مورد انتظارترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
مورد انتظار ترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

10. Xenoblade Chronicles X
09. Bloodborne
08. The Legend of Zelda
07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
06. Rise of the Tomb Raider
05. Evolve
04. Batman: Arkham Knight

03. Uncharted 4: A Thief’s End
r6wuc3xc0roh56oe9vxi.jpg

02. No Man’s Sky
hzldy30hyi88lwjka9y1.jpg

01. The Witcher 3: Wild Hunt
55hb5ztioj0fkvhnfoq5.jpg

قراره اتفاقات 2011 تکرار شه.:)

همون Uncharted 3 (با متای 92) توی سال 2011 هنگامی که عرضه شد لااقل نامزد Goty شد که The Witcher 2 نامزد هم نشد !! (حتی Best PC Game و نامزد بخش بهترین گرافیک هم نشد که Uncharted 3 جایزه بهترین گرافیک سال رو دریافت کرد)
در ضمن U3 بیست تا جایزه Goty از مراجع مختلف گرفت که The Witcher 2 فقط سه تا دریافت کرد

اگر قرار باشه با نتیجه گیری شما به قضیه نگاه کنیم پس از همین الان نباید روی The Witcher 3 هم حساب باز کرد که ! نه !؟ ;):d

البته ماکرو هم فکر کنم امسال کوانتوم بریک و هیلو5 رو داره که به نظرم اونها هم شانس goty شدن دارن .
بازیهای جبهه خودمونم که اکثر بچه ها گفتن . ولی بالا برید پایین بیاید سرور امسال MGS V هستش و بس :d

Bloodborne
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Batman: Arkham Knight
Uncharted 4

QUANTUM BREAK , HALO مسلما یکی از مورد انتظار ترین ها هستن که معلوم نیست چرا Game Informer انقدر در موردشون خوشحال عمل کرده

قشنگ همه چیز محیاست تا دوباره حماسه 2008 بر پا بشه البته کلیدش دست بتسدا ـست :d:bighug:
ینی همه رو فیل میکنه یـ آبم روش ;;)
پارسال هم بحثش رو کردیم قرار شد برا من لیستش رو بیاری ، یادته که !؟
biggrin1.gif

نظر شخصیت که به درد خودت میخوره
yahoo_10.gif
ولی حال و حوصله یه 2008 دیگه ندارم
yahoo_22.gif
biggrin1.gif
ینی Fallout نمیخوای دیگه ؟
yahoo_26.gif

آخرین ویرایش:
اتفاقا چند سال پیش بحثش شد، یه لیست بود که Halo فکر کنم 5-4 تا Goty بیشتر از GTA III برده بود. اگه تونستم پیدا کنم لینکش رو میزارم :دی
پارسال هم بحثش رو کردیم قرار شد برا من لیستش رو بیاری ، یادته که !؟ :دی
نظر شخصی خودم هم اینه اگه یه Fallout شماره دار (نه دنباله فرعی یا MMO یا از این جور بازی ها)، واسه 2015 داشته باشیم شانس اول Goty شدن هست.
نظر شخصیت که به درد خودت میخوره :p ولی حال و حوصله یه 2008 دیگه ندارم :| :دی
ینی Fallout نمیخوای دیگه ؟
yahoo_26.gif
:|
نه مثل 4 پا که میخوام ولی حالا که نیومد نیومد ، 2016 بیاد خب :-/ :دی

آخرین ویرایش:
یجورایی هر چی بازیه GOTY هست توی 2015 داره میاد مثل همین Witcher 3 و Quantum Break :دی
ولی بهترین بازیهای 2015 بنظرم MGS V ,Uncharted 4 ,Batman Arkham Knight و Bloodborne هستش از بین اینا واقعا خیلی سخته بگم کدومش بهتره~x(

Batman‌ و چه میدونم MGS و اینا هم از دم بوقن. دیگه گنده تر از GTAV و Bio که نیستن؟!

