ایران فقط برند براشون مهمه یا نوکیا یا سونی اریکسون حالا خوبه نوکیا یک چیزهای داره ولی من موندم آخه سونی اریکسون چی داره که میرین طرفش یک K750ش گل کرده حالا هر آشغالی که میده همه میرن میخرن.!!!!
K750 خدا بیامرز ؟؟؟

))
مرد مومن ، الآن چه سالیه ؟؟؟ :biggrin1:
من خودم نوکیا دارم ، ولی ، هیچ گوشی مثل سونی اریکسون نمیشه . . .
نه الآن ، از اولشم همین بود! :biggrin1:
تو باید گوشی رو با تمام وجودت درک کنی!!!! تو باید بدونی از یک گوشی
چی میخوای!!!! :biggrin1:
( WOW )
نمی خوام بحث رو کش بدم ، اینجام جاش نیست ولی . . . پیشنهاد میکنم یه تحقیقکی در مورد گوشی و سری های جدید انواع برند ها بکنی! :biggrin1:
( سونی اریکسون بیشتر :biggrin1: )
خب ، اصل مطلب . . .
من به نظر همه احترام میزارم ، و فقط میخوام نظر شخصیه خودمو در مورد سامسونگ بگم . . .
اولا" ، این
شبه کنسولی که اومده به نظر من نمیتونه جائی تو
بازار جهانی گیم داشته باشه ، دلیل . . .
( شاید تو ایران خوب فروش بره )
ببنید ، یکی از مزاایای که سامسونگ نسبت به گوشی های دیگه داره اینه که . . .
هم ظاهرش خوبه و هم گوشی مقاومیه! راحت بگم . . . تنها انتظاری که از گوشی های سامسونگ میشه داشت ، فقط و فقط ، یک
تلفن همراه عالیه! تلفن همراه عالی ، نه چیزه دیگه!
پس ما قبول داریم سامسونگ در این زمینه موفق بوده و طرفدارای خودشم داره ، چون رو گوشی بودن بیشتر تمرکز کرده!
چرا فروش سامسونگ تو اروپا بالاست؟ چرا سامسونگ تو ایران اونطور که باید و شاید خاطر خواه نداره؟ چون انتظارات ما از یک گوشی با انتظارات کسی که تو اروپا زندگی میکنه زمین تا آسمون فرق فکوله! :biggrin1:
ما میخوایم گوشیمون در عین اینکه یک تلفن همراست و باهاش مکالمه میکنیم ، هم دوربین خوبی داشته باشه ، هم صدای خوبی داشته باشه . . . کیفیت تصویر ، ساپورت کردن فرمت های مختلف و . . .
چرا ؟؟؟ چون میگی من که دارم پول میدم ، چرا نرم اونو بگیرم که دوربین X داره ، صداشم خوبه . . . :biggrin1: مسلما" مجبوری بری سراغ نوکیا و یا سونی ارسکون . . .
درست نمیگم ؟؟؟ :biggrin1:
سامسونگ تلاش کرد در این زمینه از نوکیا و سونی پشی بگیره ، ولی نتوسنت!!!!
ای دوستانی که بعد از پست من میاین میگین ، نخییییرم ، صدا و دوربین سامسونگ توووووپه . . . مدل فلااانش دوربین 8 داره ، رو اسپیکرش پشم داره . . .!!!! :biggrin1: من حاضرم بهتون ثابت کنم که در زمینه مولتی مدیا و فیلم برداری سامسونگ یاراااای مقابله یا این دو برند رو نداره!
8 سامسونگ رو با 8 سونی مقایسه کردی ؟؟؟ زحمت نکش ، خودم مقایسه کردم ، زمین تا آسمون فرقشونه! :biggrin1:
سونی ارسکون که اصلا" همون اوایل با دو مدل W & K گوشی تولید میکرد که مخصوص صدا و تصویر بود!
( که الآن مدل های جدیدتر اومده! )
کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه میخواد یک وسیله برای فیلم برداری داشته باشه نمیره گوشی نوکیا مدل X بگیره !!!! میره یه دوربین فیلم برداری یا عکس برداری canon میگیره!
کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه بخواد یک موزیک پلیر خوب داشته باشه نمیره گوشی سونی اریکسون مدل X بخره! میره یه MP4 Player coby میخره! :biggrin1:
کسی که تو اروپا زندگی میکنه ، اگه بخواد یک گوشی خوب و پوست کلفت و دو سیم کارته با ظاهر زیبا دشاته باشه . . . نیمره نوکیا بگیره! نمیره سونی ارسکون بگیره! نمیره گوشی چینی بخره!!!! میره . . . یک عدد گوشی سامسونگ میخره! :biggrin1:
من نمیگم همه اروپائی ها اینجورن ؛ نه !!!!! ولی بیشترشون همینی هستن که من گفتم . . . :biggrin1:
برند های نوکیا و سونی ارسوکون تو کشورهای جهان سومی بیشتر بخر داره تا اونجا! (
بازم نظر شخصی! احترام بزار :biggrin1: )
و . . .
این گوشی جدیدی که سامسونگ زده ، بنظر من دقیقا" میشه مثل چیزی که من الآن گفتم . . .
شما چه میخواین ؟؟؟؟ تلفن همراه ؟؟؟ سامسونگ هست . . .
عزیزم ، شما چی میخوای؟ یه گوشی با قابلیت فیلم برداری و صدای خوب؟ نوکیا و سونی اریکسون . . .
برادر ، بفرمائید ، شما چی میل دارید ؟ بهترین گوشی برای گیم! به به ، مدل جدید سامسونگ رو دیدن ؟؟؟ اونجاست . . . :biggrin1:
و . . . شما چی میخوای آبجی! :biggrin1: ؟ یه کنسول دستی که ره به ره براش بازی بیاد ، آرشیو غنی هم داشته باشه!!! یعنی شما فقط برای بازی میخواین ؟؟ اااوااا ، بله! :biggrin1:
بفرما PSP . . .