موبايل!

اینم یه بیلیارد باحال
بیلیارد
Nokia 6681, Nokia N-Gage QD, Nokia 6682, Nokia N-Gage, Nokia N-Gage-Cingular, Nokia N-Gage-AT&T, Nokia N-Gage-TMobile, Nokia 3230, Nokia 6670, Nokia N70, Nokia 6630, Nokia 3600, Nokia 3620, Nokia 3660, Nokia 3620-AT&T, Nokia 3620-TMobile, Nokia 3660-Cingular, Nokia 6260, Nokia 7650, Nokia 3620-Cingular, Nokia 3650, Nokia 3660-TMobile, Nokia 3660-AT&T, Nokia 7610, Nokia 6620, Nokia N90, Nokia N91, Nokia Series 60, Nokia 6600, Nokia 6680

سلام

دوستان با اجازه شما من مي خوام يه گوشي نوكيا در حدود 200 بخرم

اگه پيشنهادي در مورد مدلهاش داريد جون من منو قانع كنيد تا يكيشو بخرم....

نوشته شده توسط behzadr:
سلام

دوستان با اجازه شما من مي خوام يه گوشي نوكيا در حدود 200 بخرم

اگه پيشنهادي در مورد مدلهاش داريد جون من منو قانع كنيد تا يكيشو بخرم....

بهزاد جان در اين رنج فيمت نوكيا مدل هاي چندان جالبي نداره و از امكانات لازم بر خوردار نيستن

ممنون كه علي جان جواب دادي...ولي من بيشتر از اين فعلا برام مقدور نيست....يه مدل تاشو بود كه عكس برداري هم مي كرد....نمي دونم مدلش چي بود....

نوشته شده توسط behzadr:
ممنون كه علي جان جواب دادي...ولي من بيشتر از اين فعلا برام مقدور نيست....يه مدل تاشو بود كه عكس برداري هم مي كرد....نمي دونم مدلش چي بود....
سلام
دست دوم ترو تمیز میتونی گیر بیاری.
ولی همونطور که گفتن نو با 200 تومن با این امکانات که میگی گیر نمی یاری.
اون مدل تاشو که عکس برداری میکنه هم فکر کنم مدلش:6260 باشه.که دو رنگ توسی و مشکی داره.و حافظشم افزایش پیدا میکنه.
نوش الان تو بازار حدود 250 هستش.
ولی یه مدل دیگه هم هست که نه حافظش زیاد میشه و خیلی هم ردیف نیست.
فکر کنم مدل تاشوی نوکیا تو بازار خیلی کمه.منظورم از نظر تنوعه.

بای بای

من خودم يه 7610 داشتم كه يكي نوش جون كرد و رفت پي كارش....حالا الانم مي خوام بگم كه زياد خرج نكنم.

حالا من مجبورم كه فعلا با همين بسازم...

نوشته شده توسط behzadr:
من خودم يه 7610 داشتم كه يكي نوش جون كرد و رفت پي كارش....حالا الانم مي خوام بگم كه زياد خرج نكنم.

حالا من مجبورم كه فعلا با همين بسازم...
سلام
تو که 7610 داشتی دیگه این مدلای 200 هزار تایی به دلت نمی چسبه ها.
از من می شنوی برو 6630 بگیر. مشهور به 66گلابی. ولی امکاناتش عالیه:
CPU ی 220 مگاهرتزی + 8 مگابایت Free Ram
سیستم عامل سیمبین نسل 8
دوربین 1.3 مگاپیکسل، کیفیتشم واقعا خوبه
10 مگابایت حافظه ی داخلی + 64 مگابایت کارت RS-DV-MMC هم included
هندزفری استریو هم داره و یه Smart Phone کامله. مثل W800 می تونی توی زمان مورد نیاز (مثل توی هواپیما) از شبکه قطعش کنی ولی موبایلت روشن باشه و باهاش آهنگ گوش کنی یا هر کاری غیر تماس تلفنی.
فقط یه رنگ داره اونم Light Gray
تنها اشکالشم اینه که مثل تمامی گوشی های نوکیا یکمی بی ریخته
البته توهین نشه به دوستایی که نوکیا دارن
نوکیا از نظر امکانات گوشیاش یکه
ولی قیافه ندارن
اینم لینک کامل اطلاعاتش
قیمکتشم حدودای 310 هزار تای ناقابل
البته دسته دوی تمیزش رو با 30 در صد کاهش قیمت حدودای 220 هزار تا می تونی پیدا کنی.
((( فکر نکنی موبایل خدومم اینه دارم تبلیغشو می کنم هاااااااااا . من خودم K700 دارم )))

اگه هم بخوای نو بخری که باید بگم توی این Range ی که تو میگی فقط می مونه 6600 که منو اگه تیکه تیکه کنن، سیم کارتمو آتیش می زنم ولی توی این 6600 نمی زارم.

که 7610 داشتی دیگه این مدلای 200 هزار تایی به دلت نمی چسبه ها

سلام احمد جان...دست رو دلم نذار كه خينه!!!! من الان يه ماهي هست كه اصلا سيم كارتمو تو گوشي نذاشتم...اون قبلي رو سوزوندم اين يكي رو هم هنوز گوشي دار نشدم...از هر كي هم كه امانت ميگيرم يه گوش كوب تحويلم ميده.....

الانم همين 200 تا رو از رو اجبار دارم ميدم....حيف اون رم جديدي كه براي گوشم گرفته بودم(عكس هاي تو گوشيم
rolleyes.gif

اين گوشي رو هم كه پيشنهاد دادي حرف نداره..

من هم اصلا ازاين 6600 خوشم نمي ياد برا همين اگه مجاني هم بدن نمي گيرم(جواته)

حالا امروز چند مدل ميرم ببينم باز اگه انتخابي داشتم اينجا ميگم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or