میر مهنا

1.jpg

درود بر همه باز هم یک بازی ایرانی دیگر

میر مهنا یک بازی اول شخص هست داستان بازی درباره شخصیت واقعی میر مهنا بوده که در دوره کریم خان زند رخ میدهد درقرن 17 میلادی
به گفته سازندگان بازی از فیزیک در این بازی استفاده شده که در نوع خود جالب هست وهمچنین از موشن کپچر برای ساخت انیمیشن های بازی استفاده شده
از نکات دیگر که سازندها به ان اشاره کردندموسقی به کاررفته در بازی هست که به سبک محلی جزایر جنوب کشورمان هست

ا تصاویر

میرمهنا
سازنده: اسپرس پویانما
سبک: اکشن اول‌شخص
پلتفرم: PC،
تاریخ انتشار: نامعلوم

وب سایت رسمی بازی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: slipkboy
راستي دوستاني كه تهيه كردن بسته بندي و كيفيت بسته بندي به گرشاسب ميرسه يا معموليه ؟؟
دقیقا عین گرشاسپ هست
داخلش رو ندیدم ولی بیرونش دقیقا خوده گرشاسپه

من یه کمی توی بازی پیشرفت کردم ولی نمیدونم چرا از گرشاسب خیلی بیشتر خوشم اومد تا این بازی .
اون یه جورایی روان تر و هیجان انگیز تر بود .
میرمهنا به نظرم خیلی خشک و عصا قورت داده هست .

بازی رو خریدم چون ایرانی بود . ولی الان میخوام بشکونمش . اخه این بازیه ؟!!! گرشاسپ در مقابل این غوله . من به بازی از 2.5 میدم اونم به خاطر ایرانی بودن و بازی هیچ نکته ی مثبتی نداره .
صدا ی باز ی( نه دوبلور ) افتضاح بود . تو بازی صدای پای خودت رو همیشه میشنوی . هیچ صدای دیگه ی نیست . خیلی صدا گزاریشون افتضاح بود . در حالت نشته تند همه ی حالت ها صدای پات یکی در همه جا ها هیج صدایی دیگه ای هم نیست .صدای دشمن هاتم یک چیز تکرار میشه . ویدیو که مثلا داره میمیره میان نجاتش میدن هیچ صدایی نیست . چند تا موسیقی محلی انداختن فکر کردن همینه دیگه . صدا گزاری : 0
داستان : داستان بدی نداره ولی خوب نه نمایش نگزاشته شده . به قول دوستمون فقط نوشته باید بخونی نه ودیو اول و اخر : 5
گیم پلی : گیم پلی خیلی بدی داره . باگ گیم پلی داره . هد شات وجود نداره . تفتگ کم و هوش مصنوعی افتضاح و نمردن دوستان . حالت خوابیده وجود نداره : 2.5
گرافیک : گرافیکشم باگ داشت . من روی اخرین گرافیک بازی کردم و به نظر من گرافیک به پای بازی هیتمن 47 هم نمیرسه که هیچ بد تره . : 2.5
در اخر من هیچ نکته ی مثبتی ندیدم و بعد 1 ساعت بازی کردن دیگه بازی نمیکنم .....
نصب بازی هم خیلی بد بود و ویستا رو ساپورت نمیکنه و لودینگ تولانی

بابا اینقدرم میگین بد نیسته
فقط کوتاهه
آسونه
باگم داره

صداشم خفه کنین چکا دارین به صداش!؟؟!؟!؟!؟!من شما گفتین با صداشو از اول بازی کردم طوریش نبود

فقط کوتاهه
آسونه
باگم داره

صداشم خفه کنین چکا دارین به صداش!؟؟!؟!؟!؟!من شما گفتین با صداشو از اول بازی کردم طوریش نبود
خوب بازيه خوب به همين چيزاشه ديگه . . .:))

فقط کوتاهه
آسونه
باگم داره

اصلا عالیه خوبه همه اشتباه میکنن شما درست میگین .
بابا این همه باگ ماشاالله هزار ماشاالله همه نوع باگی بگی داشت .
واسه ی گیمر گیم پلی مهمه . ببینید صدا قسمت مهمی از بازی داره ...... گیرز ها وارم صدا نمیداشت از 6-7 بالا تر نمیگیرفت !!! الان همه بازی های خوب دنیا صدا دارن . از سال 1990 صدا گزاری دارن . بخدا سگ Hitman 47 صداش شرف داشت !!
یکی بیاد بگه این تیکه که قرمز کردم یعنی چی ؟
کاملا پشیمون از خرید این بازی و اصلا به پایه گرشاسپ نمیرسه .
بازی سازا ایرانی بیشتر از گرافیک کار نکن !!! گیم پلی مهمه !!! حد اقل با یک Game Engine درست حسابی بسازن !! با این تعداد کم بازی ساز و کپی رایت بازی سازی سخته درست ولی حالا شما بازی 2D هم بسازین خوب باشه عالیه . کسی نگفت بیان COD بسازین . Word of Goo , Limbo ... این همه بازی 2D خوب هست !!

گرافيك بازي معقوله !!
ديگه حتما ميخرمش !!
--------------------------
راستي دوستاني كه تهيه كردن بسته بندي و كيفيت بسته بندي به گرشاسب ميرسه يا معموليه ؟؟
الان جدی گفتی این حرفو کوروش...:d:|
بازیش ارزش خرید نداره چه برسه به وقت گذاشتن.

کاملا پشیمون از خرید این بازی و اصلا به پایه گرشاسپ نمیرسه .
الان جدی گفتی این حرفو کوروش...:d:|
بازیش ارزش خرید نداره چه برسه به وقت گذاشتن.
به نظر من حداقل به خاطر ايراني بودنش بايد خريد، قيمتي هم كه نداره، 5000 تومن پول دادين ميخواين كرايسيس بازي كنين؟!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or