موبايل!

سلام دوستان
کسی قیمت w850 کارکرده داره(تر تمیز ولی بایه دونه دوتا نقطه).رنگشم مشکی.

قيمت گوشی کار کرده يه چيز توافقی هستش ولی با توجه به قيمت نوش يه چيزی تو مايه های 210 تا 230 قيمت داره

من یه گوشی میخوام بگیرم حداکثر 250 تومن با توجه به استفاده های خودم از گوشی خواستم ببینم پیشنهاد شما چیه؟

به نظره من w950 خيلي به كاره شما مياد...دوربين نداره...ولي در عوض صداي با كيفيت ، صحفه نمايش بزرگ و تاچ اسكرين و از همه مهم تر 4 گيگ رم از نوع فلش نه هارد...

W950
با قيمت تقريبي 280 تومن..البته همه جا به اين قيمت نيست

به نظره من w950 خيلي به كاره شما مياد...دوربين نداره...ولي در عوض صداي با كيفيت ، صحفه نمايش بزرگ و تاچ اسكرين و از همه مهم تر 4 گيگ رم از نوع فلش نه هارد...

W950
با قيمت تقريبي 280 تومن..البته همه جا به اين قيمت نيست

دستت درد نکنه. ایول!
چیزه خفنیه. خوبیش اینه که 4 گیگ اینترنال داره. ولی اصلا card slot نداره!
مهمترین خوبیش اینه که دوربین نداره!
همچیش خوبه ولی قیمتش گرونه.
اینجا حداقلش 320 هست http://www.gheymat.com/?pcode=50001940
280 کجا؟
از خارج میشه گوشی اورد؟ چقدر ارزون تره ؟ کلا میرزه؟
داداشمینا دارن میرن تایلند. مثلا چقدر تفاوت داره؟
سوال مهم:
تو این (w950) فیلم dvd روون اجرا میشه؟ با چه برنامه ای میشه حجمشو کم کرد؟و مثلا فیلم 3.5 گیگ چقدر حجمش کم میشه؟ divx رو میخونه؟
---------
تو این مایه ها بازم گوشی هست؟
nokia e62 چی شد؟

ديگه سؤالی نبود!

وقتی 4 Gig داره ديگه Card Slot ميخوای چيکار ؟!
قيمت سايت های ايرانی Update نيست زياد ، تو بازار شايد بتونی کمتر گير بياری
از خارج هم ميتونی بياری ، اگه دارن ميرن تايلند اونجا پر گوشی چينی و هنگ کنگی های ارزون و خدا هست
بگو برات يه دونه بيارن
من خودم يه چيز قول از هنگ کنگ گرفتم 180 هزار
چرا اجرا نشه ، هر چيزی رو ميتونی اجرا کنی ولی بايد تبديل کنی به پسوند هايی که گوشيت توانايی اجراش و داشته باشه
معمولا 3GP و اين حرف ها هستند ديگه
مستقيم نه اجرا نميکنه Divx رو
چيزی که زياده گوشی ، بهتره بری تو بازار بگردی چون ممکنه تو اينترنت خيلی چيزا پيدا کنی که بيرون نتونی پيداکنی!

دستت درد نکنه. ایول!
چیزه خفنیه. خوبیش اینه که 4 گیگ اینترنال داره. ولی اصلا card slot نداره!
مهمترین خوبیش اینه که دوربین نداره!
همچیش خوبه ولی قیمتش گرونه.
اینجا حداقلش 320 هست http://www.gheymat.com/?pcode=50001940
280 کجا؟
از خارج میشه گوشی اورد؟ چقدر ارزون تره ؟ کلا میرزه؟
داداشمینا دارن میرن تایلند. مثلا چقدر تفاوت داره؟
سوال مهم:
تو این (w950) فیلم dvd روون اجرا میشه؟ با چه برنامه ای میشه حجمشو کم کرد؟و مثلا فیلم 3.5 گیگ چقدر حجمش کم میشه؟ divx رو میخونه؟
---------
تو این مایه ها بازم گوشی هست؟
nokia e62 چی شد؟

به اون سايت قيمت اعتماد نکن w950 آلان تو تهران ارزون ترين جا ميدن 340.تازه اگه باز به اين قيمت بدان.ولی من شنيدم تو شيراز قيمتش تا 250 هم پايين اومده.قيمت اين گوشی اگه اشتباه نکنم 250$ هستش بنابرين از اونجا بگيری برات به صرفه تر هستش.برای ديدن فيلم هم w950 بايد فايل ها رو به mpg4 تبديل کنی.البته دقيق نميدونم تا چه bitrate رو ميخونه

حالا این قولی! که میگی چی هست؟
این غول تو ایران چند بوده که اونجا گرفتی 180؟

------------
bitrate

ها!؟
این چی هست حالا؟
MP3, AAC, AAC+, E-AAC+, WAV and m4a. There are no limitations on bit rates; you can also upload files with VBR
--------------
این گوشی ها بیاد تو ایران دیگه سر رجیسترو اینا مشکلی نداره که؟ قیمت دقیق w950 اونور چنده الان؟

آخرین ویرایش:
مدلش رو تو هيچ سايت ايرانی ، خارجی و هرچيزی که بگی نميتونی پيداکنی
چه برسه تو بازار ايران
سر رجيستر کردنش کلی دردسر هم کشيدم:biggrin1:

5yhyhlj.jpg

منظورش اين هست که تا چه کيفيتی کشش داره گوشی و جواب ميده
تا يه حد سخت افزار ، lcd و بقيه سيستم موبايل جواب ميده
يا يه مثال ساده تر واسه درک موضوع اينکه تو اکثر pc ها تريلر های hd بازيهارو ميزاری کند ميزنه
يه همچين مايه هايی که ديگه دستگاه کم ميآره

ها!؟
این چی هست حالا؟
MP3, AAC, AAC+, E-AAC+, WAV and m4a. There are no limitations on bit rates; you can also upload files with VBR

این گوشی ها بیاد تو ایران دیگه سر رجیسترو اینا مشکلی نداره که؟ قیمت دقیق w950 اونور چنده الان؟

اگر از خارج بياری ديگه هيچ مشکلی نداره چون نياز به رجيستر کردن نيستش.گفتم که قيمت دقيق ندارم ولی فکر ميکنم 250$ باشه

مطمئنی نيازی به رجيستر کردن نيست ؟
هر گوشی که از اونور مياد مثلاً از يه قاره ديگه يا راه دوری بايد با فرکانس های اينجا سازگاری داده بشه (رجيستر)

مطمئنی نيازی به رجيستر کردن نيست ؟

خوب بايد يه گوشی بياری که با سيستم مخابراتی بخونه ديگه.مثلاً الان iphone تو ايران کار نميکنه.ولی گوشی های ديگه رو شما از دبی يا هر جا ديگه بيار سيم کارت بنداز توش ازش استفاده کن
يه زمانی حتماً باید گوشی رو رجيستر میکردی ولی ديگه اون طور نيست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or