میر مهنا

1.jpg

درود بر همه باز هم یک بازی ایرانی دیگر

میر مهنا یک بازی اول شخص هست داستان بازی درباره شخصیت واقعی میر مهنا بوده که در دوره کریم خان زند رخ میدهد درقرن 17 میلادی
به گفته سازندگان بازی از فیزیک در این بازی استفاده شده که در نوع خود جالب هست وهمچنین از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن های بازی استفاده شده
از نکات دیگر که سازندها به ان اشاره کردندموسقی به کاررفته در بازی هست که به سبک محلی جزایر جنوب کشورمان هست

ا تصاویر

میرمهنا
سازنده: اسپرس پویانما
سبک: اکشن اول‌شخص
پلتفرم: PC،
تاریخ انتشار: نامعلوم

وب سایت رسمی بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
really ؟ :d چند هفته پیش همین برنامه صادق جان یک تریلر از یک جون 15 سال نشون داد که با engin انریل یک دمو ساخته بود شاهکار بود . اگه سازندگان این بازی بتونن یه کم همت کنن و عرضشون رو نشون بدن باید چیزه خوبی از اب در بیاد :d

من هم بهش امید دارم. البته اگر کمی هم روی موسیقی و صداگذاری کار کنند و مثل گرشاسپ نیان برای کارکتر اصلی فقط یک صدا درست کنند. هی می گفت "آووووو"

این پنج شنبه پخش شد؟ چه ساعتی من 6 رفتم ببینم دیدم یه برنامه دیگه بود.

مطمئنی؟ فکرم یکنم اشتباه میکنی یا، این بازی با یه موتور دیگه ساخته میشه، توی خود صفر و یک قرار از UDK استفاده کنند و اموزش بدن ...

نه بابا خودم با جوفت چیشام دیدم! مستقیم با رونمایی بازی پخش شد(بای هم که دیروز رونمایی شد پس ویژه برنامه بود به مناسبت دیروز)
برنامه به جای پنج شنبه ها، شنبه ها پخش میشه (دو هفته اس)

آخرین ویرایش:
UE...? نه مثل اینکه داره یه اتفاقاتی میفته...:d به هر حال امیدوارم بازی خوبی باشه و بتونه مثل گرشاسپ یکی دو قدیمی این صنعت رو تو مملکت ما به جلو ببره...

اخبار یه چیزایی نشون داد
چنگی به دل نمیزد حداقل گرافیکش که اینطور بود! تکسچر درست و درمون که ندیدم!
داستان هم که بی برو برگرد تعطیله!
موسیقی هم که ...، نمیدونم وسط اون درگیری چی می خواد پخش شه! خوابمون می بره فکر کنم! :d
کلا تعطیله! شک نکنید! :d

از گرشاسب خیلی بهتر بود.
تو کل این سال ها اخبار تلویزیون یک بازی کامپوتر نشون داد اونم همین مهناز بود:d
انیمیشن و cinematic کراکترها 3 قسمت بود . ایستاده دولا خوابیده:d
به قول خودشون 5 سال روش کار کردن و رو موتورش قابلیت فیزیک گذاشتن.
اما طراحی کراکترها خوب بود و particle effects خوبی هم داشت .
گرشاسب که خیلی نچسب بود
باید دید مهناز چطوریه!:d

نه بابا خودم با جوفت چیشام دیدم! مستقیم با رونمایی بازی پخش شد(بای هم که دیروز رونمایی شد پس ویژه برنامه بود به مناسبت دیروز)
برنامه به جای پنج شنبه ها، شنبه ها پخش میشه (دو هفته اس)
آخه پارسال توی برنامه دو قدم مانده به صبح سازنده اش اومد یادمه هیچی درباره UE نگفت، خیلی خوبه که اگر از این موتور استفاده کرده باشند.

بعد آخه بودجه بازی 100 میلیون بود، این موتور نزدیک 800 میلیون لایسانسش هست :d.

آه هی گفتم شنبه بشینم ببینم شاید خبری بشه ها! دستت درد نکنه.

سلام .

دوستان میرمهنا با Torque ساخته شده .

تا اونجایی که به من گفتن کار بعدیشونو میخوان با UDK (نه UE3 !!!! ) بسازن . اونم هنوز احتمالش 1 % چون به UDK نمیشه اعتماد کرد .

فرق UDK با UE3 خیلی زیاده !

به هر حال ساخت بازی تموم شده و در مرحله رفع ایراد هستش .

بازی فک کنم وارد بازار شده

انشا الله کی کرکش میاد دانلود کنیم :d

نه عزیزان نباید کپی بخرید و کرک کنید اورجینال بخرید تا ...

از کجا میشه کلی خرید کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or