طی خبری مبینی بر اجرای MW و LOZ بر روی کینکت اکنون زمان ان فرا رسیده که مکس
محبوب با پرش های محبوب خودش رو بر روی کینکت تجربه کرده و لذت ببرید.
منبع
این که شد هموندر متن خبر نوشته کسی که کینکت برای بازی های Modern warfare 1 و the legend of zelda هک کرد تا بشه این دو بازی با کینکت انجام داد حالا این کار را با بازی مکس پین هم انجام داده.از آخرین هک جک اسکوفیلد مثل اینکه با موشن کنترل wiimote هم میشه این بازی انجام داد .
E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
این کل متن خبره خودت چی کارش می کردی ؟
حقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟چی میگی واسه خودت؟؟؟؟؟؟
بهت میگم این خبرکوتاهه
یه 6 7 خط دیگه اراجیف مینوشتم راضی میشدی؟؟
دقیقااینا همش به خاطر اعتماد به نفس فوق العادتونه که از رو نمیرید
!E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
his is awesome. Remember that dude on Sunday who hacked Kinect to play Modern Warfare 1 and The Legend of Zelda using the camera? He’s now done it to Max Payne.
Jack Schofield’s latest hack sees the Remedy actioner being use with the motion controller, albeit with a Wiimote as well.
چی میگی واسه خودت؟؟؟؟؟؟رو نمیریدE اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
اینا همش به خاطر اعتماد به نفس فوق العادتونه که از رو نمیریدحقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟
اینطوری که سقف میاد پایین![]()

E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
حقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟
واقعا خسته نباشید ! این چیه اونوقت ؟! 4 5 خط ترجمه شده 2 خط ؟! اصلا این ترجمس یا نتیجه گیری ؟ باور کنید 2 3 دقیقه کار بیشتر به کسی بر نمی خوره !
من نمیدونم چرا تازگی ها همه همین برداشت رو میکنن ! پس انتقاد واسه چیه ؟ واسه اینه که مثلا بیام بگم من الان چشمام قوی ـه یا باهوشم ؟ نه جانم . برای اینه که اینجا انجمن فارسی هست و وقتی من میام توی تاپیک خبر نباید دوباره برم منبع رو بخونم . حالا اینکه فکر کردید مثلا من خواستم کسی رو زیر سوال یا از قبیل این حرفا واسه من مهم نیست چون هدفم این نبوده . پس این تاپیک انتقادات فروم ها هم گذاشتن تا کاربرا برن فروم رو مسخره کنن ؟!گیریم که اینطور که شما میگی باشه !
حالا این چه طرز صحبته اخه!؟! میتونستی جور دیگه بهش بگی.