CRASH کاربر سایت Oct 21, 2005 #206 کارت عالیه حسین جان فقط بگو این بازی ها به صورت جاوا هست و روی کدوم سری از گوشیها اجرا میشه؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Oct 21, 2005 #208 کارت عالیه حسین جان فقط بگو این بازی ها به صورت جاوا هست و روی کدوم سری از گوشیها اجرا میشه؟ بیشتر... این بازی ها جاوا هستن یعنی نگاه به پسوندشون بکن همشون جر هستن یعنی اینکه جاوا هستن اگه موبایلت جاوا رو ساپورت میکنه بگیرشون مهدی جون
کارت عالیه حسین جان فقط بگو این بازی ها به صورت جاوا هست و روی کدوم سری از گوشیها اجرا میشه؟ بیشتر... این بازی ها جاوا هستن یعنی نگاه به پسوندشون بکن همشون جر هستن یعنی اینکه جاوا هستن اگه موبایلت جاوا رو ساپورت میکنه بگیرشون مهدی جون
CRASH کاربر سایت Oct 21, 2005 #209 درست... فقط اگه یکی بتونه شبیه سازش رو هم بزاره عالی میشه من یکی دارم که خیلی از بازی ها رو اجرا نمیکنه فقط چند تا شو اجرا کرد شبیه سازه ان جیحه...اگه میخواین اپلودش کنم..
درست... فقط اگه یکی بتونه شبیه سازش رو هم بزاره عالی میشه من یکی دارم که خیلی از بازی ها رو اجرا نمیکنه فقط چند تا شو اجرا کرد شبیه سازه ان جیحه...اگه میخواین اپلودش کنم..
hossain کاربر سایت Oct 23, 2005 #210 من شبيه ساز رو نديدم هنوز چون كارم نمي كنه ولي اگه ديدم برات ميزارمش!