مورد انتظارترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
مورد انتظار ترین بازی های سال 2015 از نگاه Game Informer

10. Xenoblade Chronicles X
09. Bloodborne
08. The Legend of Zelda
07. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
06. Rise of the Tomb Raider
05. Evolve
04. Batman: Arkham Knight

03. Uncharted 4: A Thief’s End
r6wuc3xc0roh56oe9vxi.jpg

02. No Man’s Sky
hzldy30hyi88lwjka9y1.jpg

01. The Witcher 3: Wild Hunt
55hb5ztioj0fkvhnfoq5.jpg

دیگه گنده تر از GTAV و Bio که نیستن؟!
کاری به بحث ندارم ولی هیچ کدوم از شماره های GTA تو سالی که اومدن نتونستن بهترین بازی سال بشن. اون شماره های اولیه که هیچی، GTA III و San Andreas و Vice City و GTA IV و GTA V هیچ کدوم نتونستن بیشترین جوایز رو تو سال عرضه بگیرن. نمی دونم چرا اکثرا فکر میکنن هر وقت GTA اومده تمام جوایز رو درو کرده ولی خب قضیه این جوری نیست و احتمالا این فرمول واسه GTA های بعدی هم برقراره :دی نظر شخصی خودم هم اینه اگه یه Fallout شماره دار (نه دنباله فرعی یا MMO یا از این جور بازی ها)، واسه 2015 داشته باشیم شانس اول Goty شدن هست.

آخرین ویرایش:
فکر کنم کمتر کسی بدونه این بازی 2015 عرضه میشه ، به شخصه برای هیچ بازی دیگه ای به این حد و اندازه انتظار نمیکشم .
بازی هست که الکی عنوان مقدس RPG رو به دوش نمیکشه ، بازی که توسط تیم سازنده چند تا از بهترین بازی های این سبک ساخته شده و میخواد خاطرات گذشته رو در Icewind dale و Baldur's Gate زنده کنه :x
pe-player-experience-1920x1200.jpg

کاری به بحث ندارم ولی هیچ کدوم از شماره های GTA تو سالی که اومدن نتونستن بهترین بازی سال بشن. اون شماره های اولیه که هیچی، GTA III و San Andreas و Vice City و GTA IV و GTA V هیچ کدوم نتونستن بیشترین جوایز رو تو سال عرضه بگیرن. نمی دونم چرا اکثرا فکر میکنن هر وقت GTA اومده تمام جوایز رو درو کرده ولی خب قضیه این جوری نیست و احتمالا این فرمول واسه GTA های بعدی هم برقراره :دی نظر شخصی خودم هم اینه اگه یه Fallout شماره دار (نه دنباله فرعی یا MMO یا از این جور بازی ها)، واسه 2015 داشته باشیم شانس اول Goty شدن هست.
یعنی fall out رو هم مثل GTA جزو انحصاریهای مایکرو بدونیم از این به بعد ؟ :( :دی

- - -ویرایش - - -

اگه مثل آنچارتد 3 باشه که کلا قضیه برعکسه!
سه چه مشکلی داشت :-/
مثل 3 هم باشه ! بازم بتمن نمی تونه رقابت کنه باهاش...

یعنی fall out رو هم مثل GTA جزو انحصاریهای مایکرو بدونیم از این به بعد ؟
وای چقدر بامزه بود 8-|
راستی آدم انحصاریش Fallout باشه، خیلی بهتر از اینه که انحصاریش Destiny باشه :-j :دی

پ.ن: خودتون میخواید بحث این مدلی دنبال بشه :دی

GTA III بیشترین GOTY رو برده مثل اینکه:دی
اتفاقا چند سال پیش بحثش شد، یه لیست بود که Halo فکر کنم 5-4 تا Goty بیشتر از GTA III برده بود. اگه تونستم پیدا کنم لینکش رو میزارم :دی
از کی تا حالا Bungie عضوی از Microsoft Studios حساب میشه ؟ :d
لول، اون موقعی که Halo: Combat Evolved رو ساخت استودیو First Party مایکروسافت بود :دی

خب مؤمن به اين قضيه هم اشاره ميكردي كه اين GTA ها هر دوره به پست چه بازي هايي ميخورن كه اين جوري ميشه :|....GTA به معني واقعي كلمه بد شانس ....
GTA SA در سال 2004 خورد به پست Half Life 2
GTA IV در سال 2008 خورد به پست Fallout 3
GTA V در سال 2013 خورد به پست The Last of Us
پس مشكل از GTA نيست مشكل شانس گند..... هر بازي ديگه اي بود همين اتفاق براش مي افتاد :| :d

دوستان چرا بیخودی شلوغش میکنید !؟ :d ماکان فقط کلمه اشتباهی رو انتخاب کرد ..منظورش این نبود که MGS و Batman شکست میخورن یا چه میدونم Fail میشن ،نه !
منظورش این بود که در برابر Uncharted 4 نمیتونن بهتر عمل کنن !!
ــــــــــــــــــــــــ

اولا که افراد اصلی پشت Uncharted 3 و Uncharted 4 یکی نیستن (Creative Director و کاگردان TLOU پشت Uncharted 4 هستند که توی ساخت Uncharted 2 هم دست داشتند)
دوما شماها ماکان رو دارید به پیش داوری محکوم می کنید ولی خودتون دارید می گید "Witcher 3 و Batman با بولدوزر از رو بقیه رد میشن" عجب !!
سوما با اینکه در هر شرایطی نمیشه از الان گفت کدوم عنوان موفق نمیشه یا کدوم از یکی دیگه بهتر میشه؛ اما میشه عناوین قبلی و سابقه سازنده ها رو هم در نظر گرفت که اینجا سازندگان Uncharted 4 روی Uncharted 2 و The Last of Us کار کردن که از بقیه عناوین قبلی سازنده های توی لیست از لحاظ متا و جوایز موفق تر بودن

وقتی میگم با بولدوزر رد میشه خیلی با عبار"بوق "فرق می کنه! وقتی شما میگی بوق هم نیستن ، در اصل بازیو زیر سوال بردی ، ولی من چیزی رو زیر سوال بردم؟ فقط گفتم این دوتا خیلی راحت می تونند بقیه رو بیارند پایین! راحت می تونید بوکمارک کنید! قراره اتفاقات 2011 تکرار شه.:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or