amir code کاربر سایت Jul 26, 2022 #16 خود بهزاد بارها تو تلگرام گفته من متعصبم و اینکه خودش اعتراف میکنه بسیار پسندیده هست اما بدون شک بزرگترین فن میکامی در ایران و حتی ممکن جهان باشه Reactions: Sam Deco, ARTHUR WESKER, mqg1387 and 1 other person
خود بهزاد بارها تو تلگرام گفته من متعصبم و اینکه خودش اعتراف میکنه بسیار پسندیده هست اما بدون شک بزرگترین فن میکامی در ایران و حتی ممکن جهان باشه
ARTHUR WESKER “We can’t change what’s done, we can only move on. کاربر سایت Jul 27, 2022 #17 نوشته شده توسط amir code: خود بهزاد بارها تو تلگرام گفته من متعصبم و اینکه خودش اعتراف میکنه بسیار پسندیده هست اما بدون شک بزرگترین فن میکامی در ایران و حتی ممکن جهان باشه بیشتر... View attachment vlc-record-2022-01-10-13h55m52s-Gamelab 2015 Honor Award Interview -Shinji Mikami .mp4-.mp4 Reactions: 885, Sam Deco, amir code و 2 کاربر دیگر
نوشته شده توسط amir code: خود بهزاد بارها تو تلگرام گفته من متعصبم و اینکه خودش اعتراف میکنه بسیار پسندیده هست اما بدون شک بزرگترین فن میکامی در ایران و حتی ممکن جهان باشه بیشتر... View attachment vlc-record-2022-01-10-13h55m52s-Gamelab 2015 Honor Award Interview -Shinji Mikami .mp4-.mp4