من یه موردی رو درباره RCPS3 و شیوه اجرای بازیهای PS3 با این شبیهساز باید بگم چون دیدم هم در این تاپیک هم در تاپیک PS5 تعریفهای زیادی از اون شده که البته این شبیهساز تاحدی لایق این تعریفها هست. سازندههای بازی به دلیل ضعف کارت گرافیک پلی استیشن ۳، پردازش یه سری از افکتها رو به CPU منتقل میکردند و شبیهسازی مثل RCPS3 در خیلی از موارد اون افکتها رو اصلا نمیتونه بهراحتی پردازش کنه و اسکیپشون میکنه. مثلاً آخرین باری که همین بازی MGS4 روی این شبیهساز چندین سال پیش توسط Digital Foundry بررسی شده بود، اون نسخهای که عملکرد خیلی بهتری داشت، از هکهای مختلف برای رد کردن یه سری موارد استفاده میکرد و نسخه اصلی که دقیقتر بود، عملکرد آنچنان خوبی نداشت.
خودم هم چندین بازی رو با این شبیهساز بازی کردم و تجربهام اکثرا منفی بوده. توی بازی inFAMOUS افکتهای آتش و دود به صورت شفاف نمایش داده میشه و نتیجه نهایی به قدری بد بود که من بازی رو بعد مدت کمی ولی کردم. Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction هم دائما کرش میکرد و بازی کردنش اعصاب فولادی میخواست. من Killzone 3 رو هم دانلود کردم، اما وقتی اشتباهات گرافیکیش رو دیدم، بیخیالش شدم، اما مشکل این بازی به اندازه دو مورد دیگه بد نبود. دو بازی Top Spin 4 و کلکسیون God of War تنها بازیهایی بودند که بدون هیچ مشکلی برای من اجرا شدن.
اینها رو نگفتم که توی سر RCPS3 بزنم چون بالاخره این شبیهساز داره کار بزرگی میکنه و بازیهای یکی از چغرترین کنسولهای تاریخ رو به شکل نسبتا قابل قبولی به اجرا در میاره

اما مسئله اینه که اگه شرکتی بخواد ریمستر بازیش که روی پلی استیشن ۳ زندانیه

رو برای پلتفرمهای فعلی بده، نمیتونه از چنین مشکلاتی چشمپوشی کنه و باید کد اصلی رو بهینهسازی کنه. اکثر قریب به اتفاق بازیهای Wii U و Switch روی شبیهسازهای مربوط بدون هیچ مشکل و به مراتب بهتر از تجربه نیتیو اجرا میشن و بهنظرم نینتندو میتونست برای Switch 2، شبیهساز مشابهی رو پیادهسازی کنه. اما سونی نمیتونه این کار رو برای PS3 روی کنسول فعلیش یا PS6 انجام بده چون کاربر نهایی چنین نتایج ناقصی رو قبول نخواهد کرد. قدرت پردازنده PS5 هم برای شبیهساز RCPS3 اصلا کافی نیست، اما نسل بعدی همه چیز میتونه تغییر کنه.