live is life کاربر سایت Dec 14, 2018 #5,896 نوشته شده توسط NaViiDii: دوستان بازی جدید سوپرسل Brawl Stars رو بگیرید بریزیم توش همگی بیشتر... من که زیاد خوشم نیومد نصبش هم که کردم رو يکی از گوشی هام تو loading 0% گوشی restart میکرد Reactions: che-jaleb
نوشته شده توسط NaViiDii: دوستان بازی جدید سوپرسل Brawl Stars رو بگیرید بریزیم توش همگی بیشتر... من که زیاد خوشم نیومد نصبش هم که کردم رو يکی از گوشی هام تو loading 0% گوشی restart میکرد
XboxLiveVirus کاربر سایت May 25, 2020 #5,897 call of duty mobile بازی میکنید منو اد کنید لولم 22 ولی رو کنسول بازی میکردم خوبه بازیم ای دیم : suka_player Reactions: IMANOKA, che-jaleb and mobile1199
call of duty mobile بازی میکنید منو اد کنید لولم 22 ولی رو کنسول بازی میکردم خوبه بازیم ای دیم : suka_player
W WTF? کاربر سایت Jul 12, 2020 #5,898 sky children of the light رو بازی کنید. بی نظیره. --- Reactions: che-jaleb, Bijanlll, Black Cipher و 3 کاربر دیگر
Changed_Man 50 کاربر سایت Jul 23, 2021 #5,899 دسته اکس باکس وصل کردم به آیپد ولی تو Asphalt 9 اصلا کار نمیکرد. ینی تو بازی پیغام میاد که دسته وصل شده ولی دکمه هاش اصلا کار نمیکنه Reactions: XboxLiveVirus
دسته اکس باکس وصل کردم به آیپد ولی تو Asphalt 9 اصلا کار نمیکرد. ینی تو بازی پیغام میاد که دسته وصل شده ولی دکمه هاش اصلا کار نمیکنه