میکامی : در حال حاضر هیچ بازی survival horror واقعی در دنیا وجود ندارد !

Pythonistas

کاربر سایت
th

اگر بازیکنی بگوید من تا بحال بازی به ترسناکی The Evil Within بازی نکردم من را بسیار خوشحال می کند .

کارگردان Resident Evil 4 ادامه می دهد که بزرگترین انگیزه خود برای بازگشت به سبک survival horror با بازی The Evil Within این بود که در حال حاضر هیچ بازی به معنای واقعی survival horror در دنیا وجود ندارد . به شخصه تنها انگیزه ی من همین بوده است .
"تعریف " میکامی از سبک survival horror این که " اول از هر چیزی که باید ترسناک باشد"
" و شما لازمه داشتن یک سری موجودات ترسناک که با عجله آنها را از راه دور نابود کنید ، یک تعادل خوب بین این دو چیز یک survival horror را خلق می کند . "

تهیه کننده The Evil Within's آقای Masato Kimura تایید می کند ، " بالانس در سبک survival horror از اهمیت بالایی برخوردار است " Kimura می گوید : برای مثال ، اگر بازی سراسر ترس باشد ، باید طوری خطر در وجود بازیکن جاری ساخت که احساس کند " بازی بسیار ترسناک است " و از ترس کنترلر را بر روی زمین بگذارد " به عبارت دیگر اگر بازی را بیشتر اکشن گرا بسازید ترس در آن متوقف می شود .
آقای میکامی سابقه ساخت بازی های چون سری رزیدنت اویل که به مشهوریت او بسیار کمک کرد همچنین ساخت بازی زیبا Dino crisis از جمله کارهای موفق وی بوده است ایشان همچنین سابقه تهیه کنندگی نسخه اول بازی DMC را دارد و آخرین ساخته خود بازی شوتر فضایی Vanquish که در این زمینه با استودیو Platinum همکاری کرد .

با این وجود آقای میکامی انتظار دارد بازی "شیطان درون " ترسناک ترین تجربه سالها گیمری یک گیمر باشد !

" به عبارت ساده ؛ یک گیمر بعد از این کنترل را بدست بگیرد بگوید " واو بعد از سالها بازی کردن هیچ وقت بازی به این ترسناکی تجربه نکرده ام " این چیزی است که بر روی آن بیشتر تمرکز کرده ایم ."
" اگر گیمری بگوید " من تا به حال بازی به این ترسناکی نکرده ام " این موضوع من را بسیار خوشحال خواهد کرد . "

بازی شیطان درون در سال بعدی قرار است برای پلتفرم های Xbox 360, PlayStation 3, PC و همچنین کنسول های نسل آینده عرضه شود.

منبع :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or