مولتی پلیر Tomb Raider شامل دو بخش Team Deathmatch و Rescue mode خواهد بود

  • Thread starter Thread starter HoR!ZoN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

HoR!ZoN

کاربر سایت
tomb-raider.jpg



بعد از اینکه بالاخره مولتی پلیر بازی Tomb Raider تایید شد، هم اکنون دو بخش متفاوت آنلاین این بازی نیز مورد تایید قرار گرفته که در آن خاصیت طراحی و Customize کاراکتر مولتی پلیر هم وجود دارد.

با توجه به اطلاعات موجود در سایت OXM، یکی از بخش های آنلاین این بازی، Team Deathmatch خواهد بود. در پیش نمایشی که از این عنوان داشتیم، توضیح داده شده بود که ظاهرا Map های بخش آنلاین وسعت زیادی ندارد و مواردی همچون مجهز کردن به اهرم، تله انداختن، بالا رفتن از دیوار و تخریب محیط مانند تخریب یک پل، در این بخش وجود دارد.

دومین بخشی که معرفی شده، بخش Rescue یا همان نجات یافتن است. در این قسمت گیمرها باید به همراه یکدیگر برای جمع آوری و رساندن med-packs به مکان های drop-off points تلاش کنند. در Rescue mode، بازیبازها میتوانند به سرعت با Melee Attack کار حریف را یکسره کنند.

در حال حاضر کاملا مشخص نیست که فقط این حالت ها در بخش آنلاین بازی خواهند بود یا نه؛ ولی طبق گفته Karl Stewart از Crystal Dynamics، احتمالا حالت سومی هم به نام Cry for Help هم در بخش آنلاین وجود داشته باشد که شامل “discovery and collection” می باشد.

در تمامیه حالات آنلاین این بازی شما منحصرا با شخصیت Lara بازی نخواهید کرد و می توانید با طراحی کاراکتر خود بازی را انجام دهید. می توانید کاراکتر خود را با سلاح های متعددی مانند؛ تیرکمان، اسلحه کمری، نارنجک های پرتابی و تبرهای مختلف مجهز کنید. با دریافت امتیازهای متفاوت یا همان XP، می توانید کاراکتر ها و Object های دیگری را نیز باز کنید.

 
به Team Deathmatch که با وجود این همه بازی دیگه امیدی نیست باید دید اون قسمتش چیکارست!!!
اتفاقا من فکر میکنم گیم پلی بازی قابلیت بسیار زیادی توی مولتیش داره. اگه جوری بسازن که نشه مثل FPS ها هجوم برد و مسخره بازی درآورد و در عوض گیمر مجبور بشه یواشکی و با استراتژی جلو بشه خیلی خیلی (در حد بارسلونا) استقبال میشه! فقط امیدوارم مولتیش رو نخوان GoW بسازن تنها توش جای لنسر خالی باشه!
 
اتفاقا من فکر میکنم گیم پلی بازی قابلیت بسیار زیادی توی مولتیش داره. اگه جوری بسازن که نشه مثل FPS ها هجوم برد و مسخره بازی درآورد و در عوض گیمر مجبور بشه یواشکی و با استراتژی جلو بشه خیلی خیلی (در حد بارسلونا) استقبال میشه! فقط امیدوارم مولتیش رو نخوان GoW بسازن تنها توش جای لنسر خالی باشه!

این جوری که شما میگی هم فکر نمکنم زیاد جذاب باشه!!:d
اصلا این بازی مولتی نمیخواد که!!:d
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or