موبایل و کنسول دستی سامسونگ

gameware

کاربر سایت
چندی پیش سامسونگ اولین موبایل با سیستم عامل Bada (اولین سیستم عامل موبایل ساخت سامسونگ) را که Wave S8500 نام داشت معرفی کرد.

1269388815.jpg

سیستم عامل Bada در لحظه معرفی از سوی Gameloft , Capcom , EA , Konami و چند کمپانی دیگر بعنوان یک سیستم عامل جدی برای اجرای بازی های قابل حمل پذیرفته شد.
S8500 ، پردازنده گرافیکی با قدرت پردازش 89 میلیون سه ضلعی در ثانیه دارد ، که تا قبل از اون یکی از قوی ترین پردازنده های گرافیکی موبایل و کنسول های دستی در جهان Nvidia Tegra بود که 45 میلیون سه ضلعی در ثانیه پردازش می کرد.
صفحه این دستگاه SuperAMOLED و دارای رزولوشن 800x480 می باشد و در حال حاضر با کیفیت ترین صفحه دنیا (فکر کنم در همه موارد) باشد.
قدرت گرافیکی این دستگاه به وضوح بیشتر از DS , PSP , iPhone و iPod Touch هست.
مشخصا هدف این موبایل رقابت با iPhone در زمینه نرم افزار هست و بازارش کاملا از کنسول های نینتندو و سونی جداست.
بازیهای این دستگاه از طریق فروشگاه نرم افزار سامسونگ قابل خرید هستند.
هنوز قیمت بازی ها مشخص نشده و هیچ تاریخ رسمی برای فروش دستگاه تعیین نکرده اند.
بازیهای معرفی شده تا این لحظه
Need for Speed Shift
Asphalt 5
Homerun Battle 3D
Furry Legends
هنوز بازیهای کپکام و کونامی موندن

samsung-bada-nfs-shift.jpg

----------

جنبه خبری داشت چون بازیهاش تازه معرفی شدن اگر هم نه که منتقل شه به موبایل...

منابع انواع و اقسام سایتها Gizmodo GSMArena PocketGaming و... است

آؤه تو تو یاغ بودی و الانم بخوای اراده کنی میتونی دو تا ردیف کنی
مثل وقتی میایی واسه خرید iPhone 2G تو تاپیک فروشش پست میدی !
شما نمیتونی در مورد بحث هایی که اینجا شد جواب بدی و ادامه بدی چرا مثل بچه ها همه چیو میخوای به هم ربط بدی؟!:laughing:
نیازی نیست من وضعیت مالیم رو برای شما شرح بدم!:)
خوشبختانه اینجا زیاد معامله کردم و منو میشناسن!
از اونجایی که 2g آک دیگه پیدا نمیشه دنبال یه کارکرده تمیزش بودم برای کسی!!;)
مشکلی هست!:confused:

یه بار اینجا پست دادم بعد پشیمون شدم پاکش کردم.
در لوازم خانگی هم سامسونگ غولی شده واسه خودش پس سامسونگ خیلی خفنه:biggrin1:
:evil:لوازم خونگیش آشغاله.آشغال به تمام معنا.از روی شکم داره محصول میده به بازار.وقتی جاروبرقی مزخرفش که نصف کارایی و قدرت جاروبرقی ناسیونال(تازه با قدرت 1300 نه 1800وات،وات سامسونگ با وات شرکت های دیگه تفاوت داره) رو نداره رو چه حسابی داری این حرف رو میزنی؟روی فروش؟ بعد از 2ماه وقتی خراب شده بردمش تعمیرکار(بعد از اینکه خودم+جاروبرقی+کارت گارنتی رو از نمایندگی پرت کردن بیرون) تازه به عمق فاجعه پی بردم.متوجه شدم 60 70 درصد جاروبرقی های خراب اونجا یا سامسونگ هستند یا ال جی.دیگه یخچال و فریزر بماند که تفاوتش با جنرال مثل مقایسه ژیان با لکسس یا بنز میمونه.

