موبايل!

صاحب کدوم گوشی ؟ گوشی خودت یا گوشی مورد نظر؟
بهزاد جان مگه کاراگاهی؟ :cheesygri این دیگه غیر ممکنه !
کاراگاه نیستم....ولی خواستم بدونم....چون هم برام مهم بود و هم مهم:)
فکر می کنم باید به فکر راه دیگه ای باشم....برای این کاراگاه بازی ها;)

کسی می تونه از نقشه هایی که گوشی های موبایل در اختیار کاربر می ذاره یه عکسی بده؟

خب دوستان در مورد نقشه خدمتتون بگم که :
قبلا 2 تا لينک مربوط به نقشه های تهران و 14 شهر ديگه قرار داده بودم که خب اونها درواقع Free بودن و مشکلی نداشتند
حالا باتوجه به صحبتهای انجام شده پيرامون نقشه ! میخواستم بگم این نقشه نيا که 3 هزار تومان قيمت داره رو دارم ولی مشکل اینجاست که لينک این برنامه در فرم های ديگه هم به سرعت و در کمتر از 2 ساعت جمع شده و همه لينک هايی که از رپيدشير هستند برای این برنامه هم کار نمیکنند من مشکلی با اپلود این نقشه ندارم فقط قبلش يکی از مديران سايت تاييد کنه اینکار رو چرا که سايت در دسته W a R e Z ها قرار نگيره !
لينک خريد برنامه !
Nia85.JPG

در جواب عده ای از دوستان بگم که اگه قرار بود شما کلاسه 8800 رو درک کنید این گوشی هم تا حالا خز شده بود تو دستتون :)
وقتی شما پول میدین برای مثلاً یه گوشی سری N همه میدونن که پول دادین برای امکاناتش اما وقتی پول میدین برای یه چیزی مثل 8800 میفهمن که پول دادین بالای کلاسش و این نکته عمیقیست :)

یه سوال
شنیده بودم سری w سونی اریکسون بدون سیم کارت هم بالا میاد درسته؟؟؟؟؟
اگه بالا میاد میشه از تمامی امکانات گوشی استفاده کرد به جر زنگ زدن و اس ام اس دادن؟؟؟؟

در جواب عده ای از دوستان بگم که اگه قرار بود شما کلاسه 8800 رو درک کنید این گوشی هم تا حالا خز شده بود تو دستتون :)
وقتی شما پول میدین برای مثلاً یه گوشی سری N همه میدونن که پول دادین برای امکاناتش اما وقتی پول میدین برای یه چیزی مثل 8800 میفهمن که پول دادین بالای کلاسش و این نکته عمیقیست :)

نکته عميق اینجاست که الان 8800 رو میتونين 550.000 بگيرين ! در صورتی P910 رفته رو 600.000 !
من و هرکدوم از دوستان ديگرم وقتی میبينيم يکی 8800 نه تنها به کلاس این گوشی پی نمیبريم بلکه به صاحبه گوشی میخنديم !
فکر نمیکنم نيازی باشه برای کلاس 8800 رو گرفت چون اگر امار هم بگيرين 8800 تقريبا اندازه 7610 پيدا میشه جديدا ! يعنی نه چيزه جديدی هست و نه قيمت عجيبی داره !!
اگر کسی دنبال کلاس هست PPC های گرون میگيره نه گوشی که هم زياد هست و هم فکر کنم تا 2 ، 3 ماه ديگه جريان 6600 براش پيش بياد !

وقتی شما پول میدین برای مثلاً یه گوشی سری N همه میدونن که پول دادین برای امکاناتش
خب به نظر من اینقدر هزینه کردن برای گوشی که امکاناتش مث قیمتش نیست اشتباهی بس بزرگه.....زیرا که نمیشه گوشی رو هی ببری تو خیابون بالا تا جماعت بدونن بابا این 8800 هست....تازه چند درصد این موضوع رو می دونن!!!:)

سری ان نوکیا هم بدون سیم کارت بالا میاد همه کار باهاش میشه بکنیم غیر از زنگ زدن و اس ام اس دادن
بسیار جالب....من اینو نمی دونستم....این خودش یه حسن هست....جالب بود ممنون

بهزاد من دیشب عروسی بودم اتفاقا یکی از این رفیقای ما N70 داشت
خوب همون طور که خودش می گفت عکس گرفتنش خوب نیست اما فیلمبرداریش بیسته!
راست می گه خدا وکیلی باهات حرف می زنه ... تازه چند تا کلیپ داشت که خیلی کیفیت داشت . جالب بود

بهزاد من دیشب عروسی بودم اتفاقا یکی از این رفیقای ما N70 داشت
خوب همون طور که خودش می گفت عکس گرفتنش خوب نیست اما فیلمبرداریش بیسته!
راست می گه خدا وکیلی باهات حرف می زنه ... تازه چند تا کلیپ داشت که خیلی کیفیت داشت . جالب بود
سلام
ببین خوب نیست یعنی چی؟
مات ؟
ترکیب بد رنگ؟
وضوح افتضاح؟
من بعد از ظهر یکی دارم می گیرم البته برای یکی از دوستانم....اون هر گوشی برداره من هم همونو می گیرم....ولی ظاهرا عشقش پریده بالای N90 .....

سری ان نوکیا هم بدون سیم کارت بالا میاد همه کار باهاش میشه بکنیم غیر از زنگ زدن و اس ام اس دادن
بعضی از گوشی های سری 6 هم بدون سیم کارت کار میکنند مثل 6680 و 6681

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or