موبايل!

سلام دوستان .
چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه می دونید کمک کنید ...
1- من می خواستم w800 بگیرم ولی الان دو دل شدم که w800 بگیرم یا w810 ؟
به نظر شما باید کدوم رو انتخاب کنم . W800
306.gif
W810

2-قیمت الان w900 تو بازار چقدره ؟

3-خبری از عرضه ی گوشی " Black diamond " (الماس سیاه ) سونی-اریکسون هست ؟
این گوشی دوربین 4 MP داره و طراحی بی نظیری داره و . . .
گویا این گوشی جزء اون گوشی هایی هست که قیمت بالا + کلاس بالاتری داره !
اولین موضوع مشکل مایه هستش!!
چقدر داری؟
فکر کنم صفحه قبل این دوتا رو هم مقایسه کردن

منظورم کل خانواده 8800 بود! Sirocco هم نسبت به قیمتش هیچ امکاناتی نداره ولی به اندازه قیمتش کلاس داره!
8800 هم خوشبختانه وضعیتش طوری بوده که ملته خز پروره ما توان کافی برای خز کردنش رو ندارن و هنوز هم کلاس خودش رو حفظ کرده.
در مورد اون ساعت رومیزی هم نظری ندارم!

اصولا همه میدونن که Nokia = خز :)
حالا از 1100 بگیر تا 8800 فرق چندانی نداره ... یکی بیشتر یکی کمتر

اون 8800 هم یکی از بیخود ترین گوشیهایی بوده که تا حالا تو عمرم دیدم
من به شخصه ترجیح میدم 200 تومن بدم 6600 بخرم ولی اینهمه پول بالای آشغالی مثه 8800 ندم :)
کلاس نداشتش هم تو سرش بخوره :)

To Dante

1: خب من تفاوت هاشون رو گفتم در يک پست کامل ! اگر من بودم W810 رو میگرفتم [ البته قبلا W800 و W900 داشتم ]
2: W900 این روزها به شدت دچار نوسان شده روی 480 بود بعد رفت 520 بعد 550 دوباره برگشت رو 490 اخرين قيمت من 505.000 هست ولی احتمالا تا 490.000 هم بشه پيدا کرد و حتی کمتر !
3: Black Diamond يک پروژه نامعلوم هست ابتدا قرار بود شرکت Vertu با نوکيا بسازه بعد قرار شد خوده Nokia بسازه و در نهايت قرار شد سونی اريکسون بسازتش هنوز هيچ چيز رسمی مشخص نيست ولی جالبه که ابتدا قيمت این گوشی 1 میليون و پانصد هزار دلار !! بوده يعنی 1 میليارد و 500 میليون تومان ! [ به علت الماس ها و مرواريدها و ،، ] و قرار بود فقط 4 تا ازش بياد که بعدا قيمت اوليه رو تا فقط 1500 دلار ! کاهش دادند از مسايل زينتی کاستند !
البته این گوشی همينطوری هم 1500 دلار میرزه چرا که طبق گفته اونها ! 4 مگاپيکسل دوربين داره و ويندوز مبايل 2005 اونوقت نوکيا 8800 رو با قيمت 1200 دلار میده بدون هيچی !! اینجاست که تفاوتها معلوم میشه !
اینها تعدادی عکس کانسپت و تعدادي مثلا طبيعي هستند :

bd1.jpg

bd2.jpg

bd3.jpg

bd4.jpg

bd5.jpg

To Essi

اسی راست میگه W900 با W800 و W810 حدودا 200 تومان تفاوت داره ! تفاوتی که اصلا نميرزه !
البته W800 و W810 باهم تفاوتی ندارند [ از نظر قيمت ]

To Saeed

بازار ایران که قيمت دقيق نداره
W800 رو بين 295 تا 315 پيدا میکنی [ 310 فکر کنم دقيق باشه ! ]
W700 رو بين 240 تا 270 [ 260 فکر کنم دقيق باشه ]

To Behzad

منم موافقم :د کلاس اخه چيه ! تازه 8800 کلاس هم نداره W900 کلاسش 2 برابر 8800 هست ! با اون همه امکانات

من بابام میگفت این8800 اصولا جزو موبایل حساب نمیشه!!!
چرا؟
چون فقط رئیس ها میخرن میزارن رو میز کار کارمندها نگاه میکنن حالیشون میشه کی به کیه!!
کاملا برای بیزنس طراحی شده
اون دوربین رو هم نداشت من رو راحت میکرد
اعصابم با اون دوربینش خورد میشه

سلام
اوه چی خبره!!! چی گوشی های خوشگلی پسر.......
آقا نذار اینا رو....من رو مجبور نکن با قرض و این فیلمها برم یه گوشی بهتر بگیرم......اصلا نمی تونید منو تحریک کنید:)
ببینم احتمالا این نقشه های کار gps رو نمی کنه
منظورم این هست که نرم افزاری هست که بشه روی گوشی ریخت و به وسیله اینترنت یا ماهواره و یا حتی گوشی دیگه ای اونو یافت کرد؟

