مولینیو : ماکروسافت فکر میکرد ماینکرفت آشغال بود

• Thread starter Thread starter PD
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PD

کاربر سایت
minecraft_sheep_awwww.jpg

در مصاحبه سایت GamesRadar با آقای پیتر مولینیو رئیس استدیو 22Cans که چند هفته قبل از اعلام خرید استدیو Mojang توسط ماکروسافت انجام شد ، صحبت های جالبی صورت گرفت. ایشان بیان کردند از همان روز های اول طرفدار بازی بودند ، در حالی که ماکروسافت زیاد تحت تأثیر بازی قرار نگرفته بود و فکر میکرد ماینکرفت آشغال است.

« می دانید که ماینکرفت کرکتری نداشت ، داستانی در کار نبود ، آموزشی وجود نداشت و گرافیک آن هم شبیه بازی های دهه هشتاد نشان میداد. آنها کاملأ در فهم بازی اشتباه میکردند و تمام اینها برای مشتریان مهم نبود. زیباترین صحنه هایی که من در یک بازی دیدم در ماینکرفت بود ، زیرا واقعأ شما احساس میکنید در بازی دنیای بی پایانی وجود دارد.»

جالب است بدانید بعد از انجام این خرید دو و نیم میلیارد دلاری توسط ماکروسافت ، آقای فیل اسپنسر رئیس Xbox بیان کردند ، سه سال پیش وقتی با Mojang کار را روی نسخه Xbox360 ماینکرفت شروع کردند ، نمی دانستند که کمپانی آنها به چه سمت و سویی خواهد رفت. اما سال بعد وقتی بازی را عرضه کردند تبدیل به پرفروش ترین بازی آنلاین تمام دوران روی Xbox360 شد و در تمام این سال ها هم در صدر استفاده بوده است.

Microsoft thought Minecraft 'was rubbish', Molyneux says - CVG

Last edited by a moderator:
تو همین بازیسنتر یه عده از کارشناسا هنوزم میگن ماینکرفت یه اشغاله و مایکروسافت با خرید استدیوی سازنده ی پرفروش ترین بازی انلاین تمام دوران اشتباه بزرگی کرده :))

تو همین بازیسنتر یه عده از کارشناسا هنوزم میگن ماینکرفت یه اشغاله و مایکروسافت با خرید استدیوی سازنده ی پرفروش ترین بازی انلاین تمام دوران اشتباه بزرگی کرده :))

من همین الانش هم میگم اشتباه کرد! یه نیکاه به انکری برد بنداز... الان کجاست؟
الان یه نیگاه یه ماین کرفت بنداز، ببین دو سال دیگه کجاست

مایکرو سافت اگه سوپر سل رو میخرید براش بهتر بود -_-

ولی از نظر من بازی اشغاله واقعا.. یه دقیقه هم نمیتونم اون سبک گرافیک رو تحمل کنم افسردم میکنه.حتی شیبکوهها هم پله پله ست:(اخه یعنی چی یاد خوابای کودکیم میفتم.. ایش.. تف

واقعا بازیش به معنای واقعی آشغاله (نظر شخصیمه و به خودم مربوطه:d) . مایکروسافت یه بار حرف درست زد :d و باهاش موافقم . بجای این مزرعه دار ps1 یا ps2 رو میساختن چقدر زیبا میشد . اسکی هم میرفتن اشکال نداشت . چیه این پدر چشمام در اومد . حالت تهوع گرفم به خدا

حالا این میخواد بگه من خیلی عمیق بینم:دی ماینکرفت رو در نگاه اول به هر ناشری بدی نمیتونه با اطمینان در موردش صحبت کنه.
کلا بازخورد گیمرها نسبت به بازیهای مستقل یه مقدار غیر قابل پیش بینیه. حالا بلاک باسترها بحثشون جداست.

کلا اگه از نظر کسی اشقاله واقعا اشقاله این اشقال . ولی کسی که از این اشقال خوشش میاد دلیل نمیشه که فکر کنه بهش توهین شده وقتی یکی به این بازی میگه اشقال

ماینکزفت ازون بازیهای هرکسی خوشش نمیاد ولی اگه خوشش بیاد....
ولی اینکه یه نفر از بازی خوشش نمیاد دلیل نمیشه بهش بگه آشغال!
هیچوقت به بازی ای که بیش از 54 میلیون نسخه فروخته نمیگن "ازون بازیهایی که هرکسی خوشش نمیاد" :دی دقیقا برعکس، از اون بازیهاییه که تعداد خیلی کمی خوششون نمیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or