اگر ایراد میگیرید که چرا مردم میگن فلان چیز سامسونگه و...حق دارن.سامسونگ چوب کیفیت آشغال محصولات گذشته و بعضی از محصولات فعلیش رو میخوره.این تاریچه بد توی ذهن من مشتری و تعمیرکار جاروبرقی مطمئنا میمونه.اگه موبایل سامسونگ الان توی بازار ایران محبوب نیست به خاطر گوشی های آشغالیه که قبلا تولید کرده بود.گوشی هایی که با یه ضربه دچار پرش آنتن میشد.تعمیرش سخت بود(مثل زیمنس). یا بش نگاه چپ میکردی فلتشون پاره پوره میشد.محصولات کره ای میخوان نسبت Price/Performance رو رعایت کنند ولی نباید از کیفیت و عمر محصولاتشون بزنن Specification دروغ منتشر کنند.
ببخشید بابت آف تاپیک،اسم لوازم خونگی که میاد داغ دلم تازه میشه.

آخرین ویرایش:
Lol
باور کن تا حالا اینقدر نخندیده بودم! شما بگو چی از سامسونگ خریدی و کی خریدی تا من بهت بگم چرا؟
من آدمی رو می شناسم که کل خونه اش سامسونگه.حداقل توی آشپزخونه اش چیزی به غیر از سامسونگ پیدا نمی کنی.
در مورد ارزونی هم بحث چیز دیگه است.شما میری 290 پول گوشی 5800 میدی یا 515 میدی برای N97 تا فقط تو مترو و اتوبوس و بین فامیل پز گوشیتو بدی داری کم پول میدی؟ یا مثلاً میری سونی اریکسون X2 میخری 620 پول میدی برای کیبوردش میخری؟
ویژگی اصلی سامسونگ که بعضاً به مذاق بعضی از منتقداش خوش نمیاد این است که همون قدر که پول میدی آش میخوری.خدایی برو بین N97 و 5800 یک مقایسه بزن ببین از لحاظ داخلی چه فرقی با هم دارن؟
حالا اصل مطلب این است که شما میری 160 پول میدی و سامسونگ کربی میخری توقع دوربین 8 مگا پیکسل نداشته باش و وقتی میری 600 پول Omnia HD میدی فیلمبرداری با 30 فریم بر ثانیه رو تجربه می کنی و خیلی امکانات دیگه ولی من کسی رو می شناسم که 620 پول سونی اریکسون X2 داد ولی حالیش نشده بود که شتاب سنج نداره!
الان دیگه گوشی های نوکیا!!! هم شتاب سنج داره!
ببخشید که تند حرف زدم ولی باید جواب این آقایون رو میدادم که ندونسته و با اتکا به اطلاعات سایت های طرفدار نوکیا و سونی اریکسون حرف می زنن.

باور کن منم تا به حال اینقدر حالم از یه تعریف الکی به هم نخورده بود.
شما اگه یه آدمو میشناسی که از سامسونگ راضیه من هزارتا رو میشناسم که ناراضین.

یه بار اینجا پست دادم بعد پشیمون شدم پاکش کردم.

:evil:لوازم خونگیش آشغاله.آشغال به تمام معنا.از روی شکم داره محصول میده به بازار.وقتی جاروبرقی مزخرفش که نصف کارایی و قدرت جاروبرقی ناسیونال(تازه با قدرت 1300 نه 1800وات،وات سامسونگ با وات شرکت های دیگه تفاوت داره) رو نداره رو چه حسابی داری این حرف رو میزنی؟روی فروش؟ بعد از 2ماه وقتی خراب شده بردمش تعمیرکار(بعد از اینکه خودم+جاروبرقی+کارت گارنتی رو از نمایندگی پرت کردن بیرون) تازه به عمق فاجعه پی بردم.متوجه شدم 60 70 درصد جاروبرقی های خراب اونجا یا سامسونگ هستند یا ال جی.دیگه یخچال و فریزر بماند که تفاوتش با جنرال مثل مقایسه ژیان با لکسس یا بنز میمونه.