سلام
اوه چی خبره!!! چی گوشی های خوشگلی پسر.......
آقا نذار اینا رو....من رو مجبور نکن با قرض و این فیلمها برم یه گوشی بهتر بگیرم......اصلا نمی تونید منو تحریک کنید:)
ببینم احتمالا این نقشه های کار gps رو نمی کنه
منظورم این هست که نرم افزاری هست که بشه روی گوشی ریخت و به وسیله اینترنت یا ماهواره و یا حتی گوشی دیگه ای اونو یافت کرد؟

بهزاد جان GPS در مبايل يک مساله مفصل هست که نمیشه خيلی کامل توضيح داد
GPS به صورت پيش فرض روی کمتر گوشی هست و در واقع در ایران فايده انچنانی نداره
مثلا Eten - G500 بطور پيشفرض از GPS بهره میبره البته Google Earth نسخه PPC هم داده که خب اونهم تو ایران کارايی نداره !
در کل از فکر GPS فعلا بايد بيرون بيای :د

Embedded RoyalTek GPS در Eten-G500 هست اینهم عکسش
این G500 تهران 580.000 هست

eten-g500.gif

بهزاد جان GPS در مبايل يک مساله مفصل هست که نمیشه خيلی کامل توضيح داد
GPS به صورت پيش فرض روی کمتر گوشی هست و در واقع در ایران فايده انچنانی نداره
مثلا Eten - G500 بطور پيشفرض از GPS بهره میبره البته Google Earth نسخه PPC هم داده که خب اونهم تو ایران کارايی نداره !
پس کلا نرم افزاری نیست که بشه فهمید فلان گوشی که متعلق به شخص دومی هست کجاست؟
من می خواستم در این مورد بدونم.....یه جور ردیابی:shifty:

پس کلا نرم افزاری نیست که بشه فهمید فلان گوشی که متعلق به شخص دومی هست کجاست؟
من می خواستم در این مورد بدونم.....یه جور ردیابی:shifty:

100 % نمیدونم
ولی خب اینکه به این راحتی بشه فهميد فلان گوشی الان دسته کيه که نمیشه ! [ توسط شخص مصرف کننده ! ] حالا تو نيروانتظامی يه حرفی :د
تازه اگر بشه در ایران که هيچی !

ولی خب اینکه به این راحتی بشه فهميد فلان گوشی الان دسته کيه که نمیشه ! [ توسط شخص مصرف کننده ! ] حالا تو نيروانتظامی يه حرفی
خب دلیلش رو میگم
تو یه سایتی دیدم که رو گوشی ها خیلی راحت نصب شده
برای همین هم فک کردم نرم افزار خاصی رو داره.....
با این حال پس هیچ راهی نیست....یا لااقل هنوز تو ایران این دیدگاه به وجود نیومده!

خب دلیلش رو میگم
تو یه سایتی دیدم که رو گوشی ها خیلی راحت نصب شده
برای همین هم فک کردم نرم افزار خاصی رو داره.....
با این حال پس هیچ راهی نیست....یا لااقل هنوز تو ایران این دیدگاه به وجود نیومده!

نه اینکه 100% هيچ راهی نباشه راه که 100% هم داره ولی من که دقيق نمیدونم راستش
در کل اگر باشه قيمت بالايی هم معمولا دارند همونطوری که دستگاه های GPS قيمت بالايی دارند

نه اینکه 100% هيچ راهی نباشه راه که 100% هم داره ولی من که دقيق نمیدونم راستش
در کل اگر باشه قيمت بالايی هم معمولا دارند همونطوری که دستگاه های Gps قيمت بالايی دارن
سلام
نه منظور متوجه نشدی!
نرم افزاری باشه که بشه بوسیله فعال بودنش و از طریق ماهواره یا اینترنت احتمالا سیگنال های اونو و یا هر چیزی دیگه ای که از اون نرم افزار صاتع بشه رو دریافت کرد....
کاری به سخت افزار خود گوشی ندارم...

سلام
نه منظور متوجه نشدی!
نرم افزاری باشه که بشه بوسیله فعال بودنش و از طریق ماهواره یا اینترنت احتمالا سیگنال های اونو و یا هر چیزی دیگه ای که از اون نرم افزار صاتع بشه رو دریافت کرد....
کاری به سخت افزار خود گوشی ندارم...

من
306.gif

راستش من یه رفیق داشتم 7710 داشت بعد یه روز که دیدمش گفت می خوام GPS
نصب کنم کفت ببره . من واقعا تعجب کردم (تازه علاقمم به این گوشی بیشتر شد):cheesygri
ولی می گفت اون کاری که GPS رو می کنه نمی تونه به طور کامل انجام بده!
آخه خودتون فکر کنین . مردم مگه مرض دارن برن GPS بخرن؟ مثلا GPS دما رو نشون می داد
پستی و ارتفاع رو نشون می داد یا احتمال ریزش بارون.... خلاصه می گفت این کارارو نمی کنه!;)

نصب کنم کفت ببره . من واقعا تعجب کردم (تازه علاقمم به این گوشی بیشتر شد):cheesygri
برای من هیچ کدوم از اینهایی که گفتی چندان مهم نیست
من فقط می خوام بدونم صاحب گوشی در فلان ساعت کجاست! همین...این امکان وجود داره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or