مکس پین قابل اجرا بر روی کینکت!

Hosein M

کاربر سایت
maxpayne.jpg

طی خبری مبینی بر اجرای MW و LOZ بر روی کینکت اکنون زمان ان فرا رسیده که مکس

محبوب با پرش های محبوب خودش رو بر روی کینکت تجربه کرده و لذت ببرید.

منبع

واقعا خسته نباشید ! این چیه اونوقت ؟! 4 5 خط ترجمه شده 2 خط ؟! اصلا این ترجمس یا نتیجه گیری ؟ باور کنید 2 3 دقیقه کار بیشتر به کسی بر نمی خوره !

در متن خبر نوشته کسی که کینکت برای بازی های Modern warfare 1 و the legend of zelda هک کرد تا بشه این دو بازی با کینکت انجام داد حالا این کار را با بازی مکس پین هم انجام داده.از آخرین هک جک اسکوفیلد مثل اینکه با موشن کنترل wiimote هم میشه این بازی انجام داد .

در متن خبر نوشته کسی که کینکت برای بازی های Modern warfare 1 و the legend of zelda هک کرد تا بشه این دو بازی با کینکت انجام داد حالا این کار را با بازی مکس پین هم انجام داده.از آخرین هک جک اسکوفیلد مثل اینکه با موشن کنترل wiimote هم میشه این بازی انجام داد .
این که شد همون
فقط اون نیم خط اخری رو(سازگاری با wiimote) از چشمم افتاد.
خبر کوتاهه نیازی هم نیست الکی شاخ و برگ بهش بدی جناب Trunks

این که شد همون
فقط اون نیم خط اخری رو(سازگاری با wiimote) از چشمم افتاد.
خبر کوتاهه نیازی هم نیست الکی شاخ و برگ بهش بدی جناب Trunks
E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
این کل متن خبره خودت چی کارش می کردی ؟
چی میگی واسه خودت؟؟؟؟؟؟
بهت میگم این خبرکوتاهه
یه 6 7 خط دیگه اراجیف مینوشتم راضی میشدی؟؟
حقیقتا من اینجا 4 خط می بینم ! نه یک خط ! غیر از اینه ؟
اینا همش به خاطر اعتماد به نفس فوق العادتونه که از رو نمیرید
دقیقا :)) !

آخرین ویرایش:
E اینجوریه ؟! میدونی چند تا تاپیک میشه با نوشتن یه خط زد ؟ دقیقا این چه کمکی به خواننده ها می کنه ؟ خبر میزنی که بچه ها ازش استفاده کنن یا ... ؟!
his is awesome. Remember that dude on Sunday who hacked Kinect to play Modern Warfare 1 and The Legend of Zelda using the camera? He’s now done it to Max Payne.

Jack Schofield’s latest hack sees the Remedy actioner being use with the motion controller, albeit with a Wiimote as well.

این کل متن خبره خودت چی کارش می کردی ؟

چی میگی واسه خودت؟؟؟؟؟؟رو نمیرید
بهت میگم این خبرکوتاهه
یه 6 7 خط دیگه اراجیف مینوشتم راضی میشدی؟؟
اصلا خودت معنی کن ببینیم استاد
اینا همش به خاطر اعتماد به نفس فوق العادتونه که از رو نمیرید

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: taherism
کینکت دریچه ای بسیار بزرگ به سوی آینده ای بسیار بزرگتر :d

خواستین این پست رو بندازین تو امضا یا بلاگتون اسمم رو حتما ذکر کنید :d

واقعا خسته نباشید ! این چیه اونوقت ؟! 4 5 خط ترجمه شده 2 خط ؟! اصلا این ترجمس یا نتیجه گیری ؟ باور کنید 2 3 دقیقه کار بیشتر به کسی بر نمی خوره !

گیریم که اینطور که شما میگی باشه !
حالا این چه طرز صحبته اخه!؟! میتونستی جور دیگه بهش بگی.

گیریم که اینطور که شما میگی باشه !
حالا این چه طرز صحبته اخه!؟! میتونستی جور دیگه بهش بگی.
من نمیدونم چرا تازگی ها همه همین برداشت رو میکنن ! پس انتقاد واسه چیه ؟ واسه اینه که مثلا بیام بگم من الان چشمام قوی ـه یا باهوشم ؟ نه جانم . برای اینه که اینجا انجمن فارسی هست و وقتی من میام توی تاپیک خبر نباید دوباره برم منبع رو بخونم . حالا اینکه فکر کردید مثلا من خواستم کسی رو زیر سوال یا از قبیل این حرفا واسه من مهم نیست چون هدفم این نبوده . پس این تاپیک انتقادات فروم ها هم گذاشتن تا کاربرا برن فروم رو مسخره کنن ؟!

ای بابا چرا دوباره جنگ را ه افتاد .
بابا خدایش خبر کوتاه است ولی پیام را رسونده دیگه
حالا یک چیزی درباره خبر یعنی مثلا موقع پرش تو بازی باید خودمون بپریم .؟؟؟
اونوقت پرش های مکس پین که همه می دونند چه طوری ها هست . چه حالی میده با این وسیله :d:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or