بوکمارک می کنیـــم :!!
آقا بوکمارک چیه؟!:d هنوز سخنان شیرین ماکان در مورد این که کوجیما بازیی غیر mgs بلد نیست بسازه و داستان نخ نما و اینا رو یادمون هست:d بوکمارکم سر P.T و SH زیاد رو شد دیگه اذیتش نکن:d

همون Uncharted 3 (با متای 92) توی سال 2011 هنگامی که عرضه شد لااقل نامزد Goty شد که The Witcher 2 نامزد هم نشد !! (حتی Best PC Game و نامزد بخش بهترین گرافیک هم نشد که Uncharted 3 جایزه بهترین گرافیک سال رو دریافت کرد)
در ضمن U3 بیست تا جایزه Goty از مراجع مختلف گرفت که The Witcher 2 فقط سه تا دریافت کرد

اگر قرار باشه با نتیجه گیری شما به قضیه نگاه کنیم پس از همین الان نباید روی The Witcher 3 هم حساب باز کرد که ! نه !؟ ;):d

داداش نگرفتی! اون سال skyrim همه رو له کرد! امسال هم با توجه به چیزی که از Witcher 3 اومده بنظرم میتونه اتفاقات 2011 که برای اسکایریم افتاد برای witcher 3 هم بیفته! witcher 2 رو خدایی با 3 مقایسه می کنی؟:|
اصلا بحث از اینها هم که بگذریم بنظرم U4 در حدی نیست که بگیم بقیه "بوق" هستن!(اختلافشون زیاد نیست) اگه از Tlou هم بهتر باشه بازم رقابت خیلی سختی با Batman , MGS , Witcher 3 داره.

پ.ن : راستی اگه امسال Fallout 4 بیاد :)) بیخیال!

عزیزان دوستداران Uncharted....به خدا ظلمه به خاطر علاقه به Naughty GOD :D و Uncharted به Witcher بپرید ها، این بازی Under appreciated بوده تا به اینجا وگرنه قسمت دومش یکی از 10 تا بهترین بازیهای نسل قبل بوده.... هر دو تا فرنچایز های بزرگی هستند، حالا Uncharted عام پسند تر هستش ولی Witcher 3 همه این بازیهای دیگر امسال رو غورت خواهد داد (به عنوان یکی از تو کف ترین و قدیمی ترین فن های Naughty Dog این حرف رو زدم)

witcher 2 رو خدایی با 3 مقایسه می کنی؟:|
اونوقت چطوره که شما U3 رو با U4 مقایسه می کنی !؟ :|
ببین دوست من بهتره این بحث رو ادامه ندیم بزار بازیها هر وقت ریلیز شدن خودشون رو ثابت می کنن
ــــــــــــــــــــــ
عزیزان دوستداران Uncharted....به خدا ظلمه به خاطر علاقه به Naughty GOD :D و Uncharted به Witcher بپرید ها، این بازی Under appreciated بوده تا به اینجا وگرنه قسمت دومش یکی از 10 تا بهترین بازیهای نسل قبل بوده.... هر دو تا فرنچایز های بزرگی هستند، حالا Uncharted عام پسند تر هستش ولی Witcher 3 همه این بازیهای دیگر امسال رو غورت خواهد داد (به عنوان یکی از تو کف ترین و قدیمی ترین فن های Naughty Dog این حرف رو زدم)

من به Witcher کاری ندارم من فقط جواب اون دوستمون رو با منطق خودشون دادم (واگرنه خودم Day One می گیرمش !)

