 360 تت پشیمون نشی . البته منم 360 تم رو بخایر grow 2 نگه داشتم وگرنه منم هر دو کنسول رو با هم رد میکنم .

خواهش میکنم:biggrin1:
حال نمیده یعنی حال نمیده دیگه:biggrin1:
دقیقا ...PS3 میتونه حال بده(به من)
البته این نظر کاملا شخصیه منه:cool: :biggrin1:
من بهترین بازی 360 که Gears of War باشه رو بازی کردم ولی اصلا بهم حال نداد:confused:
یه وقت خدایی نکرده فکر نکنید قصد بی احترامی به این بازی بزرگو دارما :smile:
تو بزرگی بازی شکی نیست ولی...
میدونی برای من که 9-10 سال از عمرم با Legendary PS گذشته :cheesygriحالا همون PS3 با بازیای ضعیفش خیلی برام لذت بخش تره:love:
من فن بوی نیستم وگرنه 360 نمیخریدم
موضوع کاملا شخصی و احساسیِ:biggrin1:
با احترام:love:
موفق باشید

مرسی;)

دوستان من PSP ايشون رو خريدم و واقعا خيلي خوب ازش مراقبت كرده بود . تازه من همينطوري بدون ديدن به صورت پستي ازش خريدم . اصولا حساسيت خاصي تو نگهداري لوازماتش داره اين xbox رو هم 2 ماه نميشه خريده اگه كسي واقعا خريداره ضرر نمي كنه قيمتتون هم اگه منصفانه باشه باهاتون راه مي آد پس فرصت رو از دست نديد .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or