موتور گرافیکی CryEngine 3 به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفت .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

کاربر سایت

0e139943e8713b899816ddccb84f4167.jpg

یکی از پیشرفته ترین و قدرتمند ترین موتورهای گرافیکی را میتوان CryEngine 3 نامید موتوری که بازیهای بزرگی چون سری Crysis با ان ساخته و پرداخته شده اند . در همین راستا شرکت Crytek در اقدامی بزرگ موتور CryEngine 3 را به صورت Software Development Kit یا به عبارتی (SDK ) به طور مجانی در اختیار عموم و به خصوص کسانی که علاقه به کارهای گرافیکی و طراحی دارند گزاشت . حجم این SDK معادل 658 MB بوده که تا به الان بیش از 20 هزار نفر ان را دانلود نموده اند . شایان ذکر است پشتیبانی جامعی نیز از سوی کرایتک در وب سایت صورت میگیرد که در اینجا میتوانید ببینید .

برای دانلود موتر گرافیکی CryEngine 3 SDK کلیک کنید

باید دید CryEngine 3 در مقابل Unreal Development Kit موفق خواهد بود یا خبر .

این چیز جدیدی نیست قبلا هم اگر Crysis رو میخریدید یه چیزی به اسم Sandbox توش بود که CE 2 بود حالا این CE3 هست انجین بدی هم نیست من باهاش ور رفتم خوبه ولی به درد کسایی که تازه کارن اصن نمیخوره.

این موتور اصلا کامل نیست حتی نمی شه باهاش خروجی گرفت.(خیلی ناقصه)
کاملا برای مهندسان کامپیوتر و باسه بازی سازا دادن بیرون باسه بازی سازای تازه کار و آماتور sdk crysis 2 خوبه.

بحث انجین نیست برادر :دی
ميدونم !!
يكي از بچه ها در مورد لايسنس كردنش براي استفاده در باز ي سازي گفت و پايرت خوري ايراني و خارج از داستان بودن اين كشور در لايسنس كردن انجين برا بازي ها گفت !!!
منم در تكميل فرمايشاتشون گفتم :d

این انجین بر روی PC یک نسل از همه ی انجین ها جلو تره و میشه گفت بیشتر...همچنین FROSBITE...

جزییات اسلحرو ببنید و تسلیشن رو...

tqrqdjary95bp02ngdxy.jpg

چندتا عکس دیگه هم اضاف میکنم///

qcr8q4ic1odg05tujc0.jpg

dmt5zc462vfancuidrn5.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or