اگر ایراد میگیرید که چرا مردم میگن فلان چیز سامسونگه و...حق دارن.سامسونگ چوب کیفیت آشغال محصولات گذشته و بعضی از محصولات فعلیش رو میخوره.این تاریچه بد توی ذهن من مشتری و تعمیرکار جاروبرقی مطمئنا میمونه.اگه موبایل سامسونگ الان توی بازار ایران محبوب نیست به خاطر گوشی های آشغالیه که قبلا تولید کرده بود.گوشی هایی که با یه ضربه دچار پرش آنتن میشد.تعمیرش سخت بود(مثل زیمنس). یا بش نگاه چپ میکردی فلتشون پاره پوره میشد.محصولات کره ای میخوان نسبت Price/Performance رو رعایت کنند ولی نباید از کیفیت و عمر محصولاتشون بزنن Specification دروغ منتشر کنند.

واقعا قبول دارم.

خلاصه اگر کسی میخواد که یه گوشی بخره و خودشو به گوشیش اجاره بده همش مواظب باشه زمین نخوره و خراب نشه و تو آفتاب نباشه و آب بهش نخوره و.... سامسونگ بخره ولی من میخوام به گوشی واسه خودم بخرم نه اینکه خودم واسه یه گوشی بخرم.

ایران فقط برند براشون مهمه یا نوکیا یا سونی اریکسون حالا خوبه نوکیا یک چیزهای داره ولی من موندم آخه سونی اریکسون چی داره که میرین طرفش یک K750ش گل کرده حالا هر آشغالی که میده همه میرن میخرن.!!!!

K750 خدا بیامرز ؟؟؟ ;))))

مرد مومن ، الآن چه سالیه ؟؟؟ :biggrin1:

من خودم نوکیا دارم ، ولی ، هیچ گوشی مثل سونی اریکسون نمیشه . . .

نه الآن ، از اولشم همین بود! :biggrin1:

تو باید گوشی رو با تمام وجودت درک کنی!!!! تو باید بدونی از یک گوشی چی میخوای!!!! :biggrin1: ( WOW )

نمی خوام بحث رو کش بدم ، اینجام جاش نیست ولی . . . پیشنهاد میکنم یه تحقیقکی در مورد گوشی و سری های جدید انواع برند ها بکنی! :biggrin1: ( سونی اریکسون بیشتر :biggrin1: )

خب ، اصل مطلب . . .

من به نظر همه احترام میزارم ، و فقط میخوام نظر شخصیه خودمو در مورد سامسونگ بگم . . .

اولا" ، این شبه کنسولی که اومده به نظر من نمیتونه جائی تو بازار جهانی گیم داشته باشه ، دلیل . . . ( شاید تو ایران خوب فروش بره )

ببنید ، یکی از مزاایای که سامسونگ نسبت به گوشی های دیگه داره اینه که . . .

هم ظاهرش خوبه و هم گوشی مقاومیه! راحت بگم . . . تنها انتظاری که از گوشی های سامسونگ میشه داشت ، فقط و فقط ، یک تلفن همراه عالیه! تلفن همراه عالی ، نه چیزه دیگه!

پس ما قبول داریم سامسونگ در این زمینه موفق بوده و طرفدارای خودشم داره ، چون رو گوشی بودن بیشتر تمرکز کرده!

چرا فروش سامسونگ تو اروپا بالاست؟ چرا سامسونگ تو ایران اونطور که باید و شاید خاطر خواه نداره؟ چون انتظارات ما از یک گوشی با انتظارات کسی که تو اروپا زندگی میکنه زمین تا آسمون فرق فکوله! :biggrin1:

ما میخوایم گوشیمون در عین اینکه یک تلفن همراست و باهاش مکالمه میکنیم ، هم دوربین خوبی داشته باشه ، هم صدای خوبی داشته باشه . . . کیفیت تصویر ، ساپورت کردن فرمت های مختلف و . . .