عزیز خوده کوجیما دیگه تایید کرده هیچ متال گیر دیگه ای نمیسازه .رفتنش هم سره پروژه سالنت هیلز دیگه تایید این مسله هستش کوجیما دیگه از متا گیر میکشه بیرون

کوجیما بنده خدا نزدیک 10 سال هست این حرف رو میزنه ولی بازم Metal Gear Solid میبینیم ما:d
هر دفعه هم تو مصاحبه قیافش یاد او تیکه آل پاچینو میندازه منو
Just when I thought I was done, they pulled me back in

البته منم امیدوارم که دیگه تموم بشه این فرنچایز با اینکه بهترین خاطرات کودکی، نوجوانی و جوانی رو واسه ما رغم زد ولی دیگه Enough is enough

- - -ویرایش - - -

فکر کنم کمتر کسی بدونه این بازی 2015 عرضه میشه ، به شخصه برای هیچ بازی دیگه ای به این حد و اندازه انتظار نمیکشم .
بازی هست که الکی عنوان مقدس RPG رو به دوش نمیکشه ، بازی که توسط تیم سازنده چند تا از بهترین بازی های این سبک ساخته شده و میخواد خاطرات گذشته رو در Icewind dale و Baldur's Gate زنده کنه :x
pe-player-experience-1920x1200.jpg

Dragon Age: Inquisition مرده که یه بازی دیگه بیاد خاطرات Baldur's Gate رو زنده کنه؟:d
درسته BIOWARE خیلی مارو نا امید کرده ولی یه 20 روز فرصت بدیم مطمئنم که عکس اون حس ناامیدی بهمون دست بده.....

اغا GOTy سال 2015 هیچ عنوانی نیست جز
Red Dead Redemption 2 سلام میرسونه به بقیه بازی ها ،
اگه نیومدم Goty من احتمال میدم به MGS V یا No man sky:d

آخرین ویرایش:
اونوقت چطوره که شما U3 رو با U4 مقایسه می کنی !؟ :|
ببین دوست من بهتره این بحث رو ادامه ندیم بزار بازیها هر وقت ریلیز شدن خودشون رو ثابت می کنن
ــــــــــــــــــــــ

من به Witcher کاری ندارم من فقط جواب اون دوستمون رو با منطق خودشون دادم (واگرنه خودم Day One می گیرمش !)

من صحبتم اینه چرا برا اینکه یه بازی رو بالا ببریم میایم می کوبیم تو سر بقیه بازی های بزرگ؟؟؟
دیگه جوگیریم حدی داره...
بتمن و خصوصا mgs v و حتی همون witcher 3 بازی های خیلی خوب و فرانچتیزهای بزرگی هستن در سطح همین آنچارتد. دیگه میان میگن جلوی ایپون بوق هست واقعا آدم لجش میگیره!
اشتباه نشه من خودم فن سرسخت آنچارتدم عاشق این فرانچایزم ولی عتشق بتمن و mgs هم هستم و بدم میاد یکی این بازیایی که دوست دارم و هر نسخه که ازشون اومده شاهکار بوده رو بکوبن!
دوستان اینقدر دیگه تعریف میکنن و ناتی ناتی می کنن دیگه من فن شیش سیلندر آنچارتد بدم میاد!!!

سال 2015 اینقدر شلوغه که متاسفانه مطمئنم یکی از بهترین بازی های نسل کاملا نادیده گرفته میشه. از اون نارحت کننده تر اینه که خود هوادارای PS هم الان بجای اون بازی دارن به نبود The Order 1886 اعتراض میکنند :(

و ناراحت کننده ترین موضوع هم اینه که بیشتر از 90% کسایی که الان پست من رو خوندن روحشون هم خبر نداره من در مورد چه بازیی حرف میزنم.

pqxfeqm5cs0fz9c90nib.png
البته نبود Persona 5 اون هم تو ليست بهترين بازي ها از نظر Game Informer زياد جاي تعجبي نداره.اگه بازي تو اين ليست بود اونوقت جاي تعجب داشت:D
كلا وبسايت Game Informer اين سري رو به عنوان بهترين قبول ندار.بيشترين نمره اي كه اين سايت به سري Persona داده ٨.٥ بوده:|

قطعا Uncharted 4 هست.
ولی جدا از کلی بازی که داخل تاپیک بحث شد،شاید عجیب باشه ولی خیلی دوست دارم Burnout نسل بعدی زود معرفی بشه و سال دیگه عرضه بشه لعنتی آخر هیجان هست:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or