چرا ؟؟؟ چون میگی من که دارم پول میدم ، چرا نرم اونو بگیرم که دوربین X داره ، صداشم خوبه . . . :biggrin1: مسلما" مجبوری بری سراغ نوکیا و یا سونی ارسکون . . .

درست نمیگم ؟؟؟ :biggrin1:

سامسونگ تلاش کرد در این زمینه از نوکیا و سونی پشی بگیره ، ولی نتوسنت!!!!

ای دوستانی که بعد از پست من میاین میگین ، نخییییرم ، صدا و دوربین سامسونگ توووووپه . . . مدل فلااانش دوربین 8 داره ، رو اسپیکرش پشم داره . . .!!!! :biggrin1: من حاضرم بهتون ثابت کنم که در زمینه مولتی مدیا و فیلم برداری سامسونگ یاراااای مقابله یا این دو برند رو نداره!

8 سامسونگ رو با 8 سونی مقایسه کردی ؟؟؟ زحمت نکش ، خودم مقایسه کردم ، زمین تا آسمون فرقشونه! :biggrin1:

سونی ارسکون که اصلا" همون اوایل با دو مدل W & K گوشی تولید میکرد که مخصوص صدا و تصویر بود! ( که الآن مدل های جدیدتر اومده! )

کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه میخواد یک وسیله برای فیلم برداری داشته باشه نمیره گوشی نوکیا مدل X بگیره !!!! میره یه دوربین فیلم برداری یا عکس برداری canon میگیره!

کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه بخواد یک موزیک پلیر خوب داشته باشه نمیره گوشی سونی اریکسون مدل X بخره! میره یه MP4 Player coby میخره! :biggrin1:

کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه بخواد یک گوشی خوب و پوست کلفت و دو سیم کارته با ظاهر زیبا دشاته باشه . . . نیمره نوکیا بگیره! نمیره سونی ارسکون بگیره! نمیره گوشی چینی بخره!!!! میره . . . یک عدد گوشی سامسونگ میخره! :biggrin1:

من نمیگم همه اروپائی ها اینجورن ؛ نه !!!!! ولی بیشترشون همینی هستن که من گفتم . . . :biggrin1:

برند های نوکیا و سونی ارسوکون تو کشورهای جهان سومی بیشتر بخر داره تا اونجا! ( بازم نظر شخصی! احترام بزار :biggrin1: )

و . . .

این گوشی جدیدی که سامسونگ زده ، بنظر من دقیقا" میشه مثل چیزی که من الآن گفتم . . .

شما چه میخواین ؟؟؟؟ تلفن همراه ؟؟؟ سامسونگ هست . . .

عزیزم ، شما چی میخوای؟ یه گوشی با قابلیت فیلم برداری و صدای خوب؟ نوکیا و سونی اریکسون . . .

برادر ، بفرمائید ، شما چی میل دارید ؟ بهترین گوشی برای گیم! به به ، مدل جدید سامسونگ رو دیدن ؟؟؟ اونجاست . . . :biggrin1:

و . . . شما چی میخوای آبجی! :biggrin1: ؟ یه کنسول دستی که ره به ره براش بازی بیاد ، آرشیو غنی هم داشته باشه!!! یعنی شما فقط برای بازی میخواین ؟؟ اااوااا ، بله! :biggrin1:
بفرما PSP . . .

شما نمیتونی در مورد بحث هایی که اینجا شد جواب بدی و ادامه بدی چرا مثل بچه ها همه چیو میخوای به هم ربط بدی؟!:laughing:
نیازی نیست من وضعیت مالیم رو برای شما شرح بدم!:)
خوشبختانه اینجا زیاد معامله کردم و منو میشناسن!
از اونجایی که 2g آک دیگه پیدا نمیشه دنبال یه کارکرده تمیزش بودم برای کسی!!;)
مشکلی هست!:confused:

دوست عزیز نمی خوای بیخیال بشی. هی هیچی نمیگیم بازم ادامه میدی !

دوست عزیز نمی خوای بیخیال بشی. هی هیچی نمیگیم بازم ادامه میدی !
من همون صفحه قبل اومدم گفتم دیگه ادامه نمیدم ولی اون آقاهه گیر داده به من که چرا اومدی پس تو تاپیک آیفون درخاست قیمت دادی!!!!!!

چرا شاهنامه از خودتون مینویسین..؟

این حرفها میره سر عقل و شعور انسان.. آدم با خودش فکر میکنه و تمام جنبه ها رو میسنجه و بعد انتخاب میکنه

اما بعصی افراد هستن که طرف رو گمراه میکنن اون هم با اطلاعات غلط و کور کورانه.. بیشتر این افراد فن های محصولات هستن.
مثلا کسی که فن xbox 360 باشه در هر صورت این کنسول رو به شما پیشنهاد میده حالا هر چی هم مشکل داشته باشه.

خوب من دقیقا بر عکس شما برام اتفاق افتاده و از 10 15 جنس سامسونگی که دارم از جمله جارو برقی تا حالا هیچ مشکلی ندیدم حتی کوچکترین مشکل ممکن

بعد در ضمن بحث قیمت هم هست جارو برقی 2000 سامسونگ 95 تومن هست ولی مدل AEG که مثلا آلمان میزنه 280 تومن..!

بیخودی یک محصول تو اروپا و جهان نمیاد بالاترین فروش رو بکنه حتما مردم یک چیزی میدونن

خارجی ها یه ضرب المثلی دارن وقتی به نتیجه نمیرسن، به هم میگن
We Agree to Disagree
یعنی ما توافق میکنیم که به توافقی نمیرسیم، با هم دست میدن و میرن.

دلیل نداره نظر ما رو طرف "حتما" بپذیره، نظرمون رو میگیم، اگه قبول کرد که کرد، اگه نکرد یا نمیخواد بکنه، that's ok. دلیل نداره همه دلایل منطقی ما رو قبول کنن.

هر كدوم از برند ها روي يه سري از ويزگي هاي گوشي تمركز ميكنن.يكي روي دوربين و تصوير و صدا يك ديگه سيستم عامل و نرم افزار هاش اون يكي روي رابط كاربري و كاربر پسند بودن گوشي ....
مثلا اگه دقت كرده باشين mottorola اكثر مواقع بيشترين تمركز اش روي طراحي ظاهري گوشي بوده!
كلا گوشي نداريم كه از هر لحاظ كامل باشه ... مثل هر وسيله ديگه اي.

ببخشید کسی از ناظمها نمیخواد این تاپیک رو قفل کنه......؟
از معرفی یه محصول رسیدید به گارانتی و جاروبرقی و psp و.......
اگه ناظمین هم تاپیک رو قفل نکردن خواهشا بحث رو تمومش کنید.....
ممنون
پ.ن : خودم میدونم ناظم نیستم و به من ربطی نداره

54m113 جان تو زیاد فکرشو نکن این جماعت مونده تا بفهمند ایفون چیه؟
یادشون رفته قبل از اینکه ایفون بیاد گوشیها چه جوری بود ؟ وقتی ایفون اومد چی شد؟
ولی در کل یه سه چهارماه صبر می کنیم تا ایفون جدیده بیاد بعد ببینیم اینا چی می گن؟!

نمیخوام بحث رو کش بدیم . اما الان خودم گوشی نوکیا دارم و از ابتدا فن سونی اریکسون بودم (خوشبختانه نیستم و بهم ثابت شده که هر برندی الان خوبه و در حد نام خودش بهترین را ارائه میده).
یه سوال دارم : از بین این 3 گوشی زیر
سامسونگ Jet
سامسونگ UltraTouch
ال جی ویوتی Viewty
یه گوشی از نوکیا و سونی اریکسون بگین که با همون قیمت کارایی گوشی های بالا رو داشته باشه !!!
والا ما 350 تومن پول 5800 دادیم نصف اون گوشی ویوتی رو که دوستمون الان 2 سال داره رو ندیدیم !!!!!.
فن بازی در نیاریم واقع بین باشیم . :-